Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Szia, örömmel vinném a "kacatokat", de most csak Pest környékére tudnék érte menni...
Esetleg Posta? Válaszod köszönöm.
Természetesen, magánban megbeszélhetjük a részleteket?
Elpostázom, de akkor is csak futárral és az 1000Ft.
Üdv. M.
Sziasztok
Ingyen elvihető egy billentyűzet világítós működik csak valami kontaktus hibája van ! egy wifis kupac nem tudom müködnek-e ! és egy csomó hótő ventilátor ezek működnek de van köztük zajos is !
Szia!
A ventik érdekelnének, amennyiben postázod. Természetesen fizetem a postát. A hozzászólás módosítva: Feb 18, 2018
Oké rendben akkor a tied többit privátba !
Sziasztok! Elvihetőek az alábbi dolgok Székesfehérvárról!
Sört/csokit elfogadok érte! Ha szükséges,akkor esetleg a posta is szóbajöhet,megbeszélés alapján! (Postázáskor előre kérném utalni a postaköltséget + némi minimális költség a kiesett idő-doboz-postán ácsorgás miatt.) Panelek,USB-soros átalakító - bontatlan,antenna elosztók - vadi újak gyufásdobozból alkaltrésztároló,főleg bontott és néhány új alkatrésszel propeller clock alapra átalakított ventillátor,álló és forgó tekercs
És még egy,feltételek az előző hozzázólásban olvashsatóak. A szabályzó NEM működik. A 4 kiement közül 1re ventillátort kötve,nem csinál semmit sem. A 4 potiból 1 rossz,a másik 3 forgatásra rendben van. Viszont,egyik csatornán sem szabályoz...
Hozzá való cókmókokkal együtt.
A szabályzó meg a gyufásdobozkészlet érdekelne, postával.
Szerk.: meg a propclock alap is. A hozzászólás módosítva: Feb 18, 2018
Postával engem a wifis pakk érdekelne.
Rendben van akkor a tied . Többi privátba !
Sziasztok!
A cégnél selejtezés volt. Van egy nagy kupac elvihető cucc: Analóg kamerák, rögzítők, videójel elosztók, aktív balun 16 csatornás (hibás), egy szatyor új távirányító, vadi új USB-s egerek (kb 10 db), bontott működő RFID olvasók (Satel), panelek, switch. router, panelek, tápok stb. Jó része működik, de van közte hibás is. Akit érdekel a XI. kerületben 1-2 napig átvehető, utána viszik az elektronikai hulladékba. Az M7 autópályán reggel vagy du. át tudom adni valamelyik kútnál Velenece és Bp között. A teljes csomag 3 közepes méretű doboz + 2db 2U magas rack méretű rögzítő. Csak egyben, a maradékkal nem akarok foglalkozni. Postázni nem tudom. Üdv.
Szia!
Szerda délutáni átvétel benzinkútnál M7-esnél megbeszélés alapján még jó? Kössz.
Ha még megvan, elmennék érte a XI. kerületbe.
Ma és a következő 3 napban, napközben át tudom venni a XI. kerületben.
ven
Idézet: „egy szatyor új távirányító,” Szia! Előttem, már többen jelentkeztek, ezek közül, érdekelne, néhány, ha lenne valami tipus szám. Értelemszerűen, a XI .kerületben is áttudnám venni. Köszönöm.
Szia!
Engem a switchekbrouterek érdekelnének! Nem lakom messze az m7-től. Az egerekre is vevő lennék! Üdv!
Szia, szatyor távirányító, és az aktív hálózati elemek érdekelnek.. Többit privátban
Ha a sok elszállító közül valaki egy működő gigabites routert/switch-et tudna postázni, postaköltség ellenében, akkor azt megköszöném szépen.
Üdv Urak!
A csomag elkelt, egyben elment az egész.
Gratulálok annak aki elvitte. Köszönjük a részletes tájékoztatást.
Elvihetők Diósdról (M0 közelben), vagy Rákospalota-kertvárosból az alábbi dolgok:
A harmadik az csak egy monitor vagy egy laptop? A képről nem látszik.
SyncMaster795
Szia!
A topicban jelentkezők közül végül ki vitte el? |
Bejelentkezés
Hirdetés |