Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Akkor meg nem mindegy, hogy sós vagy savanyú?
![]()
Figyelem, Hölgyek, Urak és Szép Leányok!
Tessék jelentkezni a találkozóra! Egy hely megürült a szekérben, mert a kollégának előadás lesz az egyetemen. Akinek nincs fontos dolga szombaton, az iparkodjon emelni a találkozó fényét megjelenésével. ![]() Idézet: „Mekkora az a csöves tévé?” 695x480x230 mm; 18 kg Bővebben: Link De ez miért érdekel? ![]() Idézet: „Szikorapeti frekvencia váltót kért plusz "esetleg ultrahangos mosót nem tudsz?” Nekem ilyenek soha nem voltak, anyagi helyzetem nem tette lehetővé... Akkor tárcsát viszek. 8-an leszünk?
Na várj. Én, te, granpa, nagy hoho, feri komám. Talán még debreceni haverom is jön. Akkor madzagos. Ez eddig 7. Akkor szikorapeti, az asszony plusz varttina. Eddig 10 emberrel kalkuláltam plusz a beesők. Gyér lesz de hát ez van.
Valaha nekünk is volt csöves de mit tudtam én pár évesen mi az és ripityára törtem amikor már nem volt jó. Ma már más lenne az ábra. Habár soha nem nézném max a videó kazettákat. A hozzászólás módosítva: Okt 7, 2018
Én , Varttina, (Még nem 100% de lehet hogy
![]() ![]()
Akkor nem viszem a TV-t, mert nem tudjátok elvinni.
Attól el tudjuk csak nem az én kocsimmal megyünk hanem ismerősöm visz le.
![]()
Szokott lenni ingyen cucc. Ki mit szándékozik hozni? Nekem van egy videomagnó motorom, némi javításra való hangszóró 15 centi kör illetve ovál formába. Igazából kevés dolgot tudnék összeszedni és nem szándékoztam lomtalanítást rendezni ahol a rendező mindent visz. A kézi kamerát azóta is csak kerülgetem. A korábbi kérésemet kiegészíteném némi kondival 100 nanoig csatoló kondinak. Most is abból építkezek de majd meglátjátok.
A hozzászólás módosítva: Okt 7, 2018
"Szokott lenni ingyen cucc. Ki mit szándékozik hozni?"
A kecskét nem lehetne?
Múltkor mészárolni akartam de nem engedték pedig hivatalosan az enyém mert én vettem.
Esetleg nincs valakinek 4 eres riasztó kábele, 15 m-re vevő lennék. Vagy valami négy eres.
Én Jani kecskéjére gondoltam, szegény korlátozva volt szabad mozgásában, ki volt kötve. Sajnáltam őt.
Koaxos antenna kábelből egy dobra való van. Múltkor Ferinek adtam vagy 10 métert egy kösziért cserébe haveri alapon. Van rá igény?
A riaszto kabel 6 eres es kerek. A telefon 4 eres es lapos. Melyik kell?
Ha kell akkor tudok küldeni 4 eres riasztókábelt. Ha érdekel,keress pü-ben.
Van 4 eres telefonkábel kerek is. Csak az tömör vezetékből áll
![]()
Az új műhelyembe szerelem a riasztót, ami két beltéri infra mozgás érzékelőből és egy kültéri infra sorompóból áll. Ezt kell össze drótoznom.Ezekhez 4 ér elég.
A koax 4 eres? Remcinek van 4 eres riasztó kábele várjunk míg válaszol.
Milyen riasztó? Sorba kötöd az érzékelőket? Mert csak akkor elég a 4 ér.
Sajnos nem. A külső szoknya tuti nem réz hanem szürke az ami.
Sajnos nem találom a fél guriga 6 eres riasztó kábelemet.
Amit pedig elajándékoztál UTP kábelt, nem én vittem haza. Így jártál, neked most csak ALU cuccot viszek, meg kenyeret és sört ![]()
Ha arról van szó van utp de csak az amit ti adtatok. Kétlem hogy valaha elhasználom.
Remélem hoz valaki gitárt. Viszek egy házilag épített elektroncsöves rádiót, amin van nagy érzékenységű audió bemenet. Kíváncsi vagyok miként funkcionálna gitárerősítőként.
Nekem van de ezt tudod. Van egy félkész projekt de majd látni fogjátok.
Még 3 nap aztán indul a talán szezon záró. Kár hogy a pestiből semmi nem lett. A magam részéről mindent megteszek. Na mármost: akkor írjunk egy összesített kívánság listát hogy kinek mire van szüksége vagy már véglegelhetünk?
Krumpliból mennyi légyen? Holnap vesszük meg a szelet tarját mivel 15-öt kértem. Túl vagyok két szervezésen de most izgulok a legjobban.
Apropó: van valakinek cső utáni kondija? Nekem 47 mikroig bezárólag ami van az max 250 voltos de nekem nagyobb kellene. Most összefogtam két 22-es 350-est de kicsit sok helyet foglal. |
Bejelentkezés
Hirdetés |