Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » LED-es kivezérlésjelzők
Témaindító: KeserűCukor, idő: Márc 27, 2006
Témakörök:
De tudom Kaqkk-tól Hát kapcsirajzom nincs sajnos...
Ezen a képen elég jól látszik minden. Köszönöm, hogy próbálsz segíteni!
ennyivel egésziteném még ki a rajzodat Valve (kép)
uli
Dehogy! Köszi, ezt tudod én két oldalasra terveztem, mert egyébhez volt legyártva, de ha valaki rákukkint a rajzra akkor nemtudhatja,.. Köszi a javítást,..
üdv
Van egy kivezérlés jelzőm régi orosz erősítőből és sajnos nem tudom melyik a bemenő táp és a bemeneti jelet se tudom hová kellene kötni. Az IC neve Angolul:K1003PP4 Tudnátok segíteni?
Hali!
Nem egyszerű, de nem is lehetetlen. Elkezdtem kibogarászni, de még nem tiszta minden. Ha sikerül rájönnöm, majd jelzem. Persze könyebb lenne, ha ismernénk a félvezetők adatlapjait.
hali
Ami hűtőbordán van tranyó annak a neve oroszul:5BC4 angolul:5VS4 A narancssárga tranyóra pedig ennyi van ráírva: Д 1 alá pedig ezek a számok(tranyón rajta) 920B. Angolul: D 1 920V Ja és ennek volt egy párja és össze volt kötve a kettő.Nem én szedtem szét a kettőt. Meg van még egy teljesen ugyan ijen felépítésű csak más a tranyók neve de a IC ugyan az. A két tranyóé ami bordán van a neve:5ГС1 angolul:5GS1 A kis narancssárga tranyóé pedig:Д 1 alá ez van írva:9205 Angolul: D 1 9205
Ezek a képek némi segítséget jelentenek!
Viszont az alkatrészek feliratai nem sokat. Attól, hogy tudjuk mi van ráírva, még nem biztos, hogy találunk adatlapot. Nem hiszem, hogy az oroszok e téren nagyon precízek lennének...
értem
Hát én is kerestem adatlapot de én nem találtam de azért próbáld meg te is.
Na mutatom, mire jutottam.
Persze nem 100%, hogy így van. Továbbá fesz értékeket sem tudok mondani, de alacsony feszről indulva, ki kell kísérletezni. Két + jelölés van, az egyik lehet, hogy valamiféle Remote (engedélyező, stbye, vagy ahogy tetszik) Szerintem a piros vezeték az. DE hangsúlyozom, nem 100. Van még egy szál, amit szintén csak találgatok, de úgy néz ki, hogy az valami ref. fesz lenne. Azt esetleg nem lehet tudni, hogy miből van? (pontos típusra gondolok)
Hát ennyivel tudok csak segíteni.
Köszi az eddigi segítséget is. Hoppá véletlenül az első kép is felment ami nem kellett volna bocsi.
Heló!
Meg szeretném építeni ezt a kivezérlésjelzőt. Nincs valakinek véletlenül egy nyákterve hozzá? Nem szeretnék feleslegessen küzködni vele. A válaszokat előre is köszönöm! Üdv.: Jocó!
(feleslegesen küszködni vele ) szeretném megépíteni .
Szerinted ez a két kijelentés nem üti egymást ?? Vagy megépíted ,vagy megveszed nem? De ha akarod én megtervezem neked ! (jópénzért) a küszködést meg kell fizetni!! De így sosem tanulsz meg nyákot tervezni !!
Heló!
Erre már rájöttem csak ha valaki esetleg már megizzdt vele akkor odaadja a másiknak. És amivel már énizzadtam meg odadom annak akinek kell. Így tudnánk segíteni egymást. És ez nem jópénzért működik. Üdv.: Jocó!
Hali
Én megcsináltam. DE NÉZD ÁT mielőtt megcsinálnád mert én még nem próbáltam ki,hogy jó e.
Heló!
Nagyon jól jönne. Feltennéd? Köszönöm előre is.
Persze.
Remélem jó lesz, első nyákom (de át lett nézve azért) Ha működik kérlek jelezd. köszi
Köszönöm szépen!
Még majd időbe tellik mire elkészül mert be kell szereznem az alkatrészeket. A tapasztalatot majd ide leírom. Üdv.: Jocó!
Bocs megzavart ez a kifejezés (küszködni)
nekem még sosem volt a hobbim küszködés És jártam már úgy hogy terveztem nyákot priv és egy köszönömöt sem kaptam érte pedig többet nem is vártam !! Ha gondod van segítek (egy köszönömért is)
Rendben
De ha minden igaz én is a héten vagy jövőhéten megépítem.
Hali
Na megtaláltam UAA180-as IC van a gépezetbe ez gondolom sokat segít nem?
Heló!
Majd ird meg "ki mit épített?"-be. Kiváncsi vagyok nagyon.
Hali
Rendben
:yes:
Nagyon sokat, holnap neki esek újra.
Helo! Egyszerű szerkezetet szeretnék én. 1db erősebb fényerejű LED világítson, ha a hangbemeneten jön valami jel, (már a leggyengébb is) akkor világítson, ha nem jön semmi akkor ne világítson.
Hogy lehet ilyet csinálni? Szükségem volna rá, de nekem sajnos a tudásom 0. Esetleg készítene nekem valaki ilyet?
Hello!
Nézd át a mellékelt kapcsolási rajzot! Másik ötletem: egy egyszerű kivezérlésjelző (pl.an6884) a lehető legérzékenyebben beállítva (a 10kohmos poti maximum állásban).a legkisebb pisszenésre felvillannak a ledek ebben az esetben, és max.300ft-ból megvan az egész.
hello!
felteszek egypár képet uaa180 kivjelzö sztereo, |
Bejelentkezés
Hirdetés |