Fórum témák
» Több friss téma |
Itt sem buldogul egyikkel sem. Azért köszönöm!
Köszi! Van egy külső TP-Link-es USB-s Wifim de azzal sem akarja. Marad erre a gépre a Win7 64 bit úgy látom.
Igen,nem történt semmi,vagyis az eszközkezelőben a hálózati kártyánál ott van a sárga felkiáltó (most csak a wifi kártyáról beszélek,mert egyébként rengeteg driver hiányzik) ,végig próbáltam az egészet.
Hát sajnos akkor az a lap erre nem jó. Nekem sincs más ötletem
Nem baj azért köszönöm a segítséget! ,most ment rá a Win7 64 ,gyereknek még jó lesz, elpötyög rajta.
Sziasztok,
Nyomtatási probléma de valószínüleg a sz.gép kever valamit: A képen látható valami jön ki a nyomtatóból egy pdf 8. oldalától kezdve. Az első 7 oldal hibátlan. Ez egy magyar nyelvű kezelési utasítás akarna lenni. Többször próbáltam ki-be kapcsolással, rendszeresen csinálja, de csak ennél a pdf-nél. Valakinek ötlete, hogy mit tegyek? Erről a fájlról van szó. A hozzászólás módosítva: Márc 28, 2018
A nyomtatásvezérlőben valszeg bentragadt "valami" törölj ki onnét mindent.
Ezek után mi maradhatott benne? "Többször próbáltam ki-be kapcsolással,..."
Szerintem a .pdf fájlban kell a hiba okát keresni. Valószínűleg oda "dugtak bele" valami nyomtatóbolondító védelmet, ami megakadályozza a nyomtatást.
Megpróbálom a hiba elötti egy-két sort törölni, talán segíteni fog. Bár elötte éppen kép van.
Nagyot segítene ha valaki kinyomtatná a 7. 8. oldalt, abból kiderülne, hogy fájl-hiba vagy valami más. Nekem sajnos nincs másik nyomtató környezetem, hogy leteszteljem.
Én megpróbálnám a print to pdf microsoft nyomtatóval kinyomtatni.
Itt az eredmény a képen. Lehangoló.
Nem hiányzik valami betűtípus?
font-size: 16.6px; font-family: sans-serif;
Ez ha jól tudom, alap betükészlet.
Nálam semmi baja a nyomtatással, persze nem papírra, hanem virtuális nyomtatóra.
A legegyszerűbb próba, ha Google Chrome-al nyitod meg, ott a böngésző által kínált nyomtatás, azt is be lehet állítani, hogy mentés PDF-be. (Én elrakok minden leírást PDF-ként is a papír mellett) Vagy ilyenkor érdemes másik PDF olvasóval is kipróbálni, pl. Foxit Reader, nekem is volt már, hogy az Adobe Reader hülyeséget csinált, sőt van egy gépem amin ez a program nem tud nyomtatni, bármi más igen. Aztán jönnek a virtuális nyomtatók, amik segíthetnek rendbe rakni a PDF-et, DoPDF, Paperless Printer. További segítség, pl. darabolás, egyesítés, elforgatás, stb.. PDFSam Basic...egyéb trükköket is tud. Hogy még ezt se kelljen, itt a Chrome-os verzió ugyanebből...hátha ezt már szereti a reader és a nyomtatód. A hozzászólás módosítva: Márc 29, 2018
Idézet: „Nálam semmi baja a nyomtatással, persze nem papírra, hanem virtuális nyomtatóra.” Virtuálissal nekem is jól adja, de ha elküldöm nyomtatóra akkor halál. Érdekes.
Végül megoldottam kis kerülővel: átkonvertáltam docx formátummá, kicsit igazítottam a formázáson majd szépen kinyomtattam.
Persze ez továbbra sem oldja meg az eredeti problémát (pdf közvetlen nyomtatása). Ezen még fogok kicsit rágódni. Azért köszönöm mindenkinek a segítő szándékot.
Próbáltad kinyomtatni amit küldtem?
Igen, kettővel lejjebb írtam.
Azt is át kellett konvertálni, amit én raktam fel belőle? Nem nyomtatta azt sem jól?
Miből próbáltad nyomtatni? Adobe Reader? Próbáltad a Foxit-ot? Próbáltad Chrome-ból nyomtatni? Megannyi kérdés... A hozzászólás módosítva: Márc 29, 2018
Adobe és Chrome nálam nem játszik, FoxIt az alapértelmezett.
Se FoxIt-ból közvetlen, se böngészőből nem volt hajlandó a 8. oldaltól rendesen nyomtatni. Docx konvertálás után minden rendben ment.
Azzal sem, amit én küldtem? Ugyanúgy, mint az eredetivel? PDF-et megnyithatsz közvetlenül FireFox-al is, esetleg úgy?
Üdv! Valaki feltudna esetleg homályosítani? Adott egy tizen páréves laptop. 256 MB DDR SDRAM Standard memóriával. Egy másik 512MB2Rx16 PC2×5300S-555-12 memótól eltér annyiban, hogy a panel egyik oldala szélesebb 1 mm-rel. Az érintkező távolság egyforma. Van valami alap eltérés, ami miatt kerülendő a csere?
Szia
A másik ram DDR2, nem kompatibilisek egymással (még a feszültségük sem egyezik).
Azzal is próbáltam amit küldtél. Ugyanaz az eredmény.
Kinyomtattam (átkonvertáltam) pdfFactory-val egy új pdf-be. Próbáld ki ezt:
Már alapból bele se volna szabadna menjen a memória foglalatába!
Én is ezt csináltam neki, csak mással.
Hátha ezzel jó lesz neki. Még nem válaszolt. Nálam mindegyik jó volt.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |