Fórum témák
» Több friss téma |
Szia Simpi Barátom!
Jó hallani. Nézem.
Segítenél? ( A lap aljával? )
![]() Oroszul és németül tanultam valamikor. A hozzászólás módosítva: Nov 11, 2016
Most szerinted ez kéne a gépre?
Windows 7, illetve Windows Server 2008 R2 Service Pack 1 (KB976932)
Lehet, hogy ezeket már tegnap próbáltam.
Egy kép.
ACPI\MSFT0101 letudva. A belső egérrel kéne még valamit kezdeni. A hozzászólás módosítva: Nov 11, 2016
Na meg is van a képek alapján a rendszer használja az egérhez a driver - t .Mivel nem ad hibát . Viszont a Microsoft kiadott egy mondjuk használati útmutatót ehhez a HID vezérlőhöz íme.
Bővebben: Link
A leírás szerint bizonyos Win verziókhoz meg vannak jelölve billentyű kombinációk .Megnézed a Win7 hez mit ír , és próba.
Ebből a kettő javításból az egyik már a gépen telepítve volt. A másikkal sem történik változás.
![]()
Pedig szerintem úgy kell eljárni , ahogy ott le van írva. Van jelentősége annak is , hogy a megfelelő billentyűket egyszerre , illetve egymást követően , de mind kettót lenyomni .
A hozzászólás módosítva: Nov 11, 2016
Én nem találok semmi bill. kombinációt. A külső USB-s egér az működik, a tapipad nem.
Nem értem amit írsz, mire kell ez a bill. kombináció? A tapipad bekapcsolásához biztos nem kell.
Az a baj, hogy az eszközkezelőben nem a HID egeret látja. Vagy rosszat lát.
Hátha azt fogadta el , akkor azt látja , és használná. Mert ha nem a hibát adna .
A legtöbb esetben alapértelmezés, hogy ha van egér, akkor a tapipadot letiltja a Windows.
Rengeteg laptoppal találkoztam már, a cégnél is van sok, de ezt egyiknél sem tapasztaltam még. Megy egyszerre mindkettő. A sajátomon is.
Hol írtam olyasmit, hogy nem megy egyszerre a kettő?
A hozzászólás módosítva: Nov 12, 2016
Itt:
Hozzászólás
Nekem az jelenik meg a linken, hogy letiltja, nem pedig az, hogy nem működik.
Ha jól látom Fn-F9 kapcsolja ki-be a tapipadot. Különben a többi Fn gomb (fényerő, hangerő) működik?
Pedig biztos hogy van. Alapból mennie kell a tapipadnak és az USB-s egérnek is, amiből előbbi valamelyik billentyűkombinációval kikapcsolható. Nálam a lenovonál a billentyűkombinációk egy része sem működött. A wifire meg azt írta hogy az eszköz telepítve van, rendben működik, csak mégsem működött. Utánanéztem, más menü alatt meg azt írta hogy ki van kapcsolva.
![]() Más. Kipróbáltam egy újabb verziójú win10-et, és - számomra nem meglepő módon - ugyanazt tapasztaltam vele mint az összes eddigi win verziókkal. A régi (10240-es) működik. A 10586-ra (ez idén februári csomag) rádugom USB-n a fényképezőgépem hogy leszedjem róla a képeket, és semmit nem csinál, még azt sem mondja hogy valami hardvert talált. Arról nem beszélve hogy minden frissítéssel összefüggő dolog le van tiltva, ehhez képest úgy 3-4 naponta frissít valamit. Fel sem ajánlja a gép kikapcsolása opciót, csak olyat hogy frissítés és kikapcsolás. Persze lelövöm de hiába, bekapcsoláskor világoskék képernyő, frissítések kezelése, ne kapcsoljam ki a gépet. ![]() ![]()
Nekem is Lenovo van, az új Win 10 -zel meghal folyamatosan. Tavalyi gép, "Win 8, 8.1 compatible"
![]()
Sziasztok
Ha dvi-i dual link-es aljzatba single link-es dvi-i kábelt dugok akkor fog 'működni'?
A kép alapján könnyel eldöntheted magad is, látni a különbséget.
A hozzászólás módosítva: Nov 12, 2016
A DVI- I csatlakozó a lapos csati körül tartalmazza a 4 db kis tüskét, akkor így a hang is át fog menni.
Azon megy az analóg képjel, NEM a hang.
Ha beleférsz a single link korlátaiba akkor fog működni (felbontás, képfrissítés).
Nekem nem frissít. Ha beállítod hogy forgalmi díjas kapcsolaton vagy akkor nem tölt le semmit.
A pirossal jelölt foglalatba akarnám dugni a kékkel jelölt csatlakozót ami egy dvi to vga átalakító lenne
(Csak hogy tiszta legyen mindenkinek) A hozzászólás módosítva: Nov 13, 2016
Szia! Az kapcsolná ki és be, de sajnos nem működik. A fényerő, hang stb. az működik.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |