Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Csöves erősítő készítése
Ne feledd betartani a fórum viselkedési szabályait, és a topik megmaradásának feltételeit. [link]
A téma átmenetileg fagyasztva lett, hozzászólni nem tudsz!
Amikor elindítom akkor azt írja ki initialisation failed és kilép rögtön.
Testvér!! Ti meg miről beszélgettek itt a csöves korszakban, kapcsrajz tervező, elemző programról?????
![]() ![]() ![]()
Igazad van majd akkor priviben intézem el.
Én nyákra szerelem a csöves erősítőimet. Tudom nem korhű de azért működik.
Ne mondd, hogy egy csöves erősítő megtervezéséhez, amit annó légszerelve építettek, neked nyáktervező programra van szügséged...NEKED!???
Remélem csak viccelsz... ![]()
Pl 508-ra se-ben milyen kimenőt tegye? Hány kohmra illesszem? Tudja valaki?
Eddig kézzel terveztem a csöves erősítőim nyákjait és lakkfilccel rajzoltam. Most csak a nyomtatás-maratás miatt gondoltam. De teljesen igazad van :yes:
Neked is van 508-ad...gazdag ember vagy! nekem csak egy van, a Munkácsy colorból, de valóban szép cső. egyébként ha rákeresel, biztos megvan fent a net-en az adatlapja.
Se-t akarok belőle. Tudom ennek is csak 12w az anódteljesítménye mint az el84-nek szóval kb 4W-ra számíthatok. De sokkal szebb cső.
Nekem egy PL509-esem van, de hatalmas jószág, egy EL84-nél 4x nagyobb.
![]()
250 voltnál 50mA-t olvastam le ami 5kiloohm. Szóval jó lesz hozzá az el84-es kimenő?
Tudod Müszi én gitárerősítőt építettem 500v-os anóddal APX 100 as trafókkal PL509-el. De ha láttad a hagyatékomat, akkor láthattad, hogy 6P45SZ is van itthon 30db plusz a két x 70w-os erősítőmben is van 4db, az még a PL509.nél is nagyobb.
És -30 volt előfesz kell neki. Az már nem járható a hagyományos katódellenállásos aut. rácselőfesz beállítással.
A hangját és a teljesítményt egy virtuális vonal a képernyőn nem fogja még nekem sem megmutatni, ezért az örök érvényű mondásom PRÓBÁLJUK KI!
Csináljuk meg, csináljuk meg együtt ![]()
Tényleg a 6P45SZ használható SE alkalmazásban 250V anódfeszre?
Nemtudnál 2db-bal megáldani?
Van mindenem hozzá akár egy óra alatt őssze tudom rakni csak akkor hogyan kell a rácselőfeszt beállítani? és akkor milyen katódellenállás kell?
Véletlenül sem, de ha a fűtést megsokszorozod, lesz megfelelő minuszod!! Sokszor csináltam. Meg amúgy is jót tesz, ha a fűtés egyik végét testeljük.. Két légy egy csapásra!
Akkor tötsd le azon a linken amit CHZ írt, az ugyan az.
Le ne nyúljátok már a jó kis csöveimet!!!
![]() Valahogy megboltolhatjuk, bár én , így Müszinek is szól, SE-t nem építenék felső anódkivezetéses csőből, mert az SE úgy szép, ha kilóg a talapzatból , és hát egy tapizásmentesített anódsapka hogy néz ki???? ![]()
akkor a katóot testre kell kötni? Az anódkörbe meg szokásosan a kimenőt? Majd le tudnád valahogy rajzolni hogy kössem a dolgokat?
Igazad van! Én most a pl508 ra koncentrálok. Van 2db csúcsos és 2 db gömbölyű tetejű.
Szia Pityu! Van még 807-ed elfekvőben???
|
Bejelentkezés
Hirdetés |