Fórum témák
» Több friss téma |
Találkoztam pár ilyen alkatrésszel de a kiléte ismeretlen.
Hello! Ez egy késleltető művonal vélhetően 64us-os, kb. semmire sem jó manapság.
Szia ez egy mikrokontroller vezérlésü kijelző és én készen vettem,de házi gyártmány.Anno beszéltem a készítőjével és ő mondta a potikat a legközelebbibe mást tervez értékben.
És valóban végfok kimenetre lesz kötve. A hozzászólás módosítva: Jan 16, 2018
Akkor várhatóan az a baj, hogy túl nagy jel jön a hangszóróról, és azt nagyon le kell szabályozni a potival. Próbálj meg egy 220kohm-ot sorba tenni a hangszóró kimenet és a kijelző bementi vezetéke közé. Akkor feljebb szabályozhatod a potit. De egy feszültségosztó használata ésszerűbb lenen a hangszóró kimeneten. Pld. 10k/1k értékkel. És a kettő közös pontjáról menni a kijelző felé. Ez kb. a tizedére osztja le a hangszóró jelét.
Sziasztok,
Kérhetnék segítséget, hogy mi lehet a hiányzó két karakter? Egy akkus fúró szabályzójában volt, de zárlatos lett. Köszi a segítséget! üdv PIXI
A vége inkább 6-os nem? Vagy az mindegy?
Nagyon nem: ez 60 voltos, a mutatott csak 30, de ugyanaz a típus.
Akkor 06-os végű kell? Hát érdekes lesz találni 1db-ot. Esetleg valami ismertebb kiváltó lenne helyette?
BUZ11 van itthon, ahogy néztem 50V-os, és a lábkiosztás is ugyan az. Jó lehet?
Működni fog vele. A FET-ek egyik tulajdonsága, hogy a bekapcsolt állapotban tanúsított ellenállás (RDS_ON) szoros összefüggésben van a ráadható feszültséggel.
Tehát a nagyobb fesz nagyobb RDS_ON = nagyobb melegedés. Vagy elég neki a hűtés huzamosabb terheléssel, vagy nem...
Hali!
Szerintetek mi ez? Hőérzékelésre (illetve levegőáramlás detektálásra) használt, 2 db van a nyákon, a másik ami a (fűtő) ellenálláshoz volt drótozva, eltört. Diódának néz ki, de a műszer dióda állásban 0,348V MINDKÉT irányban, (ohm mérésben végtelen), ha ráteszem az ujjamat(melegszik) akkor növekszik az értéke. Kb 1mA-ral hajtva 0,98V van rajta, 2mA-ral, 2.0V (mindkét irányban) Tettem mellé 1N4148-at a méret saccolás miatt (az 1N4148-on nyitó irányban van 0,573V-ot mértem ua. műszerrel). Köszi
Hello! NTC-t és PTC-t is gyártottak anno ilyen tokban. Ha jól emlékszem, pld. Conrad-nál is volt kapható.
A hozzászólás módosítva: Jan 18, 2018
Köszi, akkor megpróbálom, ha más nem arra jó lesz, hogy kiderüljön lett-e más baja.
Sok fúrógép szabályzóban van. Megteszi. Sőt!+ Bármilyen MOSFET 40V és 30A felett.
Sziasztok!
Egy led szalagban tönkrement alkatrész szeretnék beazonosítani, és ha lehet hol kapható. A075 ez van ráírva. Mégannyit sikerült kibogarászni hogy sot 23 Előre is köszönöm. A hozzászólás módosítva: Jan 18, 2018
Elnézést A07T kinai alkatrész, vagy a helyettesítöje
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék egy teljesítmény tranzisztorral kapcsolatban. Típusa: C7250 NEC A max. feszültség, áram és teljesítmény adatok érdekelnének. Hiába keresem a neten.
Igen, de csak volt!
Nem csoda, nagyon gyengusz!
Szia, Nem sok 30V feletti akkus fúróval találkoztam, még a 24V -oshoz is jó, csak az A elég legyen!
Most nézem 70N, 75N06 van itthon dögivel, adnék egy marékkal, he nem lennél oly messze! A hozzászólás módosítva: Jan 20, 2018
Az enyémmel semmi gond, nem én vagyok a kérdező. Köszönöm a felajánlást, nekem is van a fiókban (ha kellene).
Innen is látszik, hogy öreg-szem!
Sziasztok.
Segitség kellene egy alkatrészhez, ami kinézetre olya, mint egy schottky dióda, csak középen van a csik rajta és Gr jelölése van a nyákon. Előre is köszönöm mindenkinek. A hozzászólás módosítva: Jan 23, 2018
Moderátor által szerkesztve
Schottky diódát sokféle tokban gyártanak.
A helyesírás ezen a fórumon nem választás kérdése, hanem elvárás.
Vizsgáld meg majd multimérrel dióda-vizsgáló állásban, mindkét polaritással és írd be a két "eredményt", úgy többet tudunk talán mondani..
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, mi a neve az ilyen csavarnak? És hol lehet hozzávaló csavarhúzót kapni? |
Bejelentkezés
Hirdetés |