Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2900 / 3607
(#) kameleon2 válasza cupika97 hozzászólására (») Jún 14, 2018 / 1

Szia! Itthon a Conrad-os változatot ( ilyen volt az eredeti, most nem találtam a kínálatban pont ezt ), szüleimnél egy régebbi magyar Flodravint kb vagy 30 éve. Nagyságrendnyi a különbség. Gyakorlatilag a szüleimnél amióta be van építve azóta nem kellett a bojlert sem piszkálni, pedig előtte 2-3 évente egy vödör vízkő jött ki belőle.
(#) cupika97 hozzászólása Jún 14, 2018 /

Sziasztok. Szeretnék ötleteket, tanácsot kérni hova lehetne ellátogatni Magyarországon a barátnőmmel. Tavaly Hajdúszoboszlón voltunk, 4 napot töltöttünk ott, nagyon jól éreztük magunkat. Olyan helyre szeretnék menni mint Hajdúszoboszló, lehessen fürdeni, este meg legyen élet az utcán. Balaton annyira engem nem vonnz. Előre is köszönöm az ötleteket.
(#) Frankye válasza cupika97 hozzászólására (») Jún 14, 2018 /

Tudom javasolni Sopront. Nem a fesztivál idején, hanem egyébként. A város gyönyörű, az Alpok lábai jó kirándulóhelyek, van strandolási lehetőség, és az éjszakai élete sem utolsó.
(#) cupika97 válasza Frankye hozzászólására (») Jún 14, 2018 /

Sajnos Sopron 360 km-re van tőlem. Valahova közelebbre szeretnék menni.
(#) Udvari Zsombor válasza cupika97 hozzászólására (») Jún 14, 2018 /

Esetleg Zalakaros? Jó hatalmas szabadtéri területtel is rendelkező tökéletes gyógy/szórakozós fürdő+szálloda található ott (bár lehet hogy jó előre kellene foglalni)...
A hozzászólás módosítva: Jún 14, 2018
(#) kitartás válasza cupika97 hozzászólására (») Jún 14, 2018 /

Eger és környéke? (gyógy és egyéb fürdőzés, kirándulás, Szépasszonyvölgy, várnézés stb)
(#) tbarath válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Jún 14, 2018 /

Lakhelyként Szlovákia van beállítva Neki, onnan nézve Zala messzebb van, mint Sopron.
(#) Udvari Zsombor válasza tbarath hozzászólására (») Jún 14, 2018 /

A profilját nem néztem... Akkor esetleg Budapest?
(#) Villanymozdony hozzászólása Jún 14, 2018 /

Van egy kemping gázpalackom, amiből ma kifogyott a gáz, de továbbra is lötyögött valami.
Fejjel lefele kiengedtem a tartalmát ami folyékony, és erős "gázszaga" van, de nem párolog el olyan gázolaj állagú. Mi lehet ez? Leülepedett a gázt szagosító adalék a tizen x év tárolás alatt?
(#) Gafly válasza Villanymozdony hozzászólására (») Jún 14, 2018 /

Ahogyan mondod: Büdösítő
(#) kameleon2 válasza cupika97 hozzászólására (») Jún 14, 2018 /

Szia! Próbáld meg Egerszalókot, esetleg Sárvárt, Miskolctapolcát, Zalaegerszeget, Bükfürdőt. Mindegyik fantasztikus. Nekem az Egerszalóki víz jött be a legjobban.
(#) pjg válasza Gafly hozzászólására (») Jún 14, 2018 /

Etil-merkaptán
OLVASD EL!
(#) nagym6 válasza kameleon2 hozzászólására (») Jún 14, 2018 /

Mögötte a nudistastrand.
(#) kameleon2 válasza nagym6 hozzászólására (») Jún 14, 2018 /

Mióta nudista? Éjszakai fürdőzésen voltam mögötte, de mindenkin volt fürdőruha. Igaz - öltöző nem volt és kint -7 fok volt éppen.

Régen nudista volt, ha most nem, arról nem tudok. Kb. 20 évvel ezelőtt teljesen gyanútlanul sétáltam át a sóhegytől egy bokorsávon, amikor megláttam. Azóta már jócskán kiépült, sok minden változhatott.
(#) kameleon2 válasza nagym6 hozzászólására (») Jún 14, 2018 /

Azóta sok szálloda felépült... Meglepődnél.

Most utánanéztem neten, hát teljesen más. Egy sóforrásból ennyit kihozni, ügyes.
(#) 52300002 hozzászólása Jún 14, 2018 /

Üdv!
Megkérdezem itt, mivel nem tudom, hol keressem:
Idén érettségiztem, de nem sikerült kellőképpen jól, úgyhogy célszerű lenne elmennem valamilyen OKJ-re, amíg felkészülök a javításra. A hangszerkészítő érdekelne, és a 2018-as listában szerepel mint államilag támogatott képzés, viszont nem találom, hol indítják, ha indítják egyáltalán. Ért valaki esetleg az ilyesmihez? Meddig lehet jelentkezni, mi a folyamat, stb.?
Köszönöm a válaszokat!
(#) fastaction válasza Gafly hozzászólására (») Jún 15, 2018 /

Sajnos a mai fiatalok nagy része teljesen alkalmatlan az életre , és a telefon szinte a mindenük . Tisztelet a kivételnek . 18 év alatt betiltanám az okostelefonokat ! Ha például a nagyobbik lányomat veszem elő ( 14 éves ) , akkor nem is jár közösségbe , barátokhoz . Csak online beszélgetnek állandóan . Ezt hosszan lehetne folytatni .
(#) zolika60 válasza 52300002 hozzászólására (») Jún 15, 2018 /

(#) pjg válasza 52300002 hozzászólására (») Jún 15, 2018 /

Nagyon szép szakma.
Nem tudom megvan e? Itt van két könyv. Ajándék, hogy még jobban beleszeress e szép műfajba.

vonós
pengetős
A hozzászólás módosítva: Jún 15, 2018
(#) 52300002 válasza zolika60 hozzászólására (») Jún 15, 2018 /

Kugli barátunk nem túl segítőkész az indulás helyét tekintve. A Liszt Ferenc Zeneművészetin találtam megfelelő képzést, de márciusig kellett jelentkezni. Felteszem, ez egy általános határidő, szóval idén erről lecsúsztam.
(#) 52300002 válasza pjg hozzászólására (») Jún 15, 2018 /

Köszönöm szépen!
Bár félek, a linkek ugyanazt a könyvet takarják, de mindkettő majdnem egyformán érdekel. Már pár éve olvasgatok ilyesmiket, de még nem találtam ilyen jól összeszedett kötetet.

Azért próbáld meg. Ha nem telt be a létszám felvesznek.

Á! Elb...tam. A pengetőst töltsd le újra.

pengetős

Köszönöm!
Megpróbálom, hátha ^^
Illetve köszönöm a könyveket is!

Nincs mit. Ha mester leszel, csinálsz nekem egy hárfát.
(#) cupika97 válasza kameleon2 hozzászólására (») Jún 15, 2018 /

Egerszalókon, Miskolctapolcán már voltunk. Zalaegerszeg messze van, Bukkfurdo szintúgy.

(#) kameleon2 válasza cupika97 hozzászólására (») Jún 15, 2018 /

Erre nem tudok mit mondani, mert a kikapcsolódás általában utazással kezdődik. Építs egy Fadézsát, vagy medencét otthon.
Következő: »»   2900 / 3607
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem