Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Adatlapot keresek
Üdv mindenkinek. Behringer MDX2200 magyar használatit keresek, google nem segített.
A GEN-50 55 stb germánium diódák adatlapját keresem Tungsram gyártotta és Konverta?
Köszönöm.
Sajnos csak német nyelvű van, a Tungsramtól. Beszkenneljem?
A hozzászólás módosítva: Nov 7, 2017
Ha másnak nincs kéznél, akkor köszönöm ha megteszed.
Parancsolj, itt van. Elnézést, de ragasztott a könyv, nem merem jobban lenyomni a szkenner fedelét - ilyen lett.
Tényleg rózsaszín a papír!
Tökéletes, köszönöm. A GEN-50 nincs meg abban a csodálatos könyvben?
Ebben?
Ami nincs benne, az hamisítvány. Elnéztem, a teljes GEN családot kérted. Holnap nekiesek.
Ha most szkenneled elég nekem az 50! Ne fáradj a többivel. Köszönöm!
A Tungsram GEN51..GEN55 típusjelzéssel gyártott germánium diódákat. A Konverta katalógus már nincs meg.
A hozzászólás módosítva: Nov 7, 2017
Sziasztok!
Ehhez szeretnék találni adatlapot, de sehol sem találok. Köszönöm ha valaki tudna segíteni.
Köszi!
Sziasztok !
Keresek a képen látható kínai SO8 tokozású IC-ről valami infót. Talán valami LED meghajtó lehet. Gyártóját nem tudtam beazonosítani ,GU10-es LED lámpában van. Köszönöm! Attila
Sziasztok. IZS 1P611G (avagy IZS 600) esztergagép használati és karbantatási utasítását keresném vagy angol vagy magyar formában (oroszul mgvan )Válaszokat előre is köszönöm.
Köszi az infót de nem az lesz mivel kb. DC 280V -300V ról megy a lámpa. Azt nem írtam hogy ~230V-os.
Mutass többet abból a lámpából, mert így nehéz.
Mutatom
Valami hasonló lehet, a jobb oldali ic típusa is kellene, egy 12-24 V körüli szabályzónak gondolom.
A hozzászólás módosítva: Feb 20, 2018
Sziasztok.
A mellékelt képen látható kristály oszcillátor modulnak keresem az adatlapját. Elsősorban lábkiosztás és a tápfeszültség adatok érdekelnek. Előre is köszönöm!
Szia! Ez hasonló, talán segít.
Köszönöm. Ha más nincs ebből fogok kiindulni. Valójában én is arra voltam kíváncsi mint a kérdező, hogy 3,3V-os vagy 5V-os. Sajnos van itthon olyan példányom amit 5V-al megsütöttek. Mindegy először kipróbálom 3,3V-ról és ha arról működik akkor arról fog menni.
Sziasztok!
Az FC7758 SOIC8 tokozású fogyasztásmérő IC adatlapját szeretném letölteni, lassan egy éve. Ez az IC sok kínai villanyórában előfordul. A gyártó (Flagchip, Kína) eltűnt az internetről. Próbáltam már a Google, Bing, Baidu, Archive.org archivum segítégét kérni, Az általam ismert adatlapgyűjteményeket végigrágtam, koreai, japán, orosz nyelven sem találtam sehol. A keresett adatlap mindössze egy helyen található: itt, sajnos csak az első három oldal érhető el a tizenkettőből. Kínai nyelvtudásom hiányos, így az egész letöltése nem sikerül. Regisztrálás kellene, de az sem jön ösze, így Bennetek van minden reményem. Esetleg valaki korábban letöltötte valahonnan, és még elő tudja kaparni, vagy van egy kínai ismerőse, aki hajlandó segíteni.
Üdv!
LSK6220 vonalkód olvasóhoz érdekelne minden doksi, program.
Sziasztok.
A csatolt képen látható alkatrész adatlapot keresem. Dil8, VD 80t van ráírva. Köszönöm.
Sziasztok!
Ismét egy újabb alkatrésszel fordulok hozzátok. Valószínű, hogy ez is NDK-s... DA3C37 van ráírva Szerintem NPN és a helyettesítője NTE123AP????
Szia!
Ott a többi lap is, csak rejtve. Alul a zöld és piros gombok alatti szövegre kattints, akkor előjön. Chrome böngészővel néztem, angolra fordítva. A doksit is nagyjából lefordítja, kicsit összecsúszik néhol a szöveg, de a semminél több. |
Bejelentkezés
Hirdetés |