Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   735 / 983
(#) 20sz Jófiú válasza Bakman hozzászólására (») Okt 23, 2016 /

Ezt akarta, nem?
(#) mrobi válasza gerleimarci hozzászólására (») Okt 23, 2016 /

A hátlap lehet hogy fehér!
(#) zsoltee0001 válasza Johnycorp hozzászólására (») Okt 23, 2016 /

Ez nagyon jó!
(#) Stewe válasza 20sz Jófiú hozzászólására (») Okt 25, 2016 /

Csak a robbanásbiztos üveggel szerelt páncélkazetta, és a tűzoltókészülék kicsit kényelmetlenné teszi....
(#) Totottkaposzta24 hozzászólása Okt 30, 2016 /

Nagyon szép!
(#) Joe_001 válasza Bakman hozzászólására (») Okt 30, 2016 /

Mostanában ilyenek mennek el az ablakom előtt 150 m re. (Itt (is) zsilipelnek be Amszterdam felé a tengerről) Egy 10mp-s rendesen lelohasztja az alváskedvet! Még szerencse, hogy ezt a köszöntést éjjel nem alkalmazzák.
(#) Zsolt2 hozzászólása Nov 1, 2016 / 3

Gyors vészmegállítás.
(#) nagym6 hozzászólása Nov 2, 2016 /

Már itt is?

Tojó.jpg

(#) ticseboy hozzászólása Nov 2, 2016 /

Nem vicces, és nem is mókás, vagy még is? Már megint a mostani szép, párás, esős, ködös időben FOLTOZZA az utcát a közútkezelő. Minden évben a legmocskosabb napokon. MIÉRT???
(#) Gafly válasza ticseboy hozzászólására (») Nov 2, 2016 /

Van rá pénz, és el kell költeni...
(#) ticseboy válasza Gafly hozzászólására (») Nov 2, 2016 /

Akkor osszák szét az alkalmazottak közt, ugy sem ér semmit amit csinálnak, csak a lapátokat görbitik, vagy lehet hogy egyengetik.))
(#) szucsistvan123 hozzászólása Nov 2, 2016 / 1

Élet a Marson...
(#) Kovidivi hozzászólása Nov 7, 2016 / 1

Többen vagyunk egy teremben, éppen ebédszünet van. Kollégám megkérdi tőlem: mennyi 2+2*2? Mondja, gondolkodjak nyugodtan. Rávágom, hogy 6. Erre mondja, hogy nem, mert 8, de közbe a másik két kolléga is kórusban zengi, hogy 8 Na mondom, király, hogy helyesen válaszolok, és még engem néznek hülyének Kacsingat a kérdező kolléga rám, hogy ne lőjem le a poént, aztán leesett, hogy ez a teszt nem csak rólam szólt. A másik két kolléga is le lett tesztelve
Másik tesztfeladat: van 9 golyód, ebből az egyik nehezebb, mint többi. Van egy karos mérleged, és kétszer használhatod. Hogyan deríted ki, hogy melyik az eltérő súlyú?
A hozzászólás módosítva: Nov 7, 2016
(#) Bakman válasza Kovidivi hozzászólására (») Nov 7, 2016 / 2

Három golyó balra, három golyó jobbra. Ha a mérleg egyensúlyban van, akkor a maradék három között van a kakukktolyás, ha valamerre kibillen, akkor azon az oldalon van. A lényeg, hogy tudod, melyik hármas csoportban van a nehezebb.

Abból a hármas csoportból, amelyik nehezebb, kettőt a mérlegre raksz. Ha valamerre kibillen, akkor az a nehezebb, ha egyensúlyban marad, akkor a maradék a nehezebb.

Kapok csokit?
(#) nagy_david1 hozzászólása Nov 7, 2016 / 2

Üdv!
Gondoltam megosztom a munkatársam találékonyságát. Szüksége volt a periódus növelésére, folytonosan (sweep). Ha már a jelgenerátor programja nem támogatja az ilyet akkor biza improvizálni kell. Egy reduktoros motor épp volt a fiókjában. Mostmár bármilyen paramétert lehet folytonosan módosítani
A hozzászólás módosítva: Nov 7, 2016
(#) szamóca hozzászólása Nov 10, 2016 / 1

(#) Andrei1181 válasza Bakman hozzászólására (») Nov 10, 2016 /

Persze, hogy kapsz, de mi az a tolyás?
(#) Bakman válasza Andrei1181 hozzászólására (») Nov 10, 2016 /

Magam is elcsodálkozom, hogyan csúszik ki ilyen a kezeim közül. Kellemetlen...
(#) szamóca hozzászólása Nov 14, 2016 / 1

Ez van, ha egysíkú a gondolatvilág.

kocka.jpg

(#) Orbán József hozzászólása Nov 17, 2016 / 2

Ma kaptam ezt a figyelmes hirdetést...Igazán kedves.
Editáltam a fődarabot.

örülés.jpg

(#) cupika97 válasza Orbán József hozzászólására (») Nov 17, 2016 /

Az kérem szépen virágtartó
(#) Orbán József válasza jocko hozzászólására (») Nov 18, 2016 /

Jók! Egy kis poli...mentségemre, nem nálunk...

hoppla.jpg

(#) Bakman hozzászólása Nov 18, 2016 / 7

Schrödinger tányérjai.
(#) Kovidivi válasza Bakman hozzászólására (») Nov 18, 2016 /

Ez szuper, tetszik nagyon!
(#) zsoltee0001 válasza Bakman hozzászólására (») Nov 18, 2016 /

Igen kimondhatjuk, hogy a tányér törött és ép állapotba van
(#) szamóca hozzászólása Nov 19, 2016 / 1

Szárnysegéd, aki panírozza a csirkeszárnyakat.
A hozzászólás módosítva: Nov 19, 2016
(#) jocko hozzászólása Nov 21, 2016 /

A facebook-ozás csúcsa ez a kép,tegnap találtam.
(#) zsoltee0001 válasza jocko hozzászólására (») Nov 21, 2016 /

Az én agyamról már az levagja az ekszijjat, hogy minek osszak meg valamit ami meg van osztva? akkor megosztva a negyzeten, vagy mivan?
Megosztok egy mappát a hálózaton és szólok a facbukosoknak hogy osszák meg hogy még jobban meg legyen osztva és akkor talán tudok szkennelni abba a mappába.
(#) jocko válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Nov 21, 2016 /

Egy informatikus haverom mondta,aki most a MÁV jegykiadó alkalmazását fejleszti (ha jól értettem) hogy Ő FB-N ,SOHA AZ ÉLETBEN NEM LESZ FENT. Már kezdem érteni...én próbálok gyorsan szelektálni mindent és mindenkit,és nem gyűjtök felesleges ismerősöket.Elvileg lehet "ellenütemben" dolgozni,és minden jóra fordul?
Következő: »»   735 / 983
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem