Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Köszönöm!
Olyan induktorom nekem is van, kíváncsi vagyok, mit mond róla...
Van egy cikk a bunkó stílusú csajozási kísérletről de nem tudom ki tegyem e mert a modik valószínűleg megölnek érte. Ezért inkább engedélyt kérek előtte.
Köszi, így működnek nekem is!
Marhaságokat irkálni szabad, de minek?
Mert ugyanezt a Campus fesztiválon én is kiakartam próbálni csak ott idegességembe ráléptem a csaj lábára.
Használja/ismeri valaki a DTS-HD Master Audio Suite 2.60.22 programot?
Feltelepítem de nem működik. Van valami trükkje?
Szia! Ez kifejezetten az "operációs rendszerek és viselt dolgaik" téma. Mivel sokan nem akarnak hallani sem róla ezért nincs is ilyen téma. Azaz topik. Illetve mégis csak téma mert az a magyarosh.
Szóval nem beszélünk róla. Pihenünk, megyünk haza megenni a főzeléket és egy kicsit hallgatni a kossuthot, mert nincs miről beszélgetni.. hamar sötétedik. A hozzászólás módosítva: Dec 5, 2017
Miért kellene ezen a fórumon szín tiszta informatikával foglalkozni? Erre van ezeregy IT -s fórum. Még ha lenne valamilyen hardver (elektronika) vonatkozása.
Attól még ebben a beszélgetős topikban lehet róla csevegni minden elkötelezettség nélkül, hátha.
Vettem egy jégkaparót és a fiam megkérdezte mit jelent rajta a QH felirat ?
Lehet lelövöm a poént, de figyelembe véve a többi feliratot az HÓ és nem QH.
![]()
a 710-es folyadék mintájára...
Nekem ősidők óta probléma nélkül, talán legolcsóbban (bár nem minden cég árat ismerek.): turboplus.hu
Sziasztok.
Egy olyan kérdésem lenne hogy ki ismeri a Mit App Inventor 2-t? Mert azzal kapcsolatban lenne kérdésem. Írjon privátot vagy írjon itt a fórumban. Köszi ![]()
Pont őket nézegettem. Köszönöm a megerősítést!
![]()
Neztem oket is, de draganak talaltam....
Itthon szerintem olcsót nem találsz, főleg ha kis mennyiségben gyártatnál nyákot.
Nem a reklám miatt, de engem elgondolkodtatott ez a link...
Durvan olcso es gyors... koszonom szepen.
Nincs mit
![]() Ha esetleg tapasztalatod lesz velük, akkor oszd meg velünk is. Akár jó, akár rossz.
Sziasztok
Nekem van velük tapasztalaton, bár nem sok. Még csak egyszer gyártattam velük. 10db 80x60mm-es 4 rétegű nyákot 44 euroért gártottak le, nagyjából másfél hét alatt itt volt (gyártással együtt), szállítási költség nem volt, viszont mivel 22 euro fölött volt így áfát kellett fiztetnem meg vámkezelési költséget (összesen 11000 Ft-ot). A nyákok tökéletes minőségűek, a 10db helyett 14-et kaptam. Egyszóval jó tapasztalatom volt velük.
Köszi az infót! A linkelt blog tulajdonosa is jókat írt róluk.
Rosszul írtam, 44USD volt, nem Euro, és lehet Paypallal is fizetni.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |