Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Helló!
Persze, itt van. Ez külső áramforrásról megy, 15-16V egyenfesz kell neki és két stab IC csinálja az 5V ill kb13,4V-ot. Ez Oshon féle égető, eddig tökéletesen működik, igaz még nemsokat használtam!
Ledlámpa,,,,,,,,hmm,,,,,ötletes és még használható is, nagyon jó, GRAT!!!!!
Végre teljesen kész lett a levilágítóm!
Mutatóba 1-2 kép, hogy milyen lett... (a LED-ek egyenként 7Cd-ásak és 33db-ot zsufóltam bele)
Nagyon profi, mint ahogyan ezt tőled már megszokhattuk!! GRAT.
Sziasztok!
Megcsináltam életem első erősítőjét, nagyon egyszerű, TV-ből lett kiszedve az IC és kerestem hozzá adatlapot, az alapján csináltam meg. A doboz az egy parabola vevő beltéri egység (vagy valami hasonló )
Elsőre tökéletes!!!Különösen tetszik a "beépíthető RCA aljzat"
Üdv.:Csikós G.
Egyetértek, elsőre kiváló
csikosgabi: az én erősítőmbe is ilyen alj van
Grat.Elsőre tényleg szép.Az én első erősítőm egy kábeldzsungel volt,és a szentlélek tartotta össze.
köszi
hehe "szentlélek tartotta össze" ez tetszik
Barátnőmnek készitettem egy kis erősitőt (TDA7375) a számitógépére, de természetesen másra is lehet kötni. Az ő hangtűrő képessége igen alacsony, igy neki bőven elegendő ez a két kis hangszóró .
Egész jól néz ki.
A hangfalak oldalán milyen bevonat van? Olyan mint ha kalapács lakk lenne rajta.
Nagyon szép munka! Azért nem olyan kicsik azok a hangfalak Egyszerű, és precíz a doboz! Szép!
"Kalapács lakk", rozsdásodás ellen használatos lakk. Nem mintha enélkül rozsdásodna...
Szia! Nagyon mutatós, ötletes megoldás!
És ez egyszer pásztázza át a nyákot, vagy többször esetleg? Idézet: . „Az ő hangtűrő képessége igen alacsony” Nagyon jó (mindkettő)
Sziasztok!
Ez az én spektrumanalizátorm. 192 db led dolgozik benne. Üdv!
Egész jól néz ki! Milyen alapelv szerint mozognak a fények? A belső felépítéséröl is mutatnál képet?
8 db UAA180 van benne meg sávszűrők.
A ledek meg meg vannak duplázva, hogy úgy nézzen ki mintha sztereó lenne. A sztereó már kész vagyon lett volna. Arra már nem volt pénzem. Mindjárt teszek fel képet a belsejéről. Üdv!
Itt vannak a képek.
Hát nem vagyok egy fotó zseni az biztos.
egéssz jó lett a kis erösitöd , mi volt a doboz eredeti funkcioja?nekem egy régi analog müholdas beltéri ugrott be rolla ( szakmai ártalom) , végülis mindegy mimvolt igy legalább tovább él. gratula.
Szia!
Köszi A dobozt eltaláltad, tényleg egy műholdas beltéri egység
Sziasztok!
Untam már hogy éjjel, ha megébredek mindig hunyorogva, matatva nézzem meg az időt! Találtam egy jó kapcsolást, és hát elkészítettem a kis éjjeli órámat! A kijelző mérete 25 x 60 cm, így azért már lehet látni! |
Bejelentkezés
Hirdetés |