Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Megpróbállak beavatni Titeket a képek meglátásába..
Számítógépen elég nehéz a dolog. Ugyanis a lényeg az, hogy tedd a képet az orrod elé, akár hozzá is érhet a képhez , és bambulj bele. Majd folyamatosan távolítsd a képet a szemedtől, miközben a fókuszt nem változtatod. Azért nehéz gépen, mert sokkalinkább meg lehet látni a tartalmát, ha a képet távolítod, és nem a fejed. Nekem laptopon azért könnyű, de mondjuk egy jókora CRT monitorral már nem mondható annak.. Ha ez lenne az első próbálkozás, érdemes inkább kinyomtatni színesben, szép minőségben. A végeredmény: a monitor, vagy papír szintje egy 5 cm-rel beljebb tolódik látszólagosan, és onnan domborodik ki a kép. Csak a dombormintát lehet látni, szín vagy ilyesmi nem jön elő. Ha már egyszer megláttad, lehet a képen belül nézelődni, nem fog eltűnni a kép. Szép hologram-hatású, térbeli dolgokat lehet így belesűríteni egy képbe. Remélem érthető volt és sikerül meglátni őket. Ha valakinek megtetszenek, itt talál még rengeteg hasonlót... Üdv! Kiegészítésképp: Körülbelül a normál olvasási távolságban fognak előjönni az ábrák, szóval ha már méternyi távolságba vitted a képet, inkább kezdd újra, a nehezebbeket a gyakorlott nézegetőknek is többször meg kell próbálni. Pl. a feltöltött bullseye című kép egy nagyon nehéz darab, a többi átlagosan könnyű..
Így már érthető
És gondoltam, hogy nem sikan vannak...
próbáld meg ezzel. Tom025 leírását pedig leegyszerűsítem: kancsalíts be! hát ez nagyon komoly...
Talán ezzel a legegyszerűbb észrevenni a trükköt. nekem már golyózik a szemem
A kancsalítás is egy technika, de egy teljesen más technika, és nekem sohasem ment. A dobókockás nekem éppen nem jön be, az pont erre a kancsalítós nézésre készült, de a legtöbb nem...
Akik meg már nagyon profik, próbálkozzanak ezekkel. A mozgós képek baromi nehezek de nagyon durvák..
Szia közben én is keresgettem és találtam egy nagyon jó oldalt, ezen mindet konnyű megtalálni.
Bővebben: Link
A kutya tényleg az ember legjobb barátja.
Ha nem hiszed el, próbáld ki a következőt:Zárd be a kutyádat és a feleségedet a kocsid csomagtartójába... ... egy óra múlva nyisd ki! Ki örül neked jobban, amikor meglát?
www.rasor.uw.hu
Itt találtok még jópár sztereogrammot.... én kb az összeset végignéztem, kancsalítóttam, hunyorogtam, kacsintottam, de csak a fejem fájdult meg..... nem megy ez nekem Na és még valami!!!! Kazasztáni v mien "megasztárban" lehetett a csávó nagyon jól tolja XD FREEESTAJJLOOO
megvan a kutya (bár sztem közel sem ezt kellett volna megtalálnom, de sikerélménynek joo )
Próbáld meg, kicsit bandzsitva nézni a monitort, úgy sokkal könnyebben meg lehet látni. ha megpróbálod fókuszálni a bandzsitást akkor biztosan meglátod, de kell hozzá egy kis gyakorlat.
nekem bejött a módszered... eddig még sose sikerült meglátnom az ilyen képeket
Hát csak (18) éven felülieknek, de nem ez a lényeg a videócskában. Lehidaltam tőle! Ime: A Büvésznő.
Boci Jesus Chris Human Tetris Open Stage Székelylend Semmi Pánik Bejbe
Az aranka jobb..
A bűvésznős nagyon kemény, ha eredeti a videó, szerintem mindenhol volt neki egy másik kendő, és "csak" eltüntetnie kellett az aktuálisat...
Beszállok már, aki röhögni akar halgassa meg nekem ez a csengőhangom kegyetlen nagy
a Bűvésznős : jó a csaj (meg a produkció is) kár, hogy idétlen arcot vág közbe, így kicsit illúzióromboló
üdv
Besz@rás.. :
Sajna azóta már átírta De a feltett kérdésre érkezett válasz : "[RE] PICK programozó - 2008/04/23 16:36:55 Üdv.Esetleg egy kis csípős,mustáros 220-at szolgálhatok hozzá.Jó étvágyat." Azt nem értem, ha ő csinálta memg használja/ta akkor miért nem tudja rendesen leírni??
Azt komolyan gondolta vagy csak a poén kedvéért írta oda?
nem tudom
de legalább hozott némi vidámságot erre az esős napra
Hát ez óriási Főleg aza ahozzászólás az alján!
Melyik a legjobb gyógyzser? -5 Miért? Mert az egyböl hat. Melyik a legrosszab gyógyszer? 9 Miért? Mert az fordítva hat. Miért nem látom Pált az erdőben? Mert Pál ma fa.
Erről a pálmafásról ez jut ezembe:
Micsinál az asztronauta, ha megszomjatik? űrkutatás
Visszatérve a sztereogrammokhoz azt vettem észre hogy ezeket kétféle képpen csinálják. Az eggyik a "bandzsittásos" a másik a "távolba nézéses".
Ha ezt össze keverjük,s rosszul nézzük, teljessen más képet kapunk. Nekem Pl. a repülő úgy jelent meg mintha a háttérből kivésték volna a formáját. Jó példa erre az alul levő kép. "Távolba" nézve egy téglából kirakott gödröt látunk melynek az alján, bal felül egy kúp,jobb alúl egy tölcsér van. Bandzsítva viszont a kép "kiemelkedik" a monitorból és megfordul minden. Most bal felül a tölcsér van, és jobb alúl van a kúp. Amúgy ha az újunkat kinyujtjuk a fejünk és a monitor közötti 1/3 távolságra (a fejhez közelebb) és jó erősen nézzük a körmünk alatti "is piszkot", akkor egy idő után elő jön a kép.
Ez így igaz. Viszont nekem a kancsalítós sehogy nem akar összejönni, pedig a másikat mondhatni profimód művelem...
Hát .... Srácok, nekem nem jön ki semmi, pedig én is szoktam látni az ilyeneket! (lehet, hogy túl sok sört ittam... )
De majd még próbálkozom
Még 1-2
Ez inkább siralmas mint vicces.
legalábbis mikor láttam a reklámját nem tudtam eldönteni, hogy sírjak v. nevessek 35 pöttyért kapható szandokán matricás sétálómagnó........VVVVVVVVVVVVVááááááááááá! Bővebben: Link gigabájt alatt már Mp3 lejátszót nem lehet kapni..haló!!! |
Bejelentkezés
Hirdetés |