Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Nagyon egyedi kivitel, én egy kicsit zártabbra késztettem volna, de jól néz ki.. Mit kell még tudni róla? (teljesítmény, kapcsolás...)
Nagyon pöpec.Hogy tudtad az RCA-kat és hangfal csatikat betenni a fába olyan szépen???
cs
különösen tetszenek az ajtófoggantyúból készült lábak szép meló Uli
Sziasztok.
Gondoltam én is megmutatom hogy mit építettem a sulimba vizsgaremeknek. Ez egy sztereó VF2-es erősítő, pic-el vezérelve. képek Legközelebb NE rakjad fel duplán a képeket! szabi83
WOW!!!! Nagyon eredeti!!!!!!! GRAT.
Hello!
Az rca-kat úgy hogy marógéppel elvékonyítottam a fát belülről kb:fél centisre,és így már bele tudtam tenni. A hangfalcsatik meg átértek a fán.
Hali
Bedobozoltam az UV ledes levilágító scanneremet. Most tesztelgetem-UV ledek nélkül. (Egyenlőre csak egy sima kék ledet tettem bele,-mert sajnos amiket megrendeltem még nem érkezett meg... ) Elsőre kecsegtetetőek az eredmények! :smoke:
Igen azok tényleg abból vannak
Ez tűnt a leg egyszerűbbnek....
Kb:2x300W-os,de az jó benne hogy még 2 Ohm alatt is lehet terhelni simán bírja.
Mellékeltem pár képet, csak úgy dicsekvés képpen
Ez az új digitális vasút projekt kis betekintője... Most még semmit nem árulok el
Az lenne a világ 19.-ik csodája, ha olyan áramkört építesz amibe nincs mikrovezérlő
A PI rendszerú fémkeresőm. Ez a második verzió. Az első elektrónikája nagyon csúnyára sikeredett és ezért az újjítás. Ez már rázkódásbiztos, deperzel ellátott. Már csak az elemet kéne akkuval kiváltani...
Jópofa, egy kérdés úgy kíváncsiság képpen: fél- vagy egész lépéses üzemmódban hajtod meg a léptetőmotort?
Ne árulj el semmit, de KIT legyen belőle, mert az jó dolog!
Húúú az igen! És mit tud ez? Mennyire érzékeny? És mit érzékel? (milyen távból)
Szép munka
Ha jól értem (ha nem, akkor légyszi javíts ki!), a belső világítás (kocsié) akkor is működik, ha nincs mozgásban a jármű. Jól értem? Mert ha ez működik, akkor:
Szia
Egész lépésben. A sebességet be lehet állítani egy trimmerrel.
Jól néznek ke a panelok! Látom, Te is adsz a művészi szintű fotózásra.
Igen, álló helyzetben is világít a kocsi. Sőt, mivel egy "böszme" méretű kondi is beépítésre kerülhet (nyákon rajta van) így még az is kiküszöbölhető, hogy menet közben a kocsi fénye vibráljon vagy villogjon ahogy nem mindig érintkezik.
Szerk: Feltettem egy képet. Este, fő állomás, peron, első kocsi vezérlőkocsi benne az RF kamera, és bőrönddel a két lába között nézelődő műanyag hölgy
Ez olyan, mint amikor csak cseppenként adagolják az infót a cégek az új termékről?
Főleg vas, aluminum, rézre nem teszteltem. Pontos érzékenységi adatot nem tudok mondani de kanalat simán érzékel 25cm-ről. Az elöző verzióval kiástam egy csomó szeget a kertböl. Talán nem is jó ha túl érzékeny mert biza sok szemét van a földben. Azért 15cm-t kemény talajba leásni egy söröskupakér nem túl jó élmény. Nemtudom hogy a PI kereső hátránya vagy a talaj miatt van, felénk akadnak ojan vulkanikus közetek, főleg nagyok 20kg felett amire simán jelez, lehet hogy fémtartalma miatt. Én meg vagyok vele elégedve. Ja igen és akusztikusan jelez, de a deperzel a VCO megszolási szintje alatt is lehet keresgélni...
Sziasztok!
Készítettem 1 akkumulátortöltés figyelőt. Bakelit panelra építettem mert ebből még sok van. A két nyomógomb még nincs beforrasztva, azokat majd a töltőbe építéskor rakom be, és a led sem a panelon lesz. Köszönet proli007-nek a rajzért és a segítségért / Ja és ti mivel szoktátok az olvadt gyantát lemosni a panelról?/
szia!
Nagyon szép munka Az olvadt gyantát van aki deneturált szesszel de én lakkbenzinnel szoktam lemosni üdv!
Szia.
Köszi, és még működik is . Hála Istennek se denszesz, se lakkbenzin nincs itthon. Na majd holnap veszek :yes:
szerintem próbálkozhatsz körömlakklemosóval vagy másfajta hígítóval is és kiderül hogy oldja-e vagy nem...
üdv |
Bejelentkezés
Hirdetés |