Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Autórádió (fejegység) problémák, kérdések, válaszok
Témaindító: angel83zs, idő: Máj 14, 2006
Témakörök:
Próbáld meg manuálisan állítani a rádiót,lehet gyenge a jel és azért nem találja,vagy valamelyik használt frekvencia közelébe állítottad a transmittert.
Én is erre gondoltam, de sajnos nem lehet manuálisan állítani, vagy legalábbis fogalmam sincs hogy kell.Egyébként a rádió típusa Kenwood Kdc-3090R
Biztos,hogy lehet,ha kenwood akkor hosszan nyomjad az állomáskeresőt és pár mp után átvált manuálisra,de utána nyomkodjad addig amíg el nem éred a kívánt frekvenciát mert ha vársz vele akkor visszavált automatára.
Üdv!
Mondeo MK4 . Egy Kínai fejegységre cseréltem a gyári 6000 es cd rádiót. Amikor elindultam vele vissza külföldre ,kb 6 óra folymatos üzem után lefagyott ,majd kikapcsolt a képernyője ,de a jelzőfényei nem,és a cd-t kiadja ,visszaveszi ,de semmi más életjelet nem ad... Ma sikerült kihozatnom a gyári 6000 cd-rádióját ,amit vissza is építettem , és most jön az érdekes része : ez sem müködik, de a cd-t kiadja visszaveszi .... Sad ilyenkor mi van ?? csere előtt hibátlanvolt... Vezérli valami külön a rádió áramellátását ? .. A Biztosítékokat ellenőriztem....
Sziasztok! Kérésem vagy kérdésem az lenne hogy nem tud valaki nekem kódot egy audi rádióhoz vagy programot? "AUZ1Z2" válaszokat előre is köszönöm!
Ha visszaolvasol nagyon sokan kértek már ilyet,de ez a fórum nem foglalkozik ilyennel.
Szia
A rádió SN számával és a gk. forgalmijával beballagsz az aktuális márkaképviselethez és pár kattintással már meg is adják a kódot (nekem bejött) Üdv
Mi is jártunk így. A márkaszervíz mindenféle igazolást (lévén céges autó), biometrikus adatot és 5000 Ft-ot kért. Kicsit körbenéztünk, 1000 Ft-ért kaptunk kódot egy autórádióhoz. Jók ezek a kódok, csak éppen nem tudni, hogy mire.
Egy ezresért kaptál egy kódot? XD ez szériaszámhoz kötött
![]() Én nem voltam ott, fater intézte, de nem kértek érte pénzt. Egyébként egyszerű a képlet, az ilyen szervízzel nem szabad szóbaállni. Ez most kb olyan mintha a google kereső csak akkor működne, ha minden keresés esetén átutalnék 50 forintot minden keresés előtt
Igen. Interneten az illető elkérte a rádió gyári számát és küldte levélben a kódot. Nyílván hozzáfér az adatbázishoz.
Üdv.
Olyan problémám lenne, hogy a rádió cd nyílásán beleesett egy pénzérme. Ezt sikerült kivenni, de azóta nem talál állomásokat a rádió. Minden működik rajta ahogy kell, csak nem talál semmit kereséskor. Gondolom valamit rövidrezárhatott az érme. Tud valaki ebben segíteni, vagy nem érdemes foglalkoznin vele? Kösz Zsolt
Hogy tud beleesni egy pénz a nyíláson??
![]() ![]() Vagy beletuszkolta valaki,az úgy más lenne.
igen a gyerek belejátszotta.... de talán nem ez a lényeg most.
![]()
CD rész működik? Valószínűleg a tunernél halt be valami (az az egység ahova az antenna csatlekozik)
Üdv
igen a cd működik, minden normális csak mintha nem lenne rádugva az antenna kábel.... kösz, üdv.
Sziasztok! Van egy Blaupunkt Atlanta 110 autórádióm. Az USB-nek gyárilag megvan a helye, sajnos maga az USB aljzat nincs benn. A kérdés az lenne, hogy utólag beépíthető e ebbe a típusba az USB? Tudna valaki ehhez kapcsolási rajzot mellékelni? Köszi előre a segítségeteket.
Üdv
Sziasztok!Egy Akai fejegységgel olyan komoly gondom van hogy nem kapcsol be pedig jól van bekötve! Nagyon melegszik benne egy 78M05 ic de csak akkor ha a citromsárga és a piros vezeték is be van kötve illetve mind a kettő kapja a +12 voltot.A citromsárga és a test között lehet ellenállást mérni! Ez normális dolog??? Ha van valakinek valami ötlete kérem segítsen!
Egyszer jártam így nekem a stabilizátor csere megoldotta a gondot.
Ha nem akkor gondolom valami annak az áramkörébe zárlatos. Az felel azt hiszem a memóriáért.
Köszönöm szépen! Akkor kezdek a stabilizátor ic cserével hátha ez megoldja a gondot.
Sajnos a stabilizátor ic csere nem oldotta meg a problémát. Továbbra se lehet bekapcsolni. Ahogy a 12 v-ot megkapja egy pillanatra felvillan az előlap világitása de ennyi!
![]()
Hali!
A képen látható autórádió teljesen legálisan kerűlt a tulajhoz, kereskedelemben vásárolt autóval. A kódját szeretnénk megtudni. Van e erre valami kíérleti lehetőség?
Van,mint ahogy már nagyon sokan leírták itt a fórumon,hogy besétálsz egy márkaszervizbe a kocsival és ott forgalmi alapján megmondják neked a kódot hozzá.
Üdv! Ki kell olvasni az EEprom-ot (azt hiszem 25C160 talán, smd), abból egy progival megmondható a kód, valahol megvolt lementve, most épp nem találom. Szériaszám alapján nem lehet,ha jól tudom.
Persze megmondják a szervizben is, csak az a gond, hogy ezeknek a rádióknak az értéke gyakorlatilag egyenlő a nullával. Szerintem ha nincs kód, akkor kuka. Nekem ilyen szól a műhelyben egyébként. A hozzászólás módosítva: Ápr 16, 2016
Hali!
Igen, - tudom ezeket módszereket én is, és már csináltam is, valamint javasoltam is sok embernek, akik többé kevésbé, sikerrel jártak. A gond ott kezdődik,hogy ezt rádiót nem abból az autóból szerelték ki, amivel gyárba kidták. Megköszönném, ha megtalálnád azt a progit. Tudom hogy nem egy nagy durranás, de a hangjuk nem rossz.
Találam valamit a neten. Kipróbáltam, jó. Zip-be van tömörítve, rendszergazdaként futtasd (WIN7). A menüben válaszd ki a Blaupunkt 25160-at, tallózd be a lementett tartalmat és kész.
Ja és a hangja nem rossz. Azért hallgatom és is szerelés közben. És érzékeny a tunerja. Csak nem tudom, hogy bekötés probléma-e vagy hiányolja-e az autó adatait valami adatcsatin, de így használva kb 1 óránként kikapcsol, de legalább nem marad bekapcsolva. A hozzászólás módosítva: Ápr 16, 2016
Hali!
Többször elszúrtam a kódot, mostár semmit nem enged, csak folyamatosan azt írja ki, hogy SAFE. Hogy áll vissza alapra?
Nem akar sikerülni, valamit nem jól csinálok.
Vagy visszaírod a régi EEPROM tartalmat, vagy vársz bekapcsolt készülékkel órákat napokat.
Ha 3x elrontod akkor megnő az az idő mire újra beírhatod.
Nekem balupunktnál úgy volt,hogy 1perc,4perc,10,20,30,és így tovább. Nem tudom a VW,hogy csinálta meg.
A lehetőség viszajött, egy órás bekapcsolás után visszaállt, de az általad javasolt renszerrel nem bírok. Nem akar sikerüni.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |