Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Autórádió (fejegység) problémák, kérdések, válaszok
Lapozás: OK   138 / 215
(#) attika válasza CTAC hozzászólására (») Feb 20, 2016 /

Próbáld meg manuálisan állítani a rádiót,lehet gyenge a jel és azért nem találja,vagy valamelyik használt frekvencia közelébe állítottad a transmittert.
(#) CTAC hozzászólása Feb 20, 2016 /

Én is erre gondoltam, de sajnos nem lehet manuálisan állítani, vagy legalábbis fogalmam sincs hogy kell.Egyébként a rádió típusa Kenwood Kdc-3090R
(#) attika válasza CTAC hozzászólására (») Feb 20, 2016 /

Biztos,hogy lehet,ha kenwood akkor hosszan nyomjad az állomáskeresőt és pár mp után átvált manuálisra,de utána nyomkodjad addig amíg el nem éred a kívánt frekvenciát mert ha vársz vele akkor visszavált automatára.
(#) sanyo31 hozzászólása Feb 21, 2016 /

Üdv!
Mondeo MK4 .
Egy Kínai fejegységre cseréltem a gyári 6000 es cd rádiót. Amikor elindultam vele vissza külföldre ,kb 6 óra folymatos üzem után lefagyott ,majd kikapcsolt a képernyője ,de a jelzőfényei nem,és a cd-t kiadja ,visszaveszi ,de semmi más életjelet nem ad... Ma sikerült kihozatnom a gyári 6000 cd-rádióját ,amit vissza is építettem , és most jön az érdekes része : ez sem müködik, de a cd-t kiadja visszaveszi .... Sad ilyenkor mi van ?? csere előtt hibátlanvolt... Vezérli valami külön a rádió áramellátását ? .. A Biztosítékokat ellenőriztem....
(#) mikulás hozzászólása Feb 29, 2016 /

Sziasztok! Kérésem vagy kérdésem az lenne hogy nem tud valaki nekem kódot egy audi rádióhoz vagy programot? "AUZ1Z2" válaszokat előre is köszönöm!
(#) attika válasza mikulás hozzászólására (») Márc 1, 2016 /

Ha visszaolvasol nagyon sokan kértek már ilyet,de ez a fórum nem foglalkozik ilyennel.
(#) zsoltee0001 válasza mikulás hozzászólására (») Márc 1, 2016 /

Szia
A rádió SN számával és a gk. forgalmijával beballagsz az aktuális márkaképviselethez és pár kattintással már meg is adják a kódot (nekem bejött)
Üdv
(#) Bakman válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Márc 1, 2016 /

Mi is jártunk így. A márkaszervíz mindenféle igazolást (lévén céges autó), biometrikus adatot és 5000 Ft-ot kért. Kicsit körbenéztünk, 1000 Ft-ért kaptunk kódot egy autórádióhoz. Jók ezek a kódok, csak éppen nem tudni, hogy mire.
(#) zsoltee0001 válasza Bakman hozzászólására (») Márc 1, 2016 /

Egy ezresért kaptál egy kódot? XD ez szériaszámhoz kötött nem csoda, hogy nem jött be.
Én nem voltam ott, fater intézte, de nem kértek érte pénzt.
Egyébként egyszerű a képlet, az ilyen szervízzel nem szabad szóbaállni.
Ez most kb olyan mintha a google kereső csak akkor működne, ha minden keresés esetén átutalnék 50 forintot minden keresés előtt
(#) Bakman válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Márc 2, 2016 /

Igen. Interneten az illető elkérte a rádió gyári számát és küldte levélben a kódot. Nyílván hozzáfér az adatbázishoz.
(#) 156er hozzászólása Márc 3, 2016 /

Üdv.

Olyan problémám lenne, hogy a rádió cd nyílásán beleesett egy pénzérme. Ezt sikerült kivenni, de azóta nem talál állomásokat a rádió. Minden működik rajta ahogy kell, csak nem talál semmit kereséskor.
Gondolom valamit rövidrezárhatott az érme.

Tud valaki ebben segíteni, vagy nem érdemes foglalkoznin vele?

Kösz
Zsolt
(#) attika válasza 156er hozzászólására (») Márc 3, 2016 /

Hogy tud beleesni egy pénz a nyíláson?? Ilyen még nem hallottam
Vagy beletuszkolta valaki,az úgy más lenne.
(#) 156er válasza attika hozzászólására (») Márc 3, 2016 /

igen a gyerek belejátszotta.... de talán nem ez a lényeg most.
(#) zsoltee0001 válasza 156er hozzászólására (») Márc 3, 2016 /

CD rész működik? Valószínűleg a tunernél halt be valami (az az egység ahova az antenna csatlekozik)
Üdv
(#) 156er válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Márc 3, 2016 /

igen a cd működik, minden normális csak mintha nem lenne rádugva az antenna kábel.... kösz, üdv.
(#) downhill hozzászólása Márc 15, 2016 /

Sziasztok! Van egy Blaupunkt Atlanta 110 autórádióm. Az USB-nek gyárilag megvan a helye, sajnos maga az USB aljzat nincs benn. A kérdés az lenne, hogy utólag beépíthető e ebbe a típusba az USB? Tudna valaki ehhez kapcsolási rajzot mellékelni? Köszi előre a segítségeteket.
Üdv

b1.jpg

(#) puzso03 hozzászólása Ápr 12, 2016 /

Sziasztok!Egy Akai fejegységgel olyan komoly gondom van hogy nem kapcsol be pedig jól van bekötve! Nagyon melegszik benne egy 78M05 ic de csak akkor ha a citromsárga és a piros vezeték is be van kötve illetve mind a kettő kapja a +12 voltot.A citromsárga és a test között lehet ellenállást mérni! Ez normális dolog??? Ha van valakinek valami ötlete kérem segítsen!
(#) attika válasza puzso03 hozzászólására (») Ápr 12, 2016 /

Egyszer jártam így nekem a stabilizátor csere megoldotta a gondot.
Ha nem akkor gondolom valami annak az áramkörébe zárlatos.
Az felel azt hiszem a memóriáért.
(#) puzso03 hozzászólása Ápr 12, 2016 /

Köszönöm szépen! Akkor kezdek a stabilizátor ic cserével hátha ez megoldja a gondot.
(#) puzso03 hozzászólása Ápr 13, 2016 /

Sajnos a stabilizátor ic csere nem oldotta meg a problémát. Továbbra se lehet bekapcsolni. Ahogy a 12 v-ot megkapja egy pillanatra felvillan az előlap világitása de ennyi!
(#) mraulajos hozzászólása Ápr 16, 2016 /

Hali!
A képen látható autórádió teljesen legálisan kerűlt a tulajhoz, kereskedelemben vásárolt autóval. A kódját szeretnénk megtudni. Van e erre valami kíérleti lehetőség?
(#) attika válasza mraulajos hozzászólására (») Ápr 16, 2016 /

Van,mint ahogy már nagyon sokan leírták itt a fórumon,hogy besétálsz egy márkaszervizbe a kocsival és ott forgalmi alapján megmondják neked a kódot hozzá.
(#) Tomi111 válasza mraulajos hozzászólására (») Ápr 16, 2016 /

Üdv! Ki kell olvasni az EEprom-ot (azt hiszem 25C160 talán, smd), abból egy progival megmondható a kód, valahol megvolt lementve, most épp nem találom. Szériaszám alapján nem lehet,ha jól tudom.
Persze megmondják a szervizben is, csak az a gond, hogy ezeknek a rádióknak az értéke gyakorlatilag egyenlő a nullával. Szerintem ha nincs kód, akkor kuka. Nekem ilyen szól a műhelyben egyébként.
A hozzászólás módosítva: Ápr 16, 2016
(#) mraulajos válasza Tomi111 hozzászólására (») Ápr 16, 2016 /

Hali!
Igen, - tudom ezeket módszereket én is, és már csináltam is, valamint javasoltam is sok embernek, akik többé kevésbé, sikerrel jártak. A gond ott kezdődik,hogy ezt rádiót nem abból az autóból szerelték ki, amivel gyárba kidták. Megköszönném, ha megtalálnád azt a progit. Tudom hogy nem egy nagy durranás, de a hangjuk nem rossz.
(#) Tomi111 válasza mraulajos hozzászólására (») Ápr 16, 2016 /

Találam valamit a neten. Kipróbáltam, jó. Zip-be van tömörítve, rendszergazdaként futtasd (WIN7). A menüben válaszd ki a Blaupunkt 25160-at, tallózd be a lementett tartalmat és kész.
Ja és a hangja nem rossz. Azért hallgatom és is szerelés közben. És érzékeny a tunerja. Csak nem tudom, hogy bekötés probléma-e vagy hiányolja-e az autó adatait valami adatcsatin, de így használva kb 1 óránként kikapcsol, de legalább nem marad bekapcsolva.
A hozzászólás módosítva: Ápr 16, 2016
(#) mraulajos válasza Tomi111 hozzászólására (») Ápr 17, 2016 /

Hali!
Többször elszúrtam a kódot, mostár semmit nem enged, csak folyamatosan azt írja ki, hogy SAFE. Hogy áll vissza alapra?
(#) mraulajos válasza Tomi111 hozzászólására (») Ápr 17, 2016 /

Nem akar sikerülni, valamit nem jól csinálok.
(#) proba válasza mraulajos hozzászólására (») Ápr 17, 2016 /

Vagy visszaírod a régi EEPROM tartalmat, vagy vársz bekapcsolt készülékkel órákat napokat.
(#) attika válasza mraulajos hozzászólására (») Ápr 17, 2016 /

Ha 3x elrontod akkor megnő az az idő mire újra beírhatod.
Nekem balupunktnál úgy volt,hogy 1perc,4perc,10,20,30,és így tovább.
Nem tudom a VW,hogy csinálta meg.
(#) mraulajos válasza attika hozzászólására (») Ápr 17, 2016 /

A lehetőség viszajött, egy órás bekapcsolás után visszaállt, de az általad javasolt renszerrel nem bírok. Nem akar sikerüni.
Következő: »»   138 / 215
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem