Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nem. A virtuális tér az csak 1 a nagyon sok közül. Jól írtad, a zombi és a droid szavak remekül jellemeznek ma minden egyes embert. Elég ha csak megállsz egy forgalmas helyen néhány másodperce, és körbenézel hogy mit látsz. Szó szerint robotokat, akik valamiféle program szerint működnek, és járkálnak, rohangálnak összevissza. Vannak akik érzik is ezt, és nyomnának is egy ctrl-alt-delt, csak ők is úgy gondolják hogy nincsen belőle kiút. És jól is gondolják, mert éppen a saját gondolataik rabjai, meg minden másé ami a gondolataikhoz kapcsolódik, többek között a kibertér is.
Valahogyan a valós társadalmi kapcsolatot kellene visszahozni. Pl talán egy éve volt az a külföldi kezdeményezés amikor a metrón ülők néhányan egy szívesen beszélnék kitűzőt viseltek magukon.
De ma leszólítani is nehéz valakit, ha eltévedtél stb mert mindenki a kütyüjét nyomkodja, és beszél a soha nem látott kiber barátjával. Valószínűleg azért gondolják így, mert már nem tudják hogy agymosáson vesznek részt nap mint nap.
Ja igen. És összeesküvés elmélet gyártó - ezt lehagytad.
Csaj haverral találkozón kérni kellett hogy ne pötyörésszen.
Ha te nem pötyörészed őt, ő mással fog pötyörészni.
![]() Magyarul, ehhez te is kellesz, hogy fenntartsd az érdeklödését, figyelmét és ne kezdjen pótcselekvésekbe.
Egyszerűbb lett volna ha felálsz, megköszönöd a jelenlétét és elköszönsz
![]()
Nem igazán, ez csupán neveltetés kérdése
![]()
Legközelebb vigyél magaddal gsm blokkolót
![]()
Ki látott már CPU-ból kiszivárgott bizalmas információt? Atya úr Isten, milyen gondolatok, ez már nem is emberi, annyira fáj...
Vajon ki építhetett elsőként CPU-lehallgató készüléket? Hatótávja mennyi lehet? Csak szorosan ráerősítve hallgatható le egy CPU, vagy pedig egy másik kontinensről is? Jesszus... ![]() Aki mindebben hisz... hát inkább igyon egy sört, vagy kettőt, annak legalább értelme van a nyári melegben. A hozzászólás módosítva: Aug 13, 2017
Vagy mégsem?
![]()
De ez pont hardver oldalról véd. Én is láttam amikor a régi CRT monitorokat beburkolták emiatt.
A mellélet teszt a hardver kisugárzását méri. Pl. a régi CRT-knek akkora kisugárzása volt, hogy messzebbről is reprodukálható volt a monitoron megjelenő kép.
Az LCD képe ugyanúgy reprodukálható, arra alkalmas eszközzel.
Még akár a falról visszavert fény vibrálásból is...
![]() Persze korlátok azért vannak/voltak ![]()
Ez éppen nem, valami szakdolgozat, vagy hasonló volt.
Korlátok a fénypor utánavilágítási idejében (külön részletezve a három alapszínt) és a felbontást tekintve voltak leginkább. Azt nem számolva persze, hogy szemből be lehet látni a szobába, függöny nincsen behúzva, és fehérre van meszelve a fal a delikvens háta mögött ![]()
De ezt az oroszok csinálják. Ott minden előfordulhat.
![]()
Igaz. A tranzisztort sem ma találták fel. Kár is beszélni róla.
Csak arra akartam ezzel utalni, hogy nem jelentek meg a piacon a szuper orosz processzorok. Meg arról sem hallottam, hogy legalább ők azokat használnák.
Gondolod, hogy nagydobra verik és tudni fogsz róla? Senki nem tud róla és már ez ketyeg mindenki számítógépében. Az oroszok már nem csak a spájzban vannak.
![]()
Gondolom, hogyha csak azt használnák már híre ment volna. Egy processzor három év alatt elavul.
Gondolom ez is összeesküvés elmélet és dilettánsok gyülekezete. Én változatlanul azt látom, hogy a Windows napjai meg vannak számlálva. Az Android gyors térnyerésénél erősebb bizonyíték nem is kell. Azaz ha van egy jó rendszer - könnyen átalakul a piac. Ahogy elnézem - nem csak én látom így, hanem sok más cég is aki fejleszt és próbálkozik.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |