Fórum témák
» Több friss téma |
VÁM és ÁFA jellegű kérdéseket/hozzászólásokat, indoklás nélkül törlik a moderátorok!
Akkor meg nyüstöld az online supportot, ott emberrel tudsz beszélni, elmondhatod neki, hogy valamit elkurt @ k...
Értem. Azt hittem, valami egyedi esetről van szó. Marad a pár napos várakozás, hátha alapon. Köszi!
Nekem is így volt, és visszautalták a pénzt. Kell némi átfutási idő, várj egy kicsit.
Köszönöm.
Még picit várok. Esetled hátha. Nem tudom milehet ,mert már 1hét is eltelt. Most néztem.
Ha valóban történt visszautalás, azt ellenőrizheted a megrendelt termék [View detail] oldalon, az [Order] fül melletti [Financial] lapon.
Ha van folyamatban visszafizetés, akkor a [Total Amount] és [Payment Received:] információk alatt megjelenik egy [Refund Information] sáv is. Ebben ellenőrizhető hol tart a kifizetés. Kissé lentebb írja a kártyaszámot hová megy vissza az összeg, és figyelmeztet is, hogy az átfutási idő kb 3-15 nap (hétköznap, tehát hétvége nem számít bele) közöti. Ha a [Refund Information] sáv nics ott, akkor nincs visszafizetés folyamatban, és ha mégsem kaptál terméket akkor lehet menni az online supportot nyaggatni... A mellékelt képen látható, nekem egy visszafizetésem 7 nap alatt teljesült. Plusz ehez szerintem még nyugodtan hozzá lehet számolni egy (esetleg két) napot, mialatt az inernetbankodban / számládon is megjelenik az összeg. A hozzászólás módosítva: Nov 16, 2016
Milyen kártya ? (MC, Visa, stb)
Melyik bank ? Kibocsájtás dátuma ? (2008...)
Köszönöm az eddig i segitséget.
Volna még egy másik, ezt irták, erre mit irjak. An agreement has been reached for Order No. Please check the result in dispute detail page. Please note: If you and seller reached an agreement in Return Goods & Refund, you need to add the tracking details for your Order within 10 calender days. If no tracking information is added within 10 days, this order will be automatically closed and the payment will be released to the seller. If the system shows that the seller has received the returned products, you will receive your refund within 3-15 working days. If there is a delay, please check with your issuing bank or contact us for help.
Arra nem emlékszem, mikor kaptam meg, minden más a mellékletben. A kártyán se mágnescsík, se chip.
Nem tudom hogy mit írj, az angol szöveg kb. fordítása ez:
Az adott rendeléssel kapcsolatban létrejött egy megegyezés, nézd meg az eredményt a "dispute detail page"-en (angolul használom, nem tudom magyarul hogy van). Ha te és az eladó megegyeztetek a termék visszajuttatásában és a refund-ban akkor meg kell adnod a követési (tracking) részleteket az eladónak 10 naptári napon belül. Ha nem adod meg akkor az adott rendelés automatikusan lezárul és a pénz kifizetésre kerül az eladónak. Ha a rendszer azt mutatja hogy az eladó megkapta a visszaküldött terméket akkor 3-15 munkanapon belül indítja a refund-ot. Ha késés van akkor nézz utána a bankodnál vagy fordulj hozzánk segítségért.
Nekem virtuális Master Card-al sose volt problémám. Esetleg próbáld meg lecseréltetni a bankkal, ha ingyen megteszik
A hozzászólás módosítva: Nov 17, 2016
Hétvégén újra tesztelni fogom, majd elválik. RoliNyh is belefutott már ilyenbe, nála pár nap alatt elmúlt.
Gondoltam megosztom hátha valaki még nem ismeri a következő csomagkövető oldal kellemes meglepetést okozott, kapott magyar felületet:
17track
Vásárolt már valaki ilyen hibakódolvasót? https://www.aliexpress.com/item/Super-ELM327-Mini-Bluetooth-V2-1-Wo...QD&
https://www.aliexpress.com/item/Hot-Super-Mini-V2-1-ELM327-OBD2-ELM...;tpp=1 Az lenne a kérdésem mik a tapasztalatok ?
Kicsit gyanús hogy win 8 - 10 el nem működik..
ez itt off...
amúgy meg nekem 10 van a laptopomon és megy vele az elm327, igaz usb-n
A héten többször is vásároltam virtuális VISA kártyával (igaz nem CIB-es) paypal-lel ebay-en, nem volt problémám.
Üdv fórumtársak!
Ti megbíznátok egy ilyen összegű rendelésben, gearbestről? Bővebben: Link Shippinggel, meg biztosítással együtt 218$. Az rendben, hogy ideér a csomag, mert biztosítva van, de garancia, meg minden egyéb? Hogy vélekedtek? Szokott valaki ekkora összegben rendelni külföldről?
Szia! Az ideéréssel nem lesz gond, viszont a vámot majd meg kell fizetni, ha nem európai a feladó.
Üdv!
Működik PC-vel és telefonnal is, nem lesz vele probléma ilyen szempontból. Viszont a kiolvasható paraméterek mennyisége nagyban függ a kocsi évjáratától és kommunikációs rendszerétől. Nekem egy 2003-as Renault Clio II van, sok mindent nem értem vele (sebességet, fordulatszámot, beszívott levegő mennyiséget tudta csak kiolvasni), mert az EGR szelepről leszakadt visszajelző vezetéket, már nem tudta kimutatni, holott a fedélzeti jelezte, hogy nem oké valami. A probléma abból adódott, hogy ebben az évjáratban még nem tisztán CANBUS rendszer van. Szóval, ha a tiéd fiatalabb és CANBUS-os, akkor biztosan tudsz vele hibát kiolvasni és törölni is.
Azt hittem, szólásszabadság van, de úgy látszik nem...
Bár az ötösöm lenne ilyen biztos, ahogy az előzőt kitöröltétek. (Ezt is törölheted, ha sérti a szabályzatot bár ezt kétlem.)
A vám lesz a kisebbik probléma, a 27%-os ÁFA szerintem jobban fog fájni...
A hozzászólás módosítva: Nov 26, 2016
És egy 100000 tételnél,mennyi lene a vám és áfa?Gondolom a vám a vámmentes feletti összegre kell fizetni vámot és áfát?
Üdv!
Magánszemély->magánszemély 0-45 euró között vámmentes/vámeljárás alá nem tartozó küldemény 45,1 -150 euró között vámmentes, de 27% ÁFA terheli a küldeményt 150,1-700 euró között 2,5% vám + 27% ÁFA kerül felszámításra 700,1-999 euró között kereskedelmi vámtarifa* + 27% ÁFA terheli a küldeményt 1000 euró és ezen érték felett kereskedelmi vámtarifa* + 27% ÁFA terheli a küldeményt Cég->magánszemély 0-22 euró között vámmentes/vámeljárás alá nem tartozó küldemény 22,1 -150 euró között vámmentes, de 27% ÁFA terheli a küldeményt 150,1-1000 euró között kereskedelmi vámtarifa* + 27% ÁFA terheli a küldeményt 1000 euró és ezen érték felett kereskedelmi vámtarifa* + 27% ÁFA terheli a küldeményt Bővebben fent a sárga keretben!
Tisztázzuk mit értesz "100000 tétel" alatt. Ha darabról van szó, ami mondjuk ennyi darab 2$ -os cucc, és elfér valamilyen sima levélborítékban, azt behozathatod több részletben, senkit nem fog érdekelni.
Ha egy darabról van szó, aminek 100000 Ft az értéke, és mondjuk ez is elfér egy nem feltűnő borítékban, az sem fog senkit érdekelni, feltéve ha a küldő nem olyan eszement, hogy ráírja a valódi értékét a csomagolásra. Ekkor lehet, hogy szemet szúr valakinek az ára, és rádkérdeznek, hogy akkor most mi is ez valójában? De még ez se biztos. Ha viszont ez az eszköz egy feltünően nagy és súlyos dobozban van, na arra rögtön rá fognak harapni, még akkor is, ha értékmegjelölése csak 12$ (csak mondtam hasra egy számot). Innentől pedig neked kell igazolni, valójában mennyiért is vetted azt a csomagot. A hozzászólás módosítva: Nov 27, 2016
Ja,persze forintban egy tétel.50x50x10cm doboz,kb 5-8Kg.Akkor a vámolás szúrópróba szerüen mehet?Ha az eladó nem ír rá árat?
Sziasztok. Lenne egy olyan kérdésem nektek melyik eladó vált be amikor 3.7V 18650 aksit vettetek?
megbízható eladót akarok találni. Köszönöm.
Szia.
Nem vásároltam még olyat, de sokat rendelek eBay -ről. Olyan eladót keress, akinek több ezer, vagy ha van olyan, akkor több tízezer eladása van már és magas a pozitív visszajelzése. Ez sem 100℅ garancia, hogy megérkezik a csomagod, de ez mindig benne van a pakliban. |
Bejelentkezés
Hirdetés |