Fórum témák
» Több friss téma |
Üdv.Jól értelmezem hogy ezek a kondenzátorok nincsenek polarizálva,nanofaradosak és a végső szám azt jelöli hány voltos?Kerámia kondi helyett vagy polisztirol axiális kondik helyett is belehet ezeket forrasztani?
Hello! Jól értelmezed. Be lehet forrasztani helyettük, de a működési frekvenciát érdemes figyelembe venni, ahova teszed.
Valakit tudtok aki profit forrasztásban, fet et beszereztem csak be kéne tenni.
Jó napot kívánok! Itt a legtöbben tudnak forrasztani.
Jó, hogy neked megy a profit forrasztása, nekem valahogy nem sikerül.
Ne szégyeld hogy te csak amatőrt tudsz forrasztan...
Csak profitot forrasztok, hobbira már nincs idő.
Jól felhúztatok úgy hogy egyedül beforrasztottam a profitot, na meg a fet et is
Jelentem nem sikerült) jól
Tudja valaki ennek a csatlakozónak van -e kétszer ilyen magas változata? Hogy kellene rákeresni?
Bővebben: Link
A megtalált állapotú linket szúrtam be, de rákattintva mégsem az látszik. Keresned kell... A hozzászólás módosítva: Aug 5, 2018
Erre gondolsz?
Bővebben: Link
Sziasztok,
egy konyhai balesetet szeretnék megjavítani, tudniillik folyadék folyt a sütő vezérlőjébe és egy csatlakozó meg a környéke kiégett. A vezérlő alkatrészt megrendelném, viszont az ábrán látható 7-esbe dugandó csatlakozót újra kéne építeni, mert szénkocka. Tudjátok esetleg így képről, hogy ez pontosan milyen? Köszi
Végül is ez is hasonló, de ennek nincs olyan változata, ami végig szigetelt műanyagos,
szóval nem látszanak ki ilyen hosszan a beforrasztandó lábak, csak mondjuk 2mm -en, ahogy a normál?
Talán: Bővebben: Link, érdemes lehet az adatlap alapján pontosítani az igényt.
Sziasztok!
Nem tudom ide illik-e kicsit is a kérdésem, de hátha. A következő alkatrésznél a második képen látható méretezés szerint: Bővebben: Link 3mm-es furatot igényel a távtartó a PCB-n a megfelelő pattanáshoz?
Szerencsére van adatlap, azon 3,5 mm látszik.
A linkelt képen én is 3,0 mm-t láttam. Te hol találtad a 3,5-öt? Mellesleg szerintem annyira nem kritikus, mert úgyis szétugrik, de azért 3,5-nél több ne legyen.
A helyzet az, hogy a linkelt képen 3mm van, de ha megnyitod a mellékelt adatlapot azon 3,5mm. Gondolom nem teljesen egyforma a két alkatrész mert más a számuk.
Tényleg nem kritikus, de ha kifúrod 3 mm -re a lyukat, és pont nem megy bele, akkor . . .
Egyébként én azért jobban hiszek az adatlapoknak, mint egyéb információknak. Azért az is érdekes, hogy mindkét tartóhoz (FIX-CCS-4,8, és FIX-CCS-6.4) láthatóan ugyanaz az adatlap tartozik. A linkelt tartónál nem szerepel furatátmérő, csak az adatlapon, a "vásároltak még" rovatban szereplő oldalán van 3 mm furatátmérő, de a hozzátartozó adatlapon ott is 3,5 mm van. Mivel az adatlap szerint mindkettő 5 mm -re nyílik ki, praktikusabb a PCB -n a 3,5 mm átmérőjű lyuk.
Azzal egyetértek, hogy 3,5 mm jobb, mint 3,0. De ahol megtaláltad 6.4-esnél a 3,0 mm-t, ugyanott a 4.8-asnál is megtalálod .
Ennyit az adatlapok megbízhatóságáról, ugyanis látszik, hogy a képek tökéletesen azonosak, pont ettől a kérdéses mérettől eltekintve. Úgyhogy én nem az adatlapoknak, hanem a tolómérőmnek hiszek inkább .
Sziasztok!
A csatolt orvosi műszer amatőr elektronikai felhasználhatósága és az értéke érdekelne, ugyanis el szeretném adni. Házvásárlással kapcsolatban került a tulajdonomba, papírjaival, dobozával, tartozékokkal. Úgy tűnik egyszer sem használták, de nem mai gyártmány. Leírása alapján a rendeltetése ingeráramok előállítása. Összesen tíz féle áramhullámot tud generálni...
Hello! Itt tudsz tájékozódni. A bruttó ára 47eFt felett van, de akinek szükséges támogatással 7500Ft-ért hozzá tud jutni ilyen készülékhez. Az, hogy még egyszer sem használták és régi, magával vonja az időszerű érintésvédelmi és működés ellenőrzés szükségességét. Tekintve hogy galvanikus kapcsolatban van az emberi testtel..
A hozzászólás módosítva: Aug 8, 2018
Köszönöm!
Akkor talán egy 20e ft postával korrekt eladó és vevő részéről is. Igazából egyéb elektronikai felhasználásra szántam volna, nem tudom mit lehet kihozni a kütyüből, milyen alternatív haszna lehet Idézet: „Úgy tűnik egyszer sem használták,” Úgy nagyjából annyit is ér. Ennél jobbat lehet kapni 10 é körül. Nagy hiányossága, nem látom hol lehet a kezelés időtartamát állítani, és hiányzik a lényeg is, a tappancsok. Arra lehet használni, amire készítették, lebénult izmokat, izomcsoportokat lehet vele ingerelni, mozgásra késztetni. Használják még fogyókúra helyett lustább emberek. Használata igényel némi szaktudást, könnyen lehet vele lyukat égetni a bőrbe. Elég primitív szerkezet kapcsolását tekintve, szép dobozban.
Tappancsok a fólia tasakban vannak bontatlanul...
A jó tappancs viszont sokat ér, azzal van a legtöbb gond.
Amióta bagóért lehet kapni elekróda gélt, ez már nem akkora probléma. Sajnos tapasztalat...
A hozzászólás módosítva: Aug 9, 2018
Én felhagytam vele itthon, mert nekem nem sokat ér. Ha kórházban vagyok, rám akasztják, addig is legalább pihi van.
A hozzászólás módosítva: Aug 9, 2018
Sziasztok!
Segítség kellene. Adva van egy öreg Holzer kézi körfűrész, működött majd kis füst a kapcsoló körül, automata levág. Szétbontva találni bent ezt a fényes zavarszűrő kondi szerű valamit, szerintem nem csak az, na ebből jött a füst. Mi ez és hogyan tudom kiváltani. Köszönök minden segítséget előre is. |
Bejelentkezés
Hirdetés |