Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Csöves erősítő készítése
Ne feledd betartani a fórum viselkedési szabályait, és a topik megmaradásának feltételeit. [link]
A téma átmenetileg fagyasztva lett, hozzászólni nem tudsz!
Ezt hívják trimmernek. Huzal kell oda.
CHZ. Van ez az AMPEG előfok. Ezen töröm a fejem már több hete. Már úgynézki a vas megvan. Mondjmár rá valamit. Ferin már glória van. Most járunk ott, hogy rézre kerül. Tudnál benne segíteni? Ránézés, fejrekoppintás.
Feri kerüli a nyilvánosságot. Mindenképp : )) Szerintem szólt neked is. Biztosan. - Vagynem.
P=U^2/R
Vagyis esetedben P=39,69/R, de jobb a békesség alapon érdemes túlméretezni. Én erre a célra a baráti Szovjetúnió hagyatékából származó 100 ohm 2W-os példányokat használok.
Köszönöm! Felírtam a bevásárló listámra.
Khm.
Idézet: Közepelje ki 50-500R el. Tökmindegy mivel. „Te oszt nemlősz mellé.” Elég ugyanekkora fix sorossal leközepelnie. nemderül ki, hogy tényleg ez zavarja -e. Kapok ajándékba? A hozzászólás módosítva: Márc 13, 2016
Idézet: „Kapok ajándékba?” Persze, szívesen küldök egy-egy bemutatódarabot neked és konyak6 olvtársnak, aztán bezárt a bazár. Kérlek írjátok meg privátban a postázáshoz szükséges infókat!
Én csak vicceltem. Ritka az ilyen jószívű fórumtárs. Köszönöm , a jószíved.
Hollandia- kurfli utca, pizzaköz. (Pizzaköz) A hozzászólás módosítva: Márc 13, 2016
Köszönöm a felajánlást, de nagyjából 2000 km van közöttünk, így a posta kicsit drága lenne. Hű barátom az eBay. Majd Ő segít.
Egyébként minimális a brumm az erősítőben. 6 helyen volt gyárilag testelve az erősítő. Volt is hangja rendesen. Most már csak 2 van. Viszont néha az egyik 6P3S-E csövem néha felizzik. Ez csőhiba, vagy valami más? Van 5 csövem aminek a katódellenállásán 100 mA-nél nagyobbat mérek, és izzanak a csövek, és van 3 20-30 mA-es csövem. Gondolom kellene vennem 8 párba válogatott csövet.
Az nem csőhiba. Nyitva a cső. Vagy előfesz, vagy katód. Én nem ismerem a kapcsolást. Nem is akarom.
A hozzászólás módosítva: Márc 13, 2016
Köszönöm, átnézem.
Forrasztási hiba megoldva, minden rendben.
Régebben elkezdett PP dobozba került, huzalozás befejezése és mérése következik.
A hozzászólás módosítva: Márc 15, 2016
Kimenők alatt FET stab. táp van, meghajtás anódfeszéhez.
Talán ez tévesztett meg. Középső panel a hál. trafó alatt, anódfesz késleltetés és a hálózati trafó kivezetéseinek bekötését fogadja. A hozzászólás módosítva: Márc 15, 2016
Sziasztok!
Szeretném kérdezni,hogy SE kimenőnek megtekert hiperszilnél fontos,hogy az összekötő pánt fémesen ne kösse össze a két fél vasmagot? (gondolom,hogy nem,mert nem ott záródnak az erővonalak,de nem vagyok benne biztos)
Közben meghajtást beállítottam.
Áramgenerátor DN2540 jól teljesít, nem kell semmit szimmetrizálni.. A hozzászólás módosítva: Márc 15, 2016
Nemlesz kicsi a vas? Csavard fel a bemenetet., ha nem hát "mutass" egy 15kHz-et.
Kérésed nem értem...
15KHz miért érdekel, ha láthatod a 20KHz jelalakját? Gondolod nagy a különbség? Tévedsz. A hozzászólás módosítva: Márc 15, 2016
Tökéletes soha nemlétezik. (kivétel erősíti a szabályt.) Akkor létezik, ha minden bebukik 20kHz felett. Kicsi a vas. 12kHz a maximuma. Ott hullámzik 20ig. Bár éncsak tippelek. Ez a hangon úgysem hallatszik . Nemírtál divet. Egy kimeneti 16kHz-et mutass div négyszöggel. 8ohmon 15Val. Ez csak 28W.
Az előző mondatom eleje. Akaszd a másik probét a jelre. Elég 700mV.
Idézet: „Kicsi a vas” Ha kicsi a vas, akkor mélyátvitellel van gond. Impulzus átvitelnél tetőesés.
Nemtitok, hogy én itt tanultam. Én most azon dolgozok, hogy átessek a nagy vas + nagy kapacitáson. Sokkal viccesebb az érzékenység kapacitás lélkül. Semmi köze a zenéhez - mint itt semminek.
Jó, hogy CHZ a meghajtást vizsgálta?
Fényképezésnél vegyél le a szkópcső fényerejéből. Akkor jobban fogja látni az egészet.
Fedelestrafó végén kellene mindezt. Krucifix.
Hulyesegeket ne irj.
Olvasd figyelmesen az elozozoket...
Nagyonsok. Tényleg. 50kHz-nél minden trafó ugyanaz. Világíts ki, mint ahogy Mofesa is mondja. és ahogy is kértem a hozzászólásban. 14kHz-nél- na- akkor.-
VAS meg nincs benne, nem olvasol figyelmesen.
Meghajtas kimeneterol latsz jelakakokat, vegfok meg nincs bekotve. Meres 50V AC eff. szint, nem a vegfok kimeneten lett merve.
Jo lenne ha ertelmezned is amit olvasol.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |