Fórum témák
» Több friss téma |
Szia!
Kérem segítsetek! A mellékelt ábrán milyen alkatrész látható? soros port és a programozandó készülék közötti áramkörben van.
Köszi
ÍGY már megtaláltam!
Sziasztok!
A képen látható fehér csati ellen darabját hogyan nevezik? Lomexnél hogyan találom meg? Köszönöm!
Ha 2 mm osztású, akkor talán ezek az ellendarabjai: 43-16-00, vagy 43-17-40.
Ha nem kapsz, én is tudok neked adni, érintkezőkkel együtt. Bp. 17. ker.
Köszi!
Remélem lesz. ha nem akkor max rád írok! Üdv!
Estét!
Tudja esetleg valaki, a képeken milyen csatlakozó látható? Elméletileg KIA és Hyundai kesztyűtartó kapcsolóhoz megy, de szerintem még van egy közkábel, mert a kapcsolónak más a csatlakozója. Szóval a képen látható csatlakozónak keresem az apa részét, mert ha nem muszáj, nem vágnám le a gyári derótról, hogy direktbe rákössem a kapcsolóra. Inkább készítenék egy közdarabot. Mod: Nem idevaló hivatkozások eltávolítva. A hozzászólás módosítva: Júl 27, 2018
Moderátor által szerkesztve
Hello! Nem "tudásból" csak sejtésből írom.. Ha ez ne adj ég, közvetlen egy kapcsolóra kellett rádugni, akkor nem valószínű hogy van ilyen csatlakozó is. Maximum egy rossz vagy kiherélt kapcsolóból tudsz készíteni egyet.
Régi készülékekben találtam ilyen huzalellenállásokat. Nem találtam semmi leírást ezekről, vagy az ehhez használt huzalokról. Van valahol erről adatlap?
Az a rossz hírem van, hogy ez nagy eséllyel olyan csatlakozó, amit ennek a gyártónak készítenek. A Tyco gyárt hasonlókat, de a katalógusukat megnézve láthatod, hogy vannak, amelyek ugyan benne vannak a katalógusban, de melléjük írták, hogy csak valamelyik gyártónak adják el (én ilyenbe a Skoda Fabia II fékkopás jelzőjénél akadtam bele - végül vettem egyet az AUDI-nál, mert máshogy nem jutottam hozzá, csak a márkakereskedésen keresztül).
Neked is a legegyszerűbb, ha fogod magad és elmész egy bontóba, aztán vágsz.
Sokkal találkoztam a hetvenes évek végén és már akkor sem mai csirkék voltak. Többnyire kimért, beállított ellenállások voltak. Az értékeiket is kézzel írták rá. Ott ahol kellett a pontosság. Messze nem induktivitás mentesek. Szerintem nincs katalogizálva. Valami manganin ellenállás huzalok. A lomosomba méf van belőle mutatónak.
A hozzászólás módosítva: Júl 28, 2018
Adatlap?
Mázsaszámra vitetjük el a lomisokkal aranyáron (annyiért viszik el, nem hogy fizetnek érte). Mi a kérdésed?
Például az érdekelt volna, hogy ez a szigetelés mekkora feszültséget bír el.
600 V-ot biztos, mert a régi műszeremnek (Ganz Univo) ez a felső méréshatára. Olyan, mint a "cerimel", kvázi zománc-selyem+impregnálva.
A hozzászólás módosítva: Júl 28, 2018
Közben megtaláltam, van kábel is hozzá, ahogy sejtettem...
Ezt mondtam Szerelőkészletet eredeti alkatrészként megkapod, de a csatlakozót önmagában nem.
Sziasztok ez egy sziréna , villogó vezérlő nedvességet kapott és elfáradt, meg tudnátok mondani mi az ami leégett és hol szerezhető be?
üdv
Hali!
Nem világos miket jelöltél, ill. mire gondolsz. Bal alul karikázott ha jól látom Bővebben: Link Jobb alul egy biztosíték, középen a felszakított fóliánál hiányzót, csak egy jós tudja megmondani A hozzászólás módosítva: Júl 29, 2018
A bal alul karikázott a kérdés Köszönöm. Ilyen fet hol szerezhető be?
Sziasztok,
A segítségeteket szeretném kérni. Valaki esetleg egy linket tudna adni, hogy honnan lehetne rendelni ilyen alkatrészt? Egy Festo dekopírfűrészben található. Előre is köszönöm valaszotokat!
Bármelyik villamossági üzletben:
Zavarszűrő kondenzátor De enélkül működnie kell a gépnek, ha más hibája nincs.
Zavarszűrő kondenzátor csomag: 68nF (0.068uF) X1 (a két fekete kivezetés között) és 2 * 2.4nF (2400pF) Y (a feketék és a fehér sávos között) 250V -ra.
Jó kérdés...
Adatlap alapján keress hasonló duál fetet ... Hestore/lomex/hq/ret.. stb A hozzászólás módosítva: Júl 30, 2018
Sziasztok!
Mi lehet ez az alkatrész és mire való? Egy csipogóhoz kapcsolódik. Köszi! HJ
Induktivitás, 22uH.
Köszönöm!
a 22uH az 22 mikro Henry-t jelent? Tudom más alkatrésszel helyettesíteni? Például ezzel: https://www.hestore.hu/prod_10026361.html
A hozzászólás módosítva: Júl 30, 2018
Inkább valami ilyesmi kellene: Bővebben: Link vagy Bővebben: Link. Miből gondolod, hogy ez romlott el?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |