Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Az se rossz kör. Most megy teszt üzembe elég jól szól igaz csendesebben tudom csak hallagtni. De majd ide oda jó lesz így is. Sajna a reflex nyílások picik és lefogják
Ebből is tanultál! A másik majd jobb lesz akkor.
Lépcsős furoval kinagyotom a likat aztán csak lefujom szerintem majd de a mai nap ez kimarad
Nagyon szép darab,csak gratulálni tudok. (Saját nézeteim szerint inkább a régebbi dolgok felé hajlok,így a bemenetválasztást én yaxley-vel oldottam volna meg. )
Azzal nehezkes a tavvezerles kivitelezese.
Van benne valami. Nem tudtam hogy távvezérelhető is. Preamp csak vagy komplett erősítő is egyben?
Phono erosito es elofok, 7db csovel.
Bemenetek valasztasa es a hangero tavvezerelheto. Bekapcsolhato tavvezerlovel es a hatlapon elhelyezett 230V kimeneti csatlakozoja lehetove teszi vegfok bekapcsolasat is. A hozzászólás módosítva: Ápr 1, 2016
Megérdemli a mancsot! Szuper gép.
Ilyen nekem is jó lenne. Tetszik. ( A lefele mancsot a kisebbik lányom nyomta le véletlenül).
István
Ha észrevetted, miért nem javítod? (Kattints rá mégegyszer.)
Koszonom. Bekapcsolva 0 hangero..
A hozzászólás módosítva: Ápr 1, 2016
Majd próbáld ki csővel is, lehet jobb lesz a hangzása is, mielőtt véglegesíted.
Nagyon jó. Volt vele meló, de szerintem megérte a belefektetett munka. Ez nagyon gyári kinézetű.
Koszonom. Volt vele melo, meg lesz is, dobozolasa problemasabb mint az elektronika.
Az biztos. A dobozolás nekem az egy rémálom.
Nekem is, ezert kerult ez is kiszuperalt DVD dobozaba.
Ettol meg rengeteg munka volt vele ,sőtt szerintem több mint ha egy komplett dobozt épitettél volna .
Volt vele, de biztos nem tobb. Vaz adott, fedel is, a tobbi csak fantazia kerdese.
Paneleket a dobozhoz igazitottam. A hozzászólás módosítva: Ápr 1, 2016
Sziasztok,
találtam anno ezt a trafót. 16,5 V jön le róla. Vásároltam hozzá pár dolgot, és elkészítettem belőle a képeken látható egyszerű kis tápegységet. A dobozban van két kis panel: ezzel a modullal a feszültségmérőnek állítom elő a tápot, ezzel pedig azt csináltam, hogy a potmétert leforrasztottam a modulról, és légvezetékekkel bekötve a potit a képen látható helyre szereltem (a nyák lap így a doboz alján pihen). A feszültséget nagyjából 1 és 20 V között tudom így változtatni, áramerősség szempontjából a kis AC/DC konverter 1 A leadására képes. A dobozolás természetesen nem végleges, ez tul.képpen egy "deszkamodell". A minősítő jelzőkkel kéretik finoman bánni, mert elektronika témakörben kezdő vagyok (bár annak meglehetősen elszánt).
Szia,
én azt mondom, tökéletes. A dobozolásban meg merted tenni azt, amivel sokunk csak kacérkodik. Nem kell ide háromszor lakkozott mahagóni betétes, szálhúzott aluminium előlap, aranyozott feliratokkal. A célnak tökéletesen megfelel. Ügyesen elejét vetted, a "hű, csavar látszik az előlapon, és nem egyenesen áll a slicce" és a "juj, hát miért angol nyelvű a feliratozás" vitának. Még egy lehet, amibe majd belekötnek, az érintésvédelem. Velük ne törödj, irigyek. Úgyse a kádba használod.
A földeléses szenvedésről nem is beszélve.
Igazából maradhatna papírdoboz, ha biztos lennék abban, hogy nem melegszik belül semmi túlságosan. De ez inkább csak egy kis kísérletezés, ujjgyakorlat volt, nem tervez(t)em tartós használatra.
A jelzőt minden esetre köszönöm!
Robin2. Gratulálok. Biztasd csak a kezdő kollégát ilyen baromságokkal. Számomra világosan kitűnik, hogy nem igen támasztasz igényeket a saját munkáddal szemben sem.
Az ilyen "biztató kijelentés" rettenetesen fel tud húzni!
Indulhatnál a környezetbarát kategóriában ezzel a dobozzal
Csak a Darwin díjig ne jusson el. Hálózati cuccot papírdobozba... Remélem mihamarabb átépíti a feltörekvő ifjú kolléga egy rendes dobozba. A belbecsre kíváncsi lennék azért.
Imádom ezeket a megoldásokat. Visszahozzák a zsenge ifjúságom hangulatát, amikor bármiből lehetett doboz, a tojástartótól a samponos flakonig, csak takarjon és védjen.
Köszönöm a reakciókat!
Amúgy nem vagyok ifjú, pláne nem zsenge, csak nem foglalkoztam eddig ilyennel annak ellenére, hogy mindig is érdekelt.
Egy barátom fényorgonát épített az elsők között. 0,22-es vezetékkel kötötte be, mondván, hogy a biztosítékszál vékonyabb. A doboza egész jó lett és vállalható, csak hát a belseje..... Ennek posztolt a tápnak a belsejét nem láttam, de a dobozolás megért egy sejtelmes mosolyt. Ha kikeni vízüveggel - tökéletes ez a doboz is. Akkor a lángállóság is kipipálva. Emlékszem a barátom első erősítőjére - amikor bekapcsoltuk 5 m-re mentünk a doboztól és bebújtunk a szék mögé - biztos, ami biztos - hátha fordítva kötötte be az elkókat....
|
Bejelentkezés
Hirdetés |