Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Ezt akarta, nem?
A hátlap lehet hogy fehér!
Ez nagyon jó!
Csak a robbanásbiztos üveggel szerelt páncélkazetta, és a tűzoltókészülék kicsit kényelmetlenné teszi....
Mostanában ilyenek mennek el az ablakom előtt 150 m re. (Itt (is) zsilipelnek be Amszterdam felé a tengerről) Egy 10mp-s rendesen lelohasztja az alváskedvet! Még szerencse, hogy ezt a köszöntést éjjel nem alkalmazzák.
Nem vicces, és nem is mókás, vagy még is? Már megint a mostani szép, párás, esős, ködös időben FOLTOZZA az utcát a közútkezelő. Minden évben a legmocskosabb napokon. MIÉRT???
Akkor osszák szét az alkalmazottak közt, ugy sem ér semmit amit csinálnak, csak a lapátokat görbitik, vagy lehet hogy egyengetik.))
Többen vagyunk egy teremben, éppen ebédszünet van. Kollégám megkérdi tőlem: mennyi 2+2*2? Mondja, gondolkodjak nyugodtan. Rávágom, hogy 6. Erre mondja, hogy nem, mert 8, de közbe a másik két kolléga is kórusban zengi, hogy 8 Na mondom, király, hogy helyesen válaszolok, és még engem néznek hülyének Kacsingat a kérdező kolléga rám, hogy ne lőjem le a poént, aztán leesett, hogy ez a teszt nem csak rólam szólt. A másik két kolléga is le lett tesztelve
Másik tesztfeladat: van 9 golyód, ebből az egyik nehezebb, mint többi. Van egy karos mérleged, és kétszer használhatod. Hogyan deríted ki, hogy melyik az eltérő súlyú? A hozzászólás módosítva: Nov 7, 2016
Három golyó balra, három golyó jobbra. Ha a mérleg egyensúlyban van, akkor a maradék három között van a kakukktolyás, ha valamerre kibillen, akkor azon az oldalon van. A lényeg, hogy tudod, melyik hármas csoportban van a nehezebb.
Abból a hármas csoportból, amelyik nehezebb, kettőt a mérlegre raksz. Ha valamerre kibillen, akkor az a nehezebb, ha egyensúlyban marad, akkor a maradék a nehezebb. Kapok csokit?
Üdv!
Gondoltam megosztom a munkatársam találékonyságát. Szüksége volt a periódus növelésére, folytonosan (sweep). Ha már a jelgenerátor programja nem támogatja az ilyet akkor biza improvizálni kell. Egy reduktoros motor épp volt a fiókjában. Mostmár bármilyen paramétert lehet folytonosan módosítani A hozzászólás módosítva: Nov 7, 2016
Persze, hogy kapsz, de mi az a tolyás?
Magam is elcsodálkozom, hogyan csúszik ki ilyen a kezeim közül. Kellemetlen...
Ma kaptam ezt a figyelmes hirdetést...Igazán kedves.
Editáltam a fődarabot.
Az kérem szépen virágtartó
E havi termés.
Jók! Egy kis poli...mentségemre, nem nálunk...
Igen kimondhatjuk, hogy a tányér törött és ép állapotba van
Szárnysegéd, aki panírozza a csirkeszárnyakat.
A hozzászólás módosítva: Nov 19, 2016
A facebook-ozás csúcsa ez a kép,tegnap találtam.
Az én agyamról már az levagja az ekszijjat, hogy minek osszak meg valamit ami meg van osztva? akkor megosztva a negyzeten, vagy mivan?
Megosztok egy mappát a hálózaton és szólok a facbukosoknak hogy osszák meg hogy még jobban meg legyen osztva és akkor talán tudok szkennelni abba a mappába.
Egy informatikus haverom mondta,aki most a MÁV jegykiadó alkalmazását fejleszti (ha jól értettem) hogy Ő FB-N ,SOHA AZ ÉLETBEN NEM LESZ FENT. Már kezdem érteni...én próbálok gyorsan szelektálni mindent és mindenkit,és nem gyűjtök felesleges ismerősöket.Elvileg lehet "ellenütemben" dolgozni,és minden jóra fordul?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |