Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Ezt a képet az fb-n találtam tegnap,szerintem vicces,és nem egyedi eset....
Nem kell kábel, először járatni kell a motort 10 percig, utána elindul.
Egészen pontosan mi az vicces? Az arckifejezés, vagy a szegényes felszerelés?
Paula asszony (Mezga Geza felesege) szerint az alomkor legjobb gyogyszere a csipkebogyotea, mert a betegnek, hogy meg tudja inni, eloszor fel kell ebrednie
Talán megmosolyogtató, de minden bizonnyal többünk, köztük én is, valahol elkezdte a szakmát, talán nem is jobb körülmények között.
A hozzászólás módosítva: Okt 1, 2016
Szóvá tettem a Wayteq ügyfélszolgálatnak, hogy a kapható készülékeikben nincs fényérzékelő. Aki indult már el sötétben és ért a célba világosban (vagy fordítva), tudja miről beszélek. Erre jött a válasz:
Idézet: Marketingduma és mellébeszélés. „A készülékbe épített chip nem támogatja a fényérzékelőt, ezért nem került ez a szenzor a készülékbe. Viszont lényegesen több háttértárat, memóriát tartalmaz amelynek gyakorlati jelentősége véleményünk és a felhasználóktól kapott visszajelzések alapján alapvetően lényegesen nagyobb mint a fényérzékelő megléte.”
Na de most őszintén!
Mióta okoz pont neked problémát építeni bele egyet?
Windows CE fut rajta, azt sem tudom, hogyan fogjak neki. Azt még nem néztem meg tüzetesen, hogy a kijelzőnek dedikált háttérvilágítása van-e. Tulajdonképpen mindegy is, nem erről van szó, hanem arról, hogy egy elvileg jobb készülék miért butább.
Két-három éve írtam egy levelet a Samsung-nak, hogy a telefonjaikban van itt-ott SW hiba. Úgy esett, hogy telefont kellett cserélnem és mit látok, a hiba maradt. Sőt, az előző telefonhoz képest újak is születtek. Kb. mindent meg tudok osztani mindenkivel, de normálisan nem lehet keresni a telefonkönyvben. Bepötyögöm: "ton" -> nincs találat. "tony" -> van találat, Tony nevű ismerősöm. Ha a t betű után y következik, akkor az csak a magyar ty betű lehet. "es" -> nincs találat, "esz" -> Eszter nevű ismerősöm... Agyrém. Szép lassan átcsapok dühöngőbe.
A világítás terén arra gondoltam, hogy egy külön elektronikával megszabályzod a levilágítót.
Egyébként pedig teljesen igazad van. A másik problémáról pedig csak annyit, hogy a neves gyártók egyik nagy hibája, hogy belebarmolnak az etedeti androidba. Egyediesítik. Ez az egyik oka annak, hogy kizárólag kínai telefonokat használok. Azokban "gyári" android van. A másik ok természetesen anyagi természetű.
Nekem meg egy NOKIA 7110-esem van most éppen. Kontakthibás lett a régim akkumulátora (NOKIA 2220), ezért lecseréltem. Tegnap vittem be magammal iskolába először. Szerintetek mi történt, amikor meglátták az osztálytársaim?
Te lettél morpheusz a mátroxból
A reakciókat kellett volna felvenni videóra!
Retró érzés.
Nagyobb sikerem volt, mint múltkor osztálytársamnak az új iphon-jával!
De komolyan, egyáltalán nem volt ez a lenéző, lekicsinylő reakció, körbejárt az osztályban, mindenki megcsodálta, volt aki még egyetértően bólogatott is.
Azt látni kellett volna!
Egy rakás kéz kinyúlik és megy a "Muta-a-a-a".
Na igen, az ájfóón annó különlegesség volt, legalábbis mifelénk, ma már tömegcikk.
A fiam meg a nyári munka keresetéből vett egy Yotaphone 2-est. Az osztálytársai azóta ufo-nak hívják.
Egy komoly cég komolytalan biztonsági figyelmeztetése! Miként bánjunk termékével!
A hozzászólás módosítva: Okt 2, 2016
Látták rajtad az osztálytársaid, hogy nem sznob vagy, hanem műértő. Nekem is volt egy osztálytársam a technikumban, akinek egy hatalmas régi Motorola telefonja volt, az nekem is nagyon tetszett.
Na ezen kiégtem!!!
Eddig azt hittem én vagyok a ragasztó pisztollyal való gányolás mestere, de itt egy picit elbizonytalanodtam
Bővebben: Link
Ez a házilagos membránszelep zseniális.
Látod? Mindig van hova fejlődni. A szelep ügyes, igaz, a fúrásnál az asztal kapott egy kis pofont.
Ezt muszáj volt lekapnom, szépen szimbolizálja milyen hikomat társadalomban élünk, még annyival egészíteném ki, hogy egy harmadik személy tartsa középpen.
Lassan már exoskeleton kell ha nincs lift és egy emeletet kell lépcsőzni. Állitom a kínaiak már fejlesztik a polgári változatot
tegnapelőtt cseréltem akksit egy apc ups-ben. ott 18Kg-ra volt téve a két emberes figura...
A két emberes piktogram azért is lehet, mert egy ember nem tudja minden körülmények között úgy letenni azt a jószágot, hogy ne sérüljön meg.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |