Fórum témák
» Több friss téma |
Szia Simpi Barátom!
Jó hallani. Nézem.
Segítenél? ( A lap aljával? ) ne morogj rám!
Oroszul és németül tanultam valamikor. A hozzászólás módosítva: Nov 11, 2016
Most szerinted ez kéne a gépre?
Windows 7, illetve Windows Server 2008 R2 Service Pack 1 (KB976932)
Lehet, hogy ezeket már tegnap próbáltam.
Egy kép.
ACPI\MSFT0101 letudva. A belső egérrel kéne még valamit kezdeni. A hozzászólás módosítva: Nov 11, 2016
Na meg is van a képek alapján a rendszer használja az egérhez a driver - t .Mivel nem ad hibát . Viszont a Microsoft kiadott egy mondjuk használati útmutatót ehhez a HID vezérlőhöz íme.
Bővebben: Link
A leírás szerint bizonyos Win verziókhoz meg vannak jelölve billentyű kombinációk .Megnézed a Win7 hez mit ír , és próba.
Ebből a kettő javításból az egyik már a gépen telepítve volt. A másikkal sem történik változás.
Pedig szerintem úgy kell eljárni , ahogy ott le van írva. Van jelentősége annak is , hogy a megfelelő billentyűket egyszerre , illetve egymást követően , de mind kettót lenyomni .
A hozzászólás módosítva: Nov 11, 2016
Én nem találok semmi bill. kombinációt. A külső USB-s egér az működik, a tapipad nem.
Nem értem amit írsz, mire kell ez a bill. kombináció? A tapipad bekapcsolásához biztos nem kell.
Az a baj, hogy az eszközkezelőben nem a HID egeret látja. Vagy rosszat lát.
Hátha azt fogadta el , akkor azt látja , és használná. Mert ha nem a hibát adna .
A legtöbb esetben alapértelmezés, hogy ha van egér, akkor a tapipadot letiltja a Windows.
Rengeteg laptoppal találkoztam már, a cégnél is van sok, de ezt egyiknél sem tapasztaltam még. Megy egyszerre mindkettő. A sajátomon is.
Hol írtam olyasmit, hogy nem megy egyszerre a kettő?
A hozzászólás módosítva: Nov 12, 2016
Itt:
Hozzászólás
Nekem az jelenik meg a linken, hogy letiltja, nem pedig az, hogy nem működik.
Ha jól látom Fn-F9 kapcsolja ki-be a tapipadot. Különben a többi Fn gomb (fényerő, hangerő) működik?
Pedig biztos hogy van. Alapból mennie kell a tapipadnak és az USB-s egérnek is, amiből előbbi valamelyik billentyűkombinációval kikapcsolható. Nálam a lenovonál a billentyűkombinációk egy része sem működött. A wifire meg azt írta hogy az eszköz telepítve van, rendben működik, csak mégsem működött. Utánanéztem, más menü alatt meg azt írta hogy ki van kapcsolva. De én nem kapcsoltam ki, és visszakapcsolni sem tudtam, sem a billentyűkkel, sem a win-ból. Szóval a rendszer úgy érzékelte hogy rendben van a driver, de mégsem volt jó.
Más. Kipróbáltam egy újabb verziójú win10-et, és - számomra nem meglepő módon - ugyanazt tapasztaltam vele mint az összes eddigi win verziókkal. A régi (10240-es) működik. A 10586-ra (ez idén februári csomag) rádugom USB-n a fényképezőgépem hogy leszedjem róla a képeket, és semmit nem csinál, még azt sem mondja hogy valami hardvert talált. Arról nem beszélve hogy minden frissítéssel összefüggő dolog le van tiltva, ehhez képest úgy 3-4 naponta frissít valamit. Fel sem ajánlja a gép kikapcsolása opciót, csak olyat hogy frissítés és kikapcsolás. Persze lelövöm de hiába, bekapcsoláskor világoskék képernyő, frissítések kezelése, ne kapcsoljam ki a gépet. Majd néhány perc múlva amikor végzett vele elindul. Szóval ezzel is csak az van hogy frissítésről frissítésre nem jobb lesz hanem rosszabb. Fel kéne tennem egy linux mint-et, csak azon meg nem mennek a szimulátorok. Meg xp-t sem tudok alátenni, mert azzal meg a gép nem kompatibilis.
Nekem is Lenovo van, az új Win 10 -zel meghal folyamatosan. Tavalyi gép, "Win 8, 8.1 compatible"
Sziasztok
Ha dvi-i dual link-es aljzatba single link-es dvi-i kábelt dugok akkor fog 'működni'?
A kép alapján könnyel eldöntheted magad is, látni a különbséget.
A hozzászólás módosítva: Nov 12, 2016
A DVI- I csatlakozó a lapos csati körül tartalmazza a 4 db kis tüskét, akkor így a hang is át fog menni.
Azon megy az analóg képjel, NEM a hang.
Ha beleférsz a single link korlátaiba akkor fog működni (felbontás, képfrissítés).
Nekem nem frissít. Ha beállítod hogy forgalmi díjas kapcsolaton vagy akkor nem tölt le semmit.
A pirossal jelölt foglalatba akarnám dugni a kékkel jelölt csatlakozót ami egy dvi to vga átalakító lenne
(Csak hogy tiszta legyen mindenkinek) A hozzászólás módosítva: Nov 13, 2016
Szia! Az kapcsolná ki és be, de sajnos nem működik. A fényerő, hang stb. az működik.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |