Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Én kedden hámoztam meg egy tavalyi birkát. Érdekes annak a hátsó combja kb egy óra alatt puhára sült. Ha időben szólsz küldök frisset !
![]()
Puha felület stabilizálását fogja végezni (alátétféleség lesz pl. laptop alá ágyra), tehát többé már nem rajztábla (de a fém papír lefogó füleit vissza fogom pattintani ha kész a festés)...
Ez még csak az első réteg festés, persze mindkét oldalán kettő réteg (élein csak egy) lesz... Idézet: Nálunk is volt pofacsata régebben valami más leárazásnál mert nem jutott a többinek. Utána mentek ki a parkolóba, és beültek a 8-10 milliós kocsijukba. Mindezt a műsort pár száz forint árelőnyért adták elő. „de némelyiket .......”
A szilveszterre visszatérve.
![]() Én azt nem értem miért kell a tűzijátékozni szilveszter előtt "lövöldözni"? Amikor ott lenne nekik egy teljes éjszaka. Ezt magyarázatok meg? ![]()
Van aki nem tud szilveszterig várni. Bár az 1 és 2. kategóriások egész évben használhatók.
Várjuk meg az idén mi lesz mert madzagos csúnyán megharagudott rám és egy ideig még hatással lehet a dolgokra.
Más: vissza az általános alsó tagozat technika órán tanultakra: A hozzászólás módosítva: Dec 29, 2017
A birka alapvetően egy csontos állat (a tehén és a kecske is ). A legnagyobb falat, ha valaki azt színhúsban keresi a hátsó comb. Attól minden rész csontosabb. Az viszont bőven kiló felett van (nálunk) tehát a tálcára nem fér .
Tippelek:
Papírdoboz elektroncsőnek. (Én kivenni szoktam a dobozból a csöveket, ezek szerint Te csomagolni szeretsz ![]()
Semmi nem lesz; mármint a haragból. Jobb a dolgokat megbeszélni, azt' annyi.
![]() Csak nem csődoboz készült? Mivel viszed a feliratot fel rá?
Hát én kb. fél éve leszoktam erről a 3/4 kilós lidl virsliről, pedig régen nagyon szerettem. Csak azt nem szerettem, hogy sokszor már a boltban is csak felpuffadt csomagolásban találtam, a hűtőben 1 hét múlva pedig tuti olyan lett. Pedig ez nem védőgázas...
1 hét? Addigra már el is felejtettem,hogy volt.
Alkoholos filccel ráírom mi van benne, fűtőfeszültség és áram. Illetve anódfesz és áram. Ha nagyon ráérek majd kinyomtatom az adatlapot de nem kötelező. Életem végéig se használom el őket. Majd a leszármazottak elszórakoznak vele.
Én meg néha 1 hét után jövök rá, hogy virsli is van itthon és azt kivánom. Kis intenzitással pufferelek, általában 1 hetet simán kihúznék abból, amit a hűtőben találok, csak kenyér kell mellé.
Valahol ez lassan nem HE téma kezd lenni (különösen KüK).
Mielőtt bárki félre magyarázná, régen (már nincs) volt olyan hogy sorkatonaság. Ott kérdezték meg (jobb helyeken), hogy "honvéd, mikor akar eltávozásra menni?": - Karácsony, - Szilveszter, vagy, - KüK? Ne piszkáljátok egymást ![]()
Tök jó, leszaladtam a boltba venni egy félkiló kenyeret vacsihoz, mivel már csak kettecsként vagyunk itthon az Asszonykámmal.
Aztán ez lett a vége a vásárlásnak.... ![]() A két fiamnak mindenképp jól jöhet, meg nekem is kellett.... Ja, van kenyér is... ![]() A hozzászólás módosítva: Dec 29, 2017
Mi az a kük?
Amúgy az on hozzászólást itt be is fejeztem.
En voltam katona, de erre nem emlekszem. Mondjuk, tolem nem is nagyon kerdeztek, hogy mikor akarok eltavra menni. Nem is mentem 7 honapig... Szoval, mi az a KüK?
A hozzászólás módosítva: Dec 29, 2017
Mindeképp!
Nem iparszerűen űzütt tevékenységekhez való, de ha meg kell húzni otthon egy csavart, oda szerintem teljesen jó. És (bár és-sel nem kezdünk mondatot), tulajdonképpen ez volt a cél! Mostanság repültek ki a fiaim a Fészekből és próbálok összerakni Nekik valami használható szerszámkészletet. Most kezdenek ismerkedni a digitális elektronikával is, Arduino, ESP, satubbi. Pákájuk is van már! ![]() A hozzászólás módosítva: Dec 29, 2017
Persze, lehet is velük. Nem rossz minőségűek.
![]()
Sziasztok!
Miért jobb megoldás, ha két különböző fogszzámú/méretű fogaskerék van ugyanazon a tengelyen, mintha két ugyanolyanlenne ott? Köszi. A hozzászólás módosítva: Dec 30, 2017
Csak tippelek: sokkal kissebb a holtjáték és/vagy folyamatosabb az erőátvitel.
Ha nem azonos a fogszám, akkor nyomatékváltó lehet, mindkét fogaskerékpár nem lehet hajtásban fixen a tengellyel. Valahogy kapcsolva van az egyik pár, vagy a másik pár a tengellyel, a nem kapcsolt csak üresen elforog a tengelyen. Más fordulatszámviszony van a két tengely között egyik vagy másik fogaskerékpár hajtása esetén.
A hozzászólás módosítva: Dec 30, 2017
|
Bejelentkezés
Hirdetés |