Fórum témák
» Több friss téma |
Akkor nem is képvisel semmilyen értéket?Én nem igazán tudom használni.
Ha működésképtelen akkor alkatrészárak:
Csőfoglalatok kb 500Ft/db, kis csövek pár ezer darabja, de sok munkával csöves hifi erősítővé átalakítva sokat is kereshetsz rajta..
Teljesen hibátlanul működik.
Akkor használd egészséggel, s becsüld meg, mert muzeális (és egyedi!).
Sziasztok!Tudna-e valaki segíteni a képen látható csatlakozóval kapcsolatban?Ez egy 1982-ben gyártott "Milton Bradley Phantom Chess Computer",aminek sajnos nincs meg az eredeti tápegysége.Nem tudom,hogy melyik lábra,mit kéne kötni(elvileg 12 V 1.7 A).
Ha tudna valaki segíteni,előre is köszönöm!
Sziasztok megtudnátok mondani hogy az StR 100/80 cső mire való? Köszönöm.
Az itt található fotó szerint 2x6 V váltó feszt igényel. Egyébként szép kis darab igazi "vintage home computer".
Ez egy 100V-os feszültségstabilizáló cső.
Köszönöm nekem haszontalan alkatrész akkor. Kaptam párat belőle nekem nem kell.
Tudnál segíteni,hogy milyen típusú tápot keressek hozzá?
Szia!Lényegében egy transzformárorra lessz szükséged ami középmegcsapolásos tekercsel rendelkezik és 2x6V váltófeszültséget képes biztosítani 1,7A kimeneti áram mellett. Pl. ez
A hozzászólás módosítva: Ápr 18, 2017
hello
Keresek adatot az ST 99235 8 lábú ic-formájú alkatrészről. Bosch 4.8-12v tölőben van.
Köszönöm szépen a segítséget!Ez jó lesz!Van ötleted esetleg,hogy a hozzá tartozó dugalj helyett,mit használjak?(hogy ne legyen nagyon sufnituning jellege)
Sziasztok.
Bentel tápomban elszállt egy C5027-es tranyó kicseréltem egy C3795-re de megemelte a kalapját ő is. Mit rakjak be helyette? Köszi
Helo. Ilyet : NTE 2339 to C5027 equivalent.
Üdv!
Addig semmit, amíg meg nem találod, hogy mitől haláloznak el.
Vagy esetleg még ezeket is: C2335, C4106.
Estét!
Felismeri valaki a mellékletben található IC-t? DQ1FA, hat lába van, Step-Up konverter. Adatlapra lenne szükségem. Előre is!
Köszönöm. Hol, illetve hogyan találtad meg? Én nem jutottam sehol érdemi eredményre...
A hozzászólás módosítva: Ápr 22, 2017
Üdv. Panelbe ültethető nyomógombot keresek, aminek 1 stabil állása van csak. Hogy hívják ezt a gombot angolul, milyen alkatrész ez?
Ez a momentary button?
Beírtam gugliba, hogy "DQ1FA", első link ebay-es volt, onnan megtudtam a gyártót, meg egy hasonló típust (SY7200A), annak adatlapjából megnéztem, hogy hogyan jelöli a gyártó, végül rákerestem a "Silergy DQxyz" kulcsszóra, ami ki is adta.
Sziasztok nem ismerős ez valakinek? 2db kaptam,de fogalmam sincs mi ez.2N3055 van a tetején 6db.
Eszembe nem jutott volna alkatrészhez eBay-es linket megnézni...
Sziasztok!
Keresem a T922-40-12 HHO tirisztor adatait,kérem segítsetek,köszönöm. |
Bejelentkezés
Hirdetés |