Fórum témák
» Több friss téma |
Igen ezt is értem, de tegyük hozzá, hogy én NEM UL94V-0 -át kerestem, hanem CP5 94V-0 -át.
De ne ragozzuk tovább, megtudtam hogy a 94V-0 nem a típusszáma (köszönöm azt is), és ráadásként tűzvédelmi infókkal is gazdagabb lettem...
Sziasztok!
Van egy ilyen smd dióda, van valami megfelelője ami itthon is lehet kapni! SMCJ22A Köszönöm! Bővebben: Link
Hello!
Amit linkeltél, az is "itthon" volna...meg ezek is.
Nekem nem dobta fel a google! /pl a conrad-ot sem/! Akkor mondom is!
Köszönöm
Be kell állítani, hogy a magyar nyelvű oldalakon keressen, mint ahogy az látszik is.
Ha mondod, akkor pont van a mondat végén, nem felkiáltójel. Ha kérdezed, akkor kérdőjel, valamint vessző helyett sem az igazi a felkiáltójel.
Szerbusztok! Az lenne a kérdésem ,hogy a nyáklap alján,mi az a feket folt és mire szolgál?
Az egy IC, valószínűleg valamilyen egyszerű mikrokontroller, csak tokozás nélküli (COB, Chip On Board). Az intelligens (gombnyomásra változó fényeffekteket adó) kerékpárlámpák szinte mindegyikében ilyen van.
Ez a paca ic. Nincs saját tokja az IC-nek, csak ráöntötték ezt a trutyit védőburkolatnak. A kvarcórákban is így védik az IC-ket.
Hali!
Kíváncsiságból már bontottam le óvatosan ilyen pacát, és csodák csodájára, egy normális tokozású smd IC volt alatta. Tehát ebben az estben, ez csak az eltakarás céljából volt ráöntve.
Érdekes, arra egy kis csiszolás is elég lenne. Azt gondoltam így olcsóbban készíthető.
Szisztok!
Egy bioptron lámpa megadta magát.... a képen látható nem tudom mi durrant el. Azt írja az adtlapja, hogy valami off-line PWM switch Bővebben: Link Hol lehet ilyet beszerezni itthon? Előre is köszi! A hozzászólás módosítva: Máj 1, 2016
Néztem, csak nem tudom eldönteni mi a különbség az "y" és a "yn" jelölésű között....
Akkor miért nem azt kérdezed?
Az N az ólommentes kivitel jelölése, ahogy az az adatlapban található.
Üdv!
Ne csak ezt cseréld, mert nem véletlenül szállt el. Ez egy kapcsolóüzemű tápegység vezérlője, a primer puffer kondi elöregedése miatt szállt el nagy valószínűséggel. Szóval cseréled azt is, és mérd ki a diódákat. Lehet nem árt a szekunder oldalon is körülnézni. A visszacsatolásban az optocsatoló is kaphatott egy lökést az IC-től.
Itt is beszerezheted.
A hozzászólás módosítva: Máj 1, 2016
Köszi!
köszi srácok, utána járok!
Igen, az!
Szia, Én a titrapatronban lévő chipről próbáltam, de baromi kemény, nem sikerült a művelet. Levitt a köszörü mindent.
Próbálkozzál röntgennel. Azzal láthatóvá tudod tenni, csak nem mész vele sokra.
Szia, Már találtam resetelhetőset, így öntögethetem bele a tintát!
Szervusztok!
Már megint nem megy a keresés. ECO-3020 dióda adatait keresem, de csak 10-esével eladni akarják, adatlapot nem találok. Köszönöm, ha valaki megtalálná, és belinkelné (meg, hogy hogyan lehetett megtalálni). Mindenféle keresők próbálva. Van még az SN84LS74AN IC is, amiről szintén nem találtam.
Köszönöm!Erre gyanakodtam, mert rendre ez tolta elő a kereső.
Ezt a kérdést ide is írhattam volna.
Itt talán megleled a választ a kérdésedre, a kondenzátorok szigetelőanyag jelzéseivel kapcsolatban...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |