Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Számítógép hiba, de mi a probléma?
Lapozás: OK   751 / 1157
(#) D Wye válasza RoliNyh hozzászólására (») Jan 17, 2018 /

Nekem volt olyan, még az XP SP2-nél, hogy a gyári telepítőlemezen volt egy Trójai. Ezt is a Spyware Terminator vette észre, akkor még azt használtam.
(#) Gombszem válasza nemprofi hozzászólására (») Jan 17, 2018 / 2

Sokszor írtam már, hogy a rendszer (C partíciót időnként el kell menteni egy másik merevlemezre. És minden adatot másik partíción kell tárolni (de azt is kell menteni máshova).
A rendszer visszaállítás szerintem gyakorlatilag semmit sem ér (látszik most is), de a helyet rendesen foglalja.
Ha a javasolt mentések mag vannak, sosem lesz probléma. Nekem ez a módszer 20 éve bejön, sosem volt adatvesztésem, újratelepítésem. Persze az ESET a gépen van.
Bőven járok olyan helyeken, ahonnan lehet fertőzést kapni, vagy a letöltésekből hibás telepítést csinálni. Némi többlet idő, és helyigény van, de az mindent megér, hogy azt csinálok, amit akarok, mert tudom, hogy bármikor, bármit vissza lehet állítani.
(#) D Wye hozzászólása Jan 17, 2018 /

Sziasztok!

A 749. oldalon volt egy kérdésem, melyre nem kaptam választ. Csak azért említem ismét, hátha valaki tud rá valami megoldást, így talán megúszom a frissen telepített Windows újrahúzását.
(#) FAZ1 válasza D Wye hozzászólására (») Jan 19, 2018 /

Nekem is van eredeti Microsoft XP2 telepítőlemezem, de én nem láttam rajta semmit. Igaz, én az ESET NOD32-jével néztem át.
De amikor megjelent az XP3 kiegészítés, a Windows XP újratelepítésénél már eleve ki lehetett hagyni belőle az XP2-t. Így pl. a trójait is, ha volt benne egyáltalán.
(#) golem hozzászólása Jan 20, 2018 /

Sziasztok!

Szeretnék kérni egy kis segitséget.
Kellene nekem valami használható mp3 lejátszó ami normálisan le játsza a zenéket.
Windows 10 64 bit-re kellene.
Ezek nem kellenek Grove zene, Média player, Winamp
Ezek feszt lefagynak meg le csipik a zenék ket.
(#) blasz válasza golem hozzászólására (») Jan 20, 2018 / 1

Szia ott nem a lejátszókkal lesz a hiba.A Win Media Player az egy jó lejátszó. Próbáld a VLC Playert.
(#) RoliNyh válasza golem hozzászólására (») Jan 20, 2018 /

Talán ezt kipróbálhatod. Mindent visz, igaz W10 tapasztalatom nincs, én csak W7 -en használom...
Magyarositás...
A hozzászólás módosítva: Jan 20, 2018
(#) Ge Lee válasza golem hozzászólására (») Jan 20, 2018 /

A 64 bites win10-et használom már jó ideje, gond nélkül megy rajta a winamp. Van egy ősrégi, valami 2.6-os verzió az nekem is lefagy úgy évente 1-2 alkalommal olyankor ha be van húzva a listájába egy komplett könyvtár, és lapozok szinte megállás nélkül a zenéken (bele bele hallgatok). Meg fent van mellette az 5.6-os verzió is, az még sosem fagyott le, mondjuk azt nem is gyilkoltam annyit. A régivel sincs semmi bajom, az újabb csak azért kellett mert a régi nem játssza le az flac-t.
(#) bbb válasza golem hozzászólására (») Jan 20, 2018 /

Az Xfade legyen kikapcsolva, s akkor nem fogják lecsípni a zenék elejét-végét. S érdekes, de nálam egyik se fagy ezek közül w10x64 és w10x86 rendszereken...
(#) BEMcorp válasza golem hozzászólására (») Jan 20, 2018 /

Szia!
Én a winamp 5 óta Aimp-ot használok. Ingyenes, a legtöbb winamp plugin és skin kompatibilis vele, és tud magyarul is.
https://www.aimp.ru/
(#) RoliNyh hozzászólása Jan 20, 2018 /

WindowsCE rendszerre nem tudtok valami appot, amivel be lehet állítani az órát?
A jobb alsó sarokban rákatintáskor nem dobja fel a beállítási lehetőséget...
Jelenleg 12 órás üzemmódban van, de át kéne állítani 24 órásra.
Vagy valami olyan, ami a beépített GPS vevővel tudná szinkronizálni az órát?
Esetleg valami oldal, ahol CE appok gyüjteménye van?
A hozzászólás módosítva: Jan 20, 2018

WindowsCE.jpg

(#) cupika97 hozzászólása Jan 21, 2018 /

Sziasztok. Baj ban a hálózati kártyámmal. Bedugom a LAN kábelt. És csak ki-be kapcsolgat egyfolytában. (Enabled -> Identifying -> Network cable unplugged) Ha laptopba dugom akkor minden okés. Driver fel van telepítve. Alaplap: Gigabyte GA-990XA-UD3, Windows 7 64 bit. Ha tudtok segítsetek, ha tudtok.
(#) erbe válasza cupika97 hozzászólására (») Jan 21, 2018 /

Cseréld ki a hálózati kártyát! Ha alaplapi, kapcsold ki a Setup-ban és tegyél bele egy kártyát.
(#) erbe válasza RoliNyh hozzászólására (») Jan 21, 2018 /

Nem használtam még W. CE-t, de talán abban is van Vezérlőpult?
(#) cupika97 válasza erbe hozzászólására (») Jan 21, 2018 /

Sajnos nincsen idehaza hálókártyám.
(#) RoliNyh válasza erbe hozzászólására (») Jan 21, 2018 /

Van, csak épp "semmi" nincs benne.
Gyakorlatilag csak a fényerőt meg az USB kapcsolat módját lehet beállítani benne.
Ami úgy gondolják nem szükséges, azokat mind kihagyják az ilyen beágyazott rendszerekből...
(#) golem hozzászólása Jan 21, 2018 /

Köszönöm a segitségeteket a problémám megoldódot.
(#) cupika97 válasza cupika97 hozzászólására (») Jan 21, 2018 /

Találtam egy régi hálózati kártyát, drivert feltettem, ugyan az a szitu. Na most mit kezdjek vele?
(#) erbe válasza cupika97 hozzászólására (») Jan 21, 2018 /

Kábel?
(#) Epu2 válasza cupika97 hozzászólására (») Jan 21, 2018 /

Nem kártya hiba. A win hálózat beállításai romlottak el. Nem tudom hogyan lehet gyógyítani, de egy teljesen más hálózatra állítanám a gépet, majd újra indítás után azt amit használnál.
(#) cupika97 válasza Epu2 hozzászólására (») Jan 21, 2018 /

Wifi-n simán rátudok kapcsolódani arra a routerre. Kártya nem lehet rossz, mindkettő ugyan azt csinálja. Kábel sem, mert a laptop-ba dugva megyen.
(#) nedudgi válasza cupika97 hozzászólására (») Jan 21, 2018 /

A laptopon és a Gigabyte gépen is ugyanaz az operációs rendszer van?
A hozzászólás módosítva: Jan 21, 2018
(#) cupika97 válasza nedudgi hozzászólására (») Jan 21, 2018 /

Igen. Win 7 64 bit. Már a vírusírtót is letöröltem. Ilyet rég láttam. Lehet az lesz hogy újra telepítem a Windows-t. Csak jelenleg sok projektem fut Sony Vegas illetve Pinnacle. Majd utána.
(#) Gabó válasza cupika97 hozzászólására (») Jan 21, 2018 /

Én annó ilyet egy vírusos gépen láttam. Lehet itt is valami hasonló a történet. Vírusirtó volt fent, azt hiszem avast vagy avg... De azt is átverte, mert nem lehetett más víruskergetőt feltenni, ami nem installos hanem sima indítós, elindítani, az online meg ugye net nélkül nehezen ment volna. Végül reinstall és kész.
(#) blasz hozzászólása Jan 21, 2018 /

Sziasztok a nejem gépén a windows 200 gigára hízott hogy tudnám törölni a felesleget?Win10 64bit van rajta.Dokumentumok képek vannak rajta csak kb 10giga a többi windows
(#) vladcepes hozzászólása Jan 21, 2018 /

Sziasztok! Van egy FUJITSU SIEMENS D2164-A1 Alaplap ,benne egy Intel Celeron D 346, 3066 MHz Processzor.
Hol tudnám azt megnézni,megtudni,hogy az Intel Core 2 Duo 6300-ast elfogadná e az alaplap.
Van ilyen oldal?
Választ előre is köszönöm!

Van a windows mappán belül egy olyan mappa hogy CBS ez maga 165 giga ezt törölni sem tudom.
(#) vargaf válasza vladcepes hozzászólására (») Jan 21, 2018 /

Megoldottam.
(#) vargaf válasza blasz hozzászólására (») Jan 21, 2018 /

És mi volt a megoldás? Megoszthatnád, hisz ez a fórum értelme.
Következő: »»   751 / 1157
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem