Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Jó példa a női kreativitásra:
Ismerős csaj, nézem a hajából egy töltőtoll áll ki. - Te, a fejeden az nem egy töltőtoll? ![]() - Nem találtam hajgumit, de valamivel csak fel kellett tűznöm a hajam ebben a melegben. ![]()
Cseppet sem baj vidd csak nyugodtan.
![]() A hozzászólás módosítva: Júl 26, 2016
Ebay-es multiméter: Bővebben: Link A lényeg, nézzétek meg, hova van odaphotoshoppolva a mérővezeték.
![]()
Most találtam!
![]()
0V-ot így is lehet mérni.
A hozzászólás módosítva: Júl 30, 2016
Lehet azzal így is mérni, mert a nagyáramú sönt a COM-hoz csatlakozik ( nem visz be "nagy" hibát! ) !
Egy újszülöttnek minden vicc új, de szemléletes!
![]()
szia! De nagyok az igényeid, nem elég, hogy van rajta valami szám?
Sőt, ha van egy bazinagy szikra, az ééééén vagyok (vagy Volt-am).
Bocsi!
Bővebben: Link
- Mi az: láthatatlan és kukac szaga van?
- ??? - Madárfing! ![]()
Szerintetek ez most hogyan? https://youtu.be/HSAHnQ07NCg
3 nagy probléma van a programozásban:
-hogyan nevezz el dolgokat -az eggyel elszámolós hibák valahol láttam képen is angolul, de nem találtam sajnos ![]()
Mit csinál Hosszú Katinka, míg a második beér a célba?
Megszarítja a haját...
Móricka újság hátoldalán hirdetés:
Idézet: „Bármit kérhetsz, csak telcsizz!” Gondoltam felhívom, hogy jöjjön tapétázni, de nem tudtam megfejteni, mi a fene az a "telcsizz". Rákerestem az értelmező kéziszótárban. Eredménytelenül. Gondoltam, lehet, nem magyar. Mivel nem beszélek külföldiül, ezért bepötyögtem a google fordítóba. Az azt írta, ez magyar. Égtem mint a Reistag. 49 éves vagyok, és nem tudok magyarul sem. Nosza rákerestem a google-n, mert most már tényleg tudni akartam. A képen látható találat végképp kiverte nálam a biztosítékot. Teljesen megszégyenültem. Megyek vissza az óvodába.
Rákereshettél volna a"telózz" szóra is. Ugyanaz, csak hímnemben.
Topik a nyelvtorreádorok viccmentes hozzászólásaitól megtisztítva. Kéretik a humor mezsgyéje felé terelni a beszélgetést. Köszönet! (sz)
Pár napja hívtak, hogy elromlott a tévé, videóról megy, de kábelhálózatról nem. Megyek, kép helyett mák, mintha koaxkábel nem lenne bedugva. Videó RF kimenetéről jó, tehát tévé jó. Mondom talán nincs jel a kábelben. Mondják miért ne lenne. Mondom hálózati hiba is lehet, vagy padláson aljzat bekötés. Mondják már három napja, de padlást nézzük meg. Kérdem kábeldíj ki van fizetve? Igen fél évre januárban. De -mondom- augusztus van.
Ma kiderült nem fizetés miatt kikötötték, de előtte felszólítást is kaptak. És hívtak engem, hogy nincs műsor.
A helyedbe befizettem volna nekik gyorsan 1 hónapra, aztán elkértem volna egy 10-est a javításra
![]() Aztán szeptemberbe megint ![]()
Fogorvosnál lévén eszembe jutott egy nemrég hallott eset. Ismerősöm elvitte eltört kivehető fogsorát összeragasztatni fogtechnikushoz. Ment érte, szájába vette próbára, nagyon nem passzolt. Próbálgatta egy darabig, mikor szólt a mester, hogy esetleg másét adta oda tévedésből, azért nem illeszkedik. Fogsorcsere, mindjárt passzolt is.
Sziasztok,
képeimből igyekeztem megkeresni a jobb ide illő képeket... ennyit találtam. Bocs, ha esetleg ismeritek, vagy némelyik innen származik, akkor törlöm (ha utólag lehet...). (Próbáltam rákeresni, hogy átnézzem, de a "csak mellékletek" keresésénél nem engedi kiválasztani ezt a fórumtémát.)
A második kép az jó! Ilyen volt már itt Gútán is. Körberakták homokzsákkal a házat, mert állt a víz az utcán, azután meg csak néztek, amikor a konnektorokból ugyan így spriccelt a víz!
![]() Közlekedő edények ugye. ![]()
A TDA 7293-at, a jelentős hőtermelés miatt, minden képpen hatásos hűtőradiátorral kell ellátni. (3:15-től) Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |