Fórum témák
» Több friss téma |
Köszi! A keresőben én sem találtam semmit, de hasznos infó, hogy ilyen is van, hogy nem csak a farnell-nek van hazai szállítója. Mindenesetre találtam másik jfetet (2SK209), ami az adatlapja alapján ugyanaz, és azt találtam reális áron az ali-n, úgyhogy rendeltem is. Köszi mindenkinek a segítséget!
Szerintem telefonon próbáld meg megérdeklődni náluk, mert ha tényleg bármit meghoznak ami a mousernél van, akkor csak a keresőjükkel lehet a gond, mert pl: az "555" kulcsszóra se talál semmit... (a mouser saját keresője 3447 találatot ad az 555 kulcsszóra
![]() mod: most látom, ahogy végigolvastam rendesen a hozzászólásod, hogy rendeltél is másfajtát, na akkor majd valaki más talán kipróbálja őket és esetleg beszámol róla ![]() A hozzászólás módosítva: Szept 27, 2017
Keresek 39 pF os kondenzátort minimum 200 V körüli feszültségre. Csak 50V-os kerámiákat találok.
Elsősorban most huzallábas illene a projektbe, de nem rettennék meg SMD alternatívától sem. Lehet kerámia, MKS, MKT, multilájer, vagy akár a régi hengeralakú is. Nekem vannak itthon ilyen régi hengeresek (egyéb értékekben), de nem tudom a feszültségüket. Van valamilyen módszer ennek kiderítésére?
Sziasztok! Kérdés: merre kapok olyan usb-soros átalakítót, amit a laptophoz érdemben használható, és nem bontja a kapcsolatot tétlenség esetén sem, és mind a 9 lába ki van vezetve az ic-ből? Plc programozáshoz lenne szükség rá, iskolában.
A kapcsolat bontását a számítógép is elkövetheti.
Sziasztok!
Egy eres, sodrott, szigetelt rézhuzalt keresek. Mégpedig olyat, amelynek a külső átmérője 2mm maximum. A legvékonyabb, villanyszerelési boltban kapható vezeték, a 0,5mm^2-es külső átmérője 2,2mm ami sajnos már sok. Nekem olyan kellene ami legfeljebb 2mm átmérőjű. Hol lehetne ilyet kapni? ![]()
Madzag BT. 10 színben árulja. Ha jól emlékszem, 0,15-ös, de talán a 0,25-ösök is beleférnek.
Szia.
Én 8x0,25-ös riasztós kábelt szoktam szétbontani,de ha 100m kell akkor nem járható.
Üdv!
Javítok egy melegszendvicssütőt amiben a termosztát elhalálozott és bár találtam hasonlót de nem tudom hogyan lehetne megvásárolni esetleg ha volna más beszerzési hely nagyon örülnék esetleg bármi amivel kiválthatnám. Bővebben: Link Köszönöm előre is!
Ezt értem. Ezt hol tudom beállítani? Mert plc programozásnál nem túl nyerő, ha x idő után bontódik a kapcsolat tétlenség esetén.
Az nem megoldás, hogy valamilyen ismétlődő (dummy, keep alive) adatot küldesz a kapcsolat életben tartására?
Köszi! Ennek utánanézek.
![]()
Mennyibe kerül egy új melegszendvics sütő és mennyi ez a termosztát?
Sziasztok!
Lavina diódát szeretnék vásárolni, de nem kapok sehol (az ismert boltokban). A típus: DSA 0,9 16D (fénykép mellékleten) Olyan helyre kell,(gyújtás elektronika) hogy a méret is fontos. Helyettesítettem már más hasonló paraméterű diódával, de nem adja azt a szikra képet amit az eredetivel. Fontos a16D-vel jelölt 1600V-os feszültség! Köszönöm a segítséget! A hozzászólás módosítva: Okt 2, 2017
Szevasztok!
Hol lehet kapni folyóméterben zsugorcsövet? (Lehetőleg Budapesten.)
Rég vettem nagyobb mennyiséget, de mintha a Lomexnél webes rendelésnél nem 1m-es szálakban adnák ki a zsugorcsöveket. Érdemes vásárlás előtt megkérdezni pl. telefonon.
Üdvözlök mindenkit
Szeretném kérdezni hogy az alábbi samsung smart tv-hez a tápban lévö ic kapható-e Bővebben: Link vagy esetleg helyettesithetö kapható,a "sem3050"-es ic-röl lenne szó Amit találtam helyette fan7530 ez esetleg jó lehet ezt szeretném kérdezni, Minden megoldás érdekel,Köszönök minden segitséget.
Hello! "Folyóméterben", azaz tekercsben.
Sziasztok!
Olyan csatlakozót keresek, apa-anya, ami 4 pólusú és 230V-ot bír. Áramigény kicsi 30W motor. mindkettő lengő, vagy egyik lehet lapra szerelhető, ja és nem akkora mint az ipari 4-5 pólusú csatlakozók. Valami olyasmit mint a pc-táp csak 4 pólusúban, vagy a Harting HA 03 szimpatikus még, csak az meg aranyárban van. A hozzászólás módosítva: Okt 4, 2017
Molex Mini-Fit Jr. család
600V / 9A-ig használható. HEstore link Létezik belőle előlapba szerelhető változat is (lengőként használható), pl. a HQ Elektronika webáruházában szerepel, bár készleten nincs.
Sziasztok!!
Telefon headsethez honnan tudnék ilyen csipeszt szerezni?Valakinek valami ötlete?
Sziasztok! Mikroporthoz szeretnék szivacsot, és csipeszt venni. Tudtok ajánlani beszerzési helyet?
Nagyobb kereskedőknél nem találtam..
Itt van a kezemben. HP fejhallgatóról szedtem le az imént.
De olyan messze vagyunk egymástól,(322 km) hogy nem hinném, megéri e a postaköltséget és az egy tábla Milkát. A hozzászólás módosítva: Okt 18, 2017
Ezt sima levélben 100-ért elviszi a Posta, annál azért többet kérnének a boltban. Csokival vigyázni bizonyos kor felett!
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |