Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Érdekelnek a ketyerék.
Én el tudok menni személyesen értük.
Sziasztok,
Sajnos nem postázom, nincs csomagolóanyagom sem, és postát is nagy ívben kerülöm. Tibicsek, ha jó a személyes átvétel, akkor rád is vonatkozik, xitibi, _BiG_ megtudtok egyezni kinek mire lenne szüksége? (Csak hogy legyen némi igazságosság) Üdv Gyula
Részemről, természetesen nincs akadálya az egyességnek.
üdv
engem érdekelne, ha még nem csapott le rá senki. küldtem privit is
Sziasztok. Elvihető 4db hangszóró. Tonsil gds 20/10 10w 8ohm poland1db. Gd 12/10 10w 4ohm 3db.
Ha Robin2-nek nem jó akkor engem is érdekelne.
Budapest nyugati tökéletes lenne. Irok privátot. Köszönöm.
Sziasztok!
Ingyen elvihető 2 db ősöreg laptop. Az egyik egy auva211 típusú 386-os laptop. Nem bootol winchesterről, nem tartja meg a bios beállításokat. Van továbbá egy Nec versa/v50 típusú 486-osom is, winchestere valószínáűleg nem jó, az alaplap több helyen sérült, és a kijelző is. Ezt alkatrésznek ajánlanám. Átvehetőek a XX. kerületben vagy 8. kerületben a Práter utcában. Utóbbi helyen csak hétköznap.
Üdv!
Igény tartánék rá ha nincs más jelentkező
Ingyen felajánlanám a képen látható magnó olvasó fejeket. Átvehető Budapesten, vagy posta is mehet ha vállalod a költségét.
Elvileg működik, de tesztelni nem tudtam .
Ingyen elvihetők DIP tokozású PIC-ek (16F877, 18F452, 16F870, 17C44, 16F84A) CSAK egyben! Mindegyikből pár darab van.
Továbbá elvihető egy meglehetősen régi VGA,PS2 (bill+egér) átkapcsoló, kábelekkel. Elvileg működik, gyakorlatilag nem tudom kipróbálni, mert se VGA se PS2 csatlakozós eszközöm nincs. Átvétel a XIV. kerületben. A hozzászólás módosítva: Júl 20, 2016
A PIC-ekre lecsapnék.
Rendben, a tied.
A KVM-switch érdekel, ha nem mechanikus kapcsoló van benne...
Egy nyomógomb van az oldalán, gondolom akkor kapcsol ha megnyomom, elektronikusan.
Akkor tudnám használni. Egyeztessünk privátban.
Sziasztok!
van néhány bontott nem működő pc tápom illetve fénycső elektronikám ami szintén halott. ha valakit érdekel budapesten átvehető ingyen. Üdv!
Szintén elvihetővé vált 9 db kismotor. Mind működik. Magnóból és DVD lejátszókból bontva .
Átvehető Budapesten.
Szia!
Engem érdekelnének a hibás tápok.
Nincs jelentkező, úgyhogy viheted őket akár holnap is.
8-18 között a 8. kerületben vagyok, egyébként pedig a 20-ban.
é386-os elkelt!
PCS32i pc scope ill. palladium (dvd hibás) radió+5 csat. erősítő.
Balatonfüred. |
Bejelentkezés
Hirdetés |