Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Grat!
nem látszik, hogy fa Milyen tranyókkal készült? Üdv
Én 80 db leddel terveztem a levilágítót. 85-ért kaptam volna a ledek darabját + posta. Ezzel szemben a 6 db 10 w-os csövet 6000-ért házhoz hozták 1 év garanciával. Az élettartamtól meg nem félek mert nem bírok annyi nyákot megvilágítani vele hogy a véges üzemóráit elérjem a csöveknek. Nem utolsó szempont, hogy így a levilágításom számításaim szerint max 5 percig fognak tartani. Ezenfelül kétségtelen,hogy a ledek lényegesen magasabb élettartammal kecsegtetnek, nem beszélve a törékenységről.
Köszi!
BD-s tranyókkal üzemel! Eredeti BD-k, még te erősítettél meg benne valamikor hogy azok tényleg eredetiek Üdv
Sziasztok!
CSináltam egy HDD terheltség jelzőt 10 LEDdel, LM3914-es IC-vel. A kapcsolási rajzot innen szedtem: Bővebben: Link Majd rakok róla föl képeket.
Elkészült panelon is az UV ledes scanner levilágítóm léptető motor vezérlője. Hamarosan belekerül a scanner dobozába az időzítővel együtt. (csak azok a fránya ledek jönnének már meg...) Szerintem elég PICi lett.
Amiket "tud": Közvetlen motor meghajtás(driver) Irányváltás (előre-hátra gombok) Stop gomb Sebesség szabályozás
tyűha ez tényleg PICi
és szép is lett nagyon
Ember, már megbocsáss, de te nagyon nagy pró vagy, szerintem ennél szebbet otthon nem nagyon lehet csinálni!!!! GRAT!!!!
Ügyes. Már kíváncsi vagyok a gépezet többi részére is!
Lehetne azért. Most csukd be a szemed, relaxálj és lazulj el...
Most képzeld el SMD-ben
Gratulálok!
Nagyon csinos lett a kicsike! SMD-ben?....akkora lenne mint egy dobókocka!!!
áááá, kedves uram, mondjuk ebben igaza van
azért az már elég durva lenne, nem lehetetlen, de azért elég meredek, legalábbis számomra, de tényleg nagyon igényes kidolgozás, .......jóó hívjatok nyalókának, nem baj, de ami profi az profi...
Senki nem fog így hívni.
Köszönöm az elismerést!
Sziasztok!
Megépítettem Skori által tervezett 24V-os minitesla meghajtót, tegnap éjfélig tekertem a szekunder tekercsét.... Első bekapcsolásra, csont nélkül működött, megemelem a kalapom a tervezője előtt!! Íme a képek:
Nagyon szép lett gartulálok.Honnan tudnám ennek a rájzát megszerezni???
Ezt építettem én is, nagyon frankó!
Én még a régebbi 12V-osat építettem meg, az is nagyon frankó.. Gratula neked is, szépet szikrázik.. (Az egyém csak egy csóvában tud, bár nekem van csúcs a tetején)..
Alkatrészoldali telifölddel nem lett volna jobb?
Én is beállok a tesla tekercs építők sorába, igaz nem most, hanem kb 1 éve építettem meg a 12V-os verziót.
Majd a következő szebb dobozt kap...
Lehet, hogy jobb lett volna, de van otthon egyoldalas nyák-lemezből még vagy fél négyzetméter
Tetszik a dobozolás, csinos tekrenc!
Örülök, hogy többeknek is jól müködik az áramkör!
( Már van pár ötletem a továbbfejlesztésre )
Várjuk Nagyon!!!!!
Ezt a HDD-s terheltségjelzőt anno én is megépítettem, nekem jól müxik kb. már 2 éve. Rakok föl róla képet (bal oldalon a kapcsoló nem be/ki hanem a 9-es lábat kapcsolja a feszre ill. le)
csak én a LEDeket külön panelra raktam és azt kirakom pl a gép tetejére, a fő áramkör pedig bent a gépben van, csak hiányzik még a dobozolás (most villanykörtedobozban van benne ) jha és szalagkábel köti össze a LEDeket és az irányító áramkört, de majd szépen elrejtem a kábelt vhova
/dehát még kezdő vagyok ) |
Bejelentkezés
Hirdetés |