Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Grat!
nem látszik, hogy fa ![]() Milyen tranyókkal készült? ![]() Üdv ![]()
Én 80 db leddel terveztem a levilágítót. 85-ért kaptam volna a ledek darabját + posta. Ezzel szemben a 6 db 10 w-os csövet 6000-ért házhoz hozták 1 év garanciával. Az élettartamtól meg nem félek mert nem bírok annyi nyákot megvilágítani vele hogy a véges üzemóráit elérjem a csöveknek. Nem utolsó szempont, hogy így a levilágításom számításaim szerint max 5 percig fognak tartani. Ezenfelül kétségtelen,hogy a ledek lényegesen magasabb élettartammal kecsegtetnek, nem beszélve a törékenységről.
Köszi!
BD-s tranyókkal üzemel! Eredeti BD-k, még te erősítettél meg benne valamikor hogy azok tényleg eredetiek ![]() Üdv ![]()
Sziasztok!
CSináltam egy HDD terheltség jelzőt 10 LEDdel, LM3914-es IC-vel. A kapcsolási rajzot innen szedtem: Bővebben: Link Majd rakok róla föl képeket.
Elkészült panelon is az UV ledes scanner levilágítóm léptető motor vezérlője. Hamarosan belekerül a scanner dobozába az időzítővel együtt. (csak azok a fránya ledek jönnének már meg...) Szerintem elég PICi lett.
![]() Amiket "tud": Közvetlen motor meghajtás(driver) Irányváltás (előre-hátra gombok) Stop gomb Sebesség szabályozás
tyűha ez tényleg PICi
![]() és szép is lett nagyon ![]()
Ember, már megbocsáss, de te nagyon nagy pró vagy, szerintem ennél szebbet otthon nem nagyon lehet csinálni!!!! GRAT!!!!
![]() ![]()
Ügyes. Már kíváncsi vagyok a gépezet többi részére is!
Lehetne azért. Most csukd be a szemed, relaxálj és lazulj el...
Most képzeld el SMD-ben ![]()
Gratulálok!
Nagyon csinos lett a kicsike! SMD-ben?....akkora lenne mint egy dobókocka!!! ![]() ![]()
áááá, kedves uram, mondjuk ebben igaza van
![]() azért az már elég durva lenne, nem lehetetlen, de azért elég meredek, legalábbis számomra, de tényleg nagyon igényes kidolgozás, .......jóó hívjatok nyalókának, nem baj, de ami profi az profi... ![]()
Senki nem fog így hívni.
Köszönöm az elismerést!
Sziasztok!
Megépítettem Skori által tervezett 24V-os minitesla meghajtót, tegnap éjfélig tekertem a szekunder tekercsét.... Első bekapcsolásra, csont nélkül működött, megemelem a kalapom a tervezője előtt!! Íme a képek:
Nagyon szép lett gartulálok.Honnan tudnám ennek a rájzát megszerezni???
Ezt építettem én is, nagyon frankó!
Én még a régebbi 12V-osat építettem meg, az is nagyon frankó.. Gratula neked is, szépet szikrázik.. (Az egyém csak egy csóvában tud, bár nekem van csúcs a tetején)..
Alkatrészoldali telifölddel nem lett volna jobb?
Én is beállok a tesla tekercs építők sorába, igaz nem most, hanem kb 1 éve építettem meg a 12V-os verziót.
Majd a következő szebb dobozt kap...
Lehet, hogy jobb lett volna, de van otthon egyoldalas nyák-lemezből még vagy fél négyzetméter
![]()
Tetszik a dobozolás, csinos tekrenc!
![]()
Örülök, hogy többeknek is jól müködik az áramkör!
( Már van pár ötletem a továbbfejlesztésre ![]()
Várjuk Nagyon!!!!!
Ezt a HDD-s terheltségjelzőt anno én is megépítettem, nekem jól müxik kb. már 2 éve. Rakok föl róla képet
![]() ![]()
csak én a LEDeket külön panelra raktam
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |