Fórum témák
» Több friss téma |
Nem teljesen olyan, de eredetibb: Link
![]()
Sziasztok! Budapesten értelmes árban hol kapok 5 eres szilikonvezetéket, pákához? Olyan kellene amiben két vastagabb, és 3 vékonyabb ér van. Börzén árultak egy időben, de nem is mindig járok börzére, meg az eladónál mostanában amikor netán ott volt, akkor sem volt nála. Előre is köszönöm a segítséget!
![]()
Ha az eredetit rövidnek találod, és azért kell másik, akkor felesleges hosszabb kábelt venni. Én egy perktikusan megválasztott helyre szereltem egy XLR hosszabbítót, bármilyen vezetékből, az eredeti méteres darab elég utána.
A hozzászólás módosítva: Okt 18, 2017
Solomon pákát tervezek páromnak venni, mivel elektronikai technikusnak tanul, velem együtt. Nekem van ilyen pákám, kb 1-1.5m szilikon kábellel ellátva. Egy páka kettőnknek nem elèg, meg egyébként is szeretnék egy ilyet venni neki, hagy tanuljon meg forrasztani normálisan. És szeretném lecserélni a gyári meglehetősen merev vezetéket rajta, plusz a csatlakozót is cserélem rajta.
Hello Villanyipi ! Nagyon "elnémultál"...megoldottad ?
Időközben hozzám is került egy Gorenje KR1800KDP (kontakt-grill), amely nem melegít. (Szétszedése folyamatban)
A levelet csak kb. nagyságrendileg írtam. A csokiból, a keserű ott keményít, ahol nem kéne, (az a gazdagság, nem az igazi
![]()
Szia. Köszönöm,de tényleg messze vagyok. 100ft-os posta? Az üres boríték ajánlottként is közel 500.
Majd körbenézek valahol.
A cukorral nincs baj, de az epehólyag hiánya miatt nem árt ki keményítés.
![]()
Sziasztok!
Budapesten nem tudtok, olyan boltot ahol jó áron kapható egyoldalas nyák? A xx. kerületben tudtam egyet, kis darabokat is arultak 100-200huf-ért, de sajnos megszűnt a bolt. Köszönöm!
Próbáld meg a HR Elektronikát: Bővebben: Link
Náluk van "turkáló" jellegű rész is, kisebb-nagyobb darabokkal.
Köszi!
A Tinódi utcai boltot keresd meg (Kispest vá.-tól 1 villamos megálló kifelé, ott balra. Vaskapu, csengetni kell.). Sajnos a nevüket nem tudom.
Közben kikerestem: XVIII. ker. Tinódi u. 2. Bázis elektronika. Tel: 36-1-2950396. Panelmaradékok, 100-200 Ft/ db. 150×1200 mm-es, ~150-200 Ft. (kétoldalas, 1 mm-es). A hozzászólás módosítva: Okt 19, 2017
Sziasztok!
Nem tudja véletlen valaki, hogy ezt a fekete sarok elemet hol lehet kapni, vagy milyen néven kell keresni?
Sziasztok.
Nem tudjátok hol lehet szénszálas szalagot beszerezni?
Gondolom már nem aktuális, de itt még van raktáron 29 db szárnyas anya, a jobbik féléből.
Ezzel jól feladtad a leckét.
Gondolom azzal nem vagy kisegítve, hogy mounting bracket. Nyomát sem leltem az országban ![]() Most már én is kíváncsi vagyok a megfejtésre...
45l40 idódát hol tudok venni?
Köszi, ezt én is megtaláltam, de ezt írják: A termék jelenleg nem rendelhető!
Arról viszont nem találtam semmit, hogy milyenek az elektromos paraméterei. Pedig neked igazán ez is fontos lenne...
Bizony. Sajnos ilyen infót én sem találtam. De majd mérések alapján kiderítem.
![]()
Igyekeztem
![]()
Sziasztok,
gyerekjátékból (beszélő maci ![]() Tolómérővel lemérne a rendelkezésre álló helyet úgy látom, hogy kb. 28x48x5 mm. Kapható ilyen? Köszönöm.
Sziasztok! 32x4 LCD kijelzőhöz keresek szénnel "borítot/futtatott" (nem tudom a jó kifejezést) szalagkábelt. A képen láthatót. Hol lehet ilyet beszerezni és mi a pontos neve? Segítségeteket előre is köszönöm!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |