Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   119 / 978
(#) Tom025 válasza tomi675 hozzászólására (») Ápr 19, 2008 /

Megpróbállak beavatni Titeket a képek meglátásába..
Számítógépen elég nehéz a dolog. Ugyanis a lényeg az, hogy tedd a képet az orrod elé, akár hozzá is érhet a képhez , és bambulj bele. Majd folyamatosan távolítsd a képet a szemedtől, miközben a fókuszt nem változtatod. Azért nehéz gépen, mert sokkalinkább meg lehet látni a tartalmát, ha a képet távolítod, és nem a fejed. Nekem laptopon azért könnyű, de mondjuk egy jókora CRT monitorral már nem mondható annak.. Ha ez lenne az első próbálkozás, érdemes inkább kinyomtatni színesben, szép minőségben. A végeredmény: a monitor, vagy papír szintje egy 5 cm-rel beljebb tolódik látszólagosan, és onnan domborodik ki a kép. Csak a dombormintát lehet látni, szín vagy ilyesmi nem jön elő. Ha már egyszer megláttad, lehet a képen belül nézelődni, nem fog eltűnni a kép. Szép hologram-hatású, térbeli dolgokat lehet így belesűríteni egy képbe.
Remélem érthető volt és sikerül meglátni őket. Ha valakinek megtetszenek, itt talál még rengeteg hasonlót...

Üdv!

Kiegészítésképp: Körülbelül a normál olvasási távolságban fognak előjönni az ábrák, szóval ha már méternyi távolságba vitted a képet, inkább kezdd újra, a nehezebbeket a gyakorlott nézegetőknek is többször meg kell próbálni. Pl. a feltöltött bullseye című kép egy nagyon nehéz darab, a többi átlagosan könnyű..
(#) zenetom válasza mineral hozzászólására (») Ápr 19, 2008 /

ez beteg
(#) tomi675 válasza Tom025 hozzászólására (») Ápr 19, 2008 /

Így már érthető
És gondoltam, hogy nem sikan vannak...
(#) Kovidivi válasza fureszk hozzászólására (») Ápr 19, 2008 /

próbáld meg ezzel. Tom025 leírását pedig leegyszerűsítem: kancsalíts be! hát ez nagyon komoly...
(#) Kovidivi válasza Kovidivi hozzászólására (») Ápr 19, 2008 /

(#) Tom025 válasza Kovidivi hozzászólására (») Ápr 19, 2008 /

A kancsalítás is egy technika, de egy teljesen más technika, és nekem sohasem ment. A dobókockás nekem éppen nem jön be, az pont erre a kancsalítós nézésre készült, de a legtöbb nem...

Akik meg már nagyon profik, próbálkozzanak ezekkel. A mozgós képek baromi nehezek de nagyon durvák..
(#) kerteszsasa válasza Tom025 hozzászólására (») Ápr 19, 2008 /

Szia közben én is keresgettem és találtam egy nagyon jó oldalt, ezen mindet konnyű megtalálni.
Bővebben: Link
(#) szamóca hozzászólása Ápr 19, 2008 /

A kutya tényleg az ember legjobb barátja.
Ha nem hiszed el, próbáld ki a következőt:Zárd be a kutyádat és a feleségedet a kocsid csomagtartójába...
... egy óra múlva nyisd ki!
Ki örül neked jobban, amikor meglát?
(#) uli válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Ápr 19, 2008 /

www.rasor.uw.hu
Itt találtok még jópár sztereogrammot....
én kb az összeset végignéztem, kancsalítóttam, hunyorogtam, kacsintottam, de csak a fejem fájdult meg.....
nem megy ez nekem

Na és még valami!!!!
Kazasztáni v mien "megasztárban" lehetett a csávó
nagyon jól tolja XD
FREEESTAJJLOOO
(#) uli hozzászólása Ápr 19, 2008 /

megvan a kutya (bár sztem közel sem ezt kellett volna megtalálnom, de sikerélménynek joo )

dog.jpg

(#) Fery válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Ápr 20, 2008 /

Próbáld meg, kicsit bandzsitva nézni a monitort, úgy sokkal könnyebben meg lehet látni. ha megpróbálod fókuszálni a bandzsitást akkor biztosan meglátod, de kell hozzá egy kis gyakorlat.
(#) titi válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 20, 2008 /

Ez nagyon jó!
(#) zsoltee0001 válasza Tom025 hozzászólására (») Ápr 20, 2008 /

nekem bejött a módszered... eddig még sose sikerült meglátnom az ilyen képeket
(#) valve hozzászólása Ápr 20, 2008 /

Hát csak (18) éven felülieknek, de nem ez a lényeg a videócskában. Lehidaltam tőle! Ime: A Büvésznő.

Boci
Jesus Chris
Human Tetris

Open Stage Székelylend Semmi Pánik Bejbe

(#) Tom025 válasza valve hozzászólására (») Ápr 20, 2008 /

Az aranka jobb..

A bűvésznős nagyon kemény, ha eredeti a videó, szerintem mindenhol volt neki egy másik kendő, és "csak" eltüntetnie kellett az aktuálisat...
(#) Georgee válasza Tom025 hozzászólására (») Ápr 20, 2008 /

Beszállok már, aki röhögni akar halgassa meg nekem ez a csengőhangom kegyetlen nagy
(#) szamóca hozzászólása Ápr 20, 2008 /

Ez volt már?
(#) zsoltee0001 válasza valve hozzászólására (») Ápr 22, 2008 /

a Bűvésznős : jó a csaj (meg a produkció is) kár, hogy idétlen arcot vág közbe, így kicsit illúzióromboló
üdv
(#) dpeti hozzászólása Ápr 23, 2008 /

szalámi programmer rulz

pick.JPG

(#) uli válasza dpeti hozzászólására (») Ápr 23, 2008 /

Besz@rás.. :
Sajna azóta már átírta
De a feltett kérdésre érkezett válasz :
"[RE] PICK programozó - 2008/04/23 16:36:55
Üdv.Esetleg egy kis csípős,mustáros 220-at szolgálhatok hozzá.Jó étvágyat."

Azt nem értem, ha ő csinálta memg használja/ta akkor miért nem tudja rendesen leírni??
(#) tomi675 válasza dpeti hozzászólására (») Ápr 23, 2008 /

Na ez fájt...
(#) AMD válasza dpeti hozzászólására (») Ápr 23, 2008 /

Azt komolyan gondolta vagy csak a poén kedvéért írta oda?
(#) dpeti válasza AMD hozzászólására (») Ápr 23, 2008 /

nem tudom
de legalább hozott némi vidámságot erre az esős napra
(#) Gery válasza dpeti hozzászólására (») Ápr 24, 2008 /

Hát ez óriási Főleg aza ahozzászólás az alján!

Melyik a legjobb gyógyzser?
-5
Miért? Mert az egyböl hat.

Melyik a legrosszab gyógyszer?
9
Miért? Mert az fordítva hat.

Miért nem látom Pált az erdőben?
Mert Pál ma fa.
(#) uli hozzászólása Ápr 24, 2008 /

Erről a pálmafásról ez jut ezembe:
Micsinál az asztronauta, ha megszomjatik?
űrkutatás
(#) nyulbul hozzászólása Ápr 24, 2008 /

Visszatérve a sztereogrammokhoz azt vettem észre hogy ezeket kétféle képpen csinálják. Az eggyik a "bandzsittásos" a másik a "távolba nézéses".
Ha ezt össze keverjük,s rosszul nézzük, teljessen más képet kapunk. Nekem Pl. a repülő úgy jelent meg mintha a háttérből kivésték volna a formáját.

Jó példa erre az alul levő kép. "Távolba" nézve egy téglából kirakott gödröt látunk melynek az alján, bal felül egy kúp,jobb alúl egy tölcsér van.
Bandzsítva viszont a kép "kiemelkedik" a monitorból és megfordul minden. Most bal felül a tölcsér van, és jobb alúl van a kúp.

Amúgy ha az újunkat kinyujtjuk a fejünk és a monitor közötti 1/3 távolságra (a fejhez közelebb) és jó erősen nézzük a körmünk alatti "is piszkot", akkor egy idő után elő jön a kép.
(#) Tom025 válasza nyulbul hozzászólására (») Ápr 24, 2008 /

Ez így igaz. Viszont nekem a kancsalítós sehogy nem akar összejönni, pedig a másikat mondhatni profimód művelem...
(#) Peti_85 válasza nyulbul hozzászólására (») Ápr 25, 2008 /

Hát .... Srácok, nekem nem jön ki semmi, pedig én is szoktam látni az ilyeneket! (lehet, hogy túl sok sört ittam... )

De majd még próbálkozom
(#) Imi65 válasza Peti_85 hozzászólására (») Ápr 25, 2008 /

Még 1-2
(#) zsoltee0001 hozzászólása Ápr 25, 2008 /

Ez inkább siralmas mint vicces.
legalábbis mikor láttam a reklámját nem tudtam eldönteni, hogy sírjak v. nevessek
35 pöttyért kapható szandokán matricás sétálómagnó........VVVVVVVVVVVVVááááááááááá!
Bővebben: Link
gigabájt alatt már Mp3 lejátszót nem lehet kapni..haló!!!
Következő: »»   119 / 978
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem