Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Hello!
Lézernyomtatót szeretnék vásárolni, de nem tudom, hogy milyet... a lehető legolcsóbban szeretnék kijönni (nyomtató + belevaló toner). Tudtok ajánlani néhány nyomtatót, amibe a toner nagyon jó áron beszerezhető, emellett még a gép sem túl drága? Köszi szépen!
Lexmark E120. A gép kb. 22k, a toner ugyanennyi (500 lapos alaptoner van a géphez), de már 8k-ért utántöltik.
Nekem egy Xerox 3117-es lézer nyomtatóm van 15000Ft-ért vettem nagykerben, igen megvagyok vele elégedve és 3000oldalas toner van hozzá igaz hogy 12000Ft-ba fáj egy hozzá ha kifogy :eek2: de annyiból jó hogy fényhenger is benne van, ezért szinte örök életű a cucc
hy.
a fényheger mit takar?még sose hallottam róla.
Kb. milyen időközönként kell a tonert újratölteni? sacc/kb adat tökéletesen megfelel.
A rajzból úgy vettem ki, hogy a fényhenger az, amit a lézersugár pásztáz? Ez ha elromlik, akkor nem lehet vele nyomtatni. De ez ilyen sűrűn elhasználódna, hogy fel kell készülni már most a cserére? Köszi!
Nem használódik el olyan sűrűen azért pár tízezer lapot kibír, de pl. ha pont rosszul be gyűr egy lapot akkor megsértheti a fényhengert és az nagy baj. Ebből a szempontból jó hogy így tonerrel együtt cserélendő.
Helló !
Városkánkban van egy cég, akik nyomtatókkal-kellékanyagaikkal foglalkoznak. Ha nem akarsz legújabb sorozatú készüléket(és nem laksz túl messze) őket tudom javasolni. Felújított-ellenőrzött használt nyomítók vannak majdnem toner áron pl .: HP (régi nagy batár) ~10 kHuF samsung ml-** (3-4 éves) ~13 kHuF Reklám vége
ehh már megint esik ez a fütty fütty ho
nesze neked husvét.nem piros tojás lesz hanem havas tojás
Ugye? Én is erre keltem fel. De már elolvadt, most szakad az eső (Budapest).
Az szép. Nálunk süt a nap és úgy fúj a szél, hogy letépte a garázsajtót.
Együttérzésem!
Nálunk a múltori nagy vihar a terasztetőt tépte fel...
Jaj, hát nem tudtad? Idén a mikulás hozza a nyulat! :hehe:
most hogy igy mondod valami dereng a régmultbol.
nevetsséges Idézet: „Ja csak az nem jó benne, hogy nem látszik rendesen a válasz küldése ablak, kézzel lentebb kell húzni, mert nem igazítja magától mint a kettő, azért ezt még elnézem, mivel csak béta.” Pedig van rá megoldás, hogy jól jelenjen meg ez az oldal is... ha visszakeresel megfelelően, korábban egyszer lépésről-lépésre leírtam, hogy mikor-mit és hogyan kell beállítani ahhoz, hogy a lapok alsó részei is jól megjelenjenek (ill. a Küldés gomb)... anno ugyan nem rajongott senki a megoldásomért, sőt, le lett " szólva" potyo által is, de ettől még jó és működőképes megoldás volt... csak rá kell keresni... ...mióta ezt az egy beállítást én is eszközöltem a frissen telepített FF 3.0-nál, egészen véletlenszerű módon teljesen jól jelenik meg a Válaszküldő ablak is.......
Már megtaláltam, de nekem ott nincs ilyen kis négyzet ahol ki tudnám pipálni. Csak ha a kivételek gombra ha rámegyek, akkor megadhatom, hogy melyik oldalnak engedélyezze az átméretezést. Mint a mellékelt képen.
Sziasztok!
Ha szépen megkérném, meg tudná valaki mondani, hogyan tudnám a számítógépem hangkimenetét szoftveresen rögzíteni? Ugyanis a felvételi eszközöknél csak mikrofon, CD, meg vonalbemenet van (ld. csatolmány). Nekem azt kellene egy hangfáljba mentenem, ami éppen szól (egy videó hangja). Köszönöm előre is! Fery: Ez tök jó!
Az egyik legegyszerűbb módja talán a WinAmp. Az ugyanis tudja, hogy ami épp le van játszva rajta (videót is lejátszik!), azt nem a hang-kimenetre juttatja, hanem fájlba menti... Utána csak meg kell vagdosni a kimentett hangfájlt esetleg, de talán még azt sem... ezt egyébként a WinAmp-on belül a beállításokon belül lehet alkalmazni (Options >>> Preferences >>> bal listában Plug-Ins >>> Output >>> Nullsoft Disk-writer plug-in)
Először is köszönöm a válaszodat! Viszont nem fogalmaztam egyértelműen: épp az a baj, hogy nincs meg a vidi a gépemen. Ez egy weblapba ágyazott flash alapú izé, ennek kellene a hangja.
Ez kell neked!
Ki kell pipálni. (a beállításokba a listába)
A beállításokban az összes ki van választva, ennyi van. De mostmár tárgytalan, megoldottam (egy kimenetet rákötöttem egy másik gép vonalbemenetére). Azért köszönöm a válaszokat!
mezei windows hangrögzítő arról rögzít, ami ott ki van pipálva. ez a legegyszerűbb módja.
Szia Balázs!
Ha még nincs végleges megoldásod én leírom az én módszeremet: megnyitom az "Audiograbbert"- fájl - digitalizálás vonalbemenetről - ott fönn a baloldalon bejelölöm: ne vágd szét számokra - keverő - stereo mix (bal oldal) - hangerő (közben elindítom azt amit fel akarok venni, csak próbára a hangerő miatt) - majd a bal sarokba: felvétel. Előtte az általános beállításnál (amikor alapba megnyit az Audiogr.) - könyvtár választás (mert a saját progr.könyvtárát adja fel), ezután az alap-programon MP3 beállítások és itt kijelölöm a "közvetlen olvasás és kódolás MP3 fájlba", de másba is lehet. Itt lehet beállítani az MP3 töm. módozatokat. Ezután mehet az éles felvétel, viszont közben sajnos nem szabad a lejátszód hangerejét változtatni, mivel ezzel változik a felv.hangerő is. Így bármit el lehet menteni ami megszólal. Ezután Audacityvel ha kell kiigazítom a hangot. Üdv.
Asszem inkább ide, mint a pic-es topikba
Szóval a chipcad-nél ha pic-et akarok rendelni, akkor egy egész csomaggal kell rendelni? Úgy értem, hogy ott van az árlistában, hogy cse=15, azaz 15 van egy csomagban és mittomén 3-at, négyet nem is lehet? Köszi! ui.: Konkrétan 18F2525 kellene. Esetleg egyesével hol lehet?
Szia!
A megrendelő lapon be lehet írni hogy miből hányat szeretnél! Üdv!
Köszönöm mindkettőtöknek, legközelebb kipróbálom! :yes:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |