Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Igen,szerintem is! Annyira szerette kergetni azt a labdát,(egy golyós dezodorból szedtem ki),hogy át kellett alakítani az egész teraszunkat focipályává,azokat a deszkákat azért tettem csak oda a korlát mellé végig!
Idézet: Ez fájt! „- Miért nem evett soha vacsorára süteményt Fekete szakáll, a féllábú kalóz? - ??? - Mert... "aki nem lép egyszerre, nem kap rétest estére!"”
Falábbal is lehet egyszerre lépni.
Szegény Frankye mivel érdemelte ki, hogy így lepontoztátok?
Nem tesz semmit. Nem kell mindenkinek szeretnie a macskákat...
Nincs mit hozzá fűznöm!
Bővebben: Link
Ajjaj ,az egyik "dislike"-ot pont én adtam ,mert azt hittem az a "like"!És nem tudom visszacsinálni..
Bővebben: Link
Vicces kókányolása van a 13éves fiúnak.
Korán kezdi a csalást. Nyilván szülői biztatásra.
Nem hinném, csak a cikkben leírtakkal ellentétben, fingja sincs arról, hogy igazából mit csinál.
Ne viccelj már, még ha ez a vicces topic is. Ha a videón látható "készülék" energiát termel, akkor én konyhakredenc vagyok.
A hozzászólás módosítva: Szept 29, 2016
Kedves kredenc úr, azt sosem lehet tudni.
Tíz perc alatt után építheted és már biztosat tudsz.
Pedig ha nem is TERMEL, de kijon belole. A vizieromu is "termeli" az energiat, ha ugy vesszuk. Nem tudom, az a nagymeretu antenna, ami a kepen latszik, de a cikk nem emliti (ezzel szemben nem latom a kanalat) a gep resze-e, de a radioadok energiajat megcsapolni nem tunik nagy felfedezesnek. Foleg ha valaki egy muszaki egyetem ONLINE hallgatoja...jelentsen ez barmit is.
Valoszinuleg a kornyezeteben senki nem mondta meg neki, hogy de nihilo nihil.
A kanál a videóban látható. gondolom nagyon fontos alkatrész.
Megneztem a videot, ennyi kozhelyet egy politikus sem pufogtat. De szimpi, lelkes kisgyerek.
Legalabb nem a telojat nyomkodja egesz nap. Hatranyara biztosan nem valik, ha tervezget, epitget valamit.
Kivéve, ha megcsapja a nagyfesz és utána zombi módra nyáladzani fog csak.
Nincs ebbe semmi rendkívüli, ilyen idősen már túl voltam a 2. halál közeli áramütésen
Nem, a vízierőmű a mozgási energiát alakítja át elektromos energiává veszteséggel.
De most komolyan, mi a probléma? A gyerekek akkumulátoros játékautóját is kell néha bikázni nem? Hát ez pont erre van kitalálva!
Ilyet láttam élőbe! (kirakodós vásáron, ahol a gagyi sz*rokat sózzák rá az emberekre)
Ránézésre max 1mm2-es volt a réz átmérője, de a szigetelés jó vastag volt legalább! A hozzászólás módosítva: Szept 30, 2016
Itt a megoldás!
Mivel a szigetelés jó vastag, 10000V-on kell bikázni. 8kW már csak elég!?
Nekünk egyszer télen nem indult a kocsi, de nem volt bika kábelünk. A pont piac volt akkor, vettünk egy olyat, mint ami a képen van, próba...nyüszörög, de nem indul. Vettünk egy másikat is, kettővel már épphogy, de sikerült beindítani. Azóta a kettőből csináltam egyet, de szerencsére nem kellett használni.
A szomszédomnak is van egy hasonló.... Minősített, (mondá Ő) autósboltban vette.A vezeték jó, és vastag is, a préselés profi.Csak a csipeszen akkora a műanyag burkolat hogy képtelenség biztonságosan rácsíptetni az akkura...
Amúgy felénk is akadnak gyöngyszemek: A hozzászólás módosítva: Szept 30, 2016
Láttam ilyet élőben "működni". Mikor csináltam a jogsit, kapott az oktatóm egy telefont, hogy a kollégájának a kocsiját be kellene bikázni. Mikor odaértünk, a szemem láttára bontotta ki a kollégája az ugyan ilyen bikakábelt. Az oktatóm egyből mondta, hogy van neki rendes, majd hozzá azt. Erre leteremtette, hogy jó ez is. Mikor összekötötte a két aksit, furcsa módon nem volt szikra. Persze hogy nem volt jó a kábel. Hozta az oktatóm a rendes bikakábelt, és már indult is az autó.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |