Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Szépek a körmeid!
De azért nagy dolog egy nő kezében ilyet látni
Nem tudom hogyan sikerült rávenni vagy csak így jött az ötlet de nagy dolog szerintem.
Nekem ilyen álmaim baránője :yes: , reggelit csinál, kedves velem, és ha megkérem, akkor elkészíti a nyákot, mert azzal úgy is sok a pepecs meló
Nagyon jó
Na nekem pont ilyen a párom
Meglátta, hogy mit csinálok, és rögtön kikapta a kezemből a pákát, hogy ezt ő is akarja...Annyira megtetszett neki, hogy Ő maga akarja befejezni a labortápegységemet, ami engem is megizzaszt... Egye fene...holnap csinálhat egy 2 ledes villogót
Megfogtad az Isten lábát!
Hehe ez jóóó! Ez nagyon durva! Mindne elismerésem tényleg
Ki nem bírnám ha belemakognának abba amit csinálok
hűűha
Ez igazi kuriózum itt a HE-n
Nincs is jobb annál, mint amikor egy nő is szereti a kezébe venni azt, amit egy férfi is rendszeresen megfog!
hehe!
Amúgy télleg kicsit fura ritkán látok ilyet. Idézet: „Ki nem bírnám ha belemakognának abba amit csinálok” Én meg ezt nembírom: "... és ez most mi lesz?" 5-6 ilyen kérdés és eldobom a pákát, osztán inkább sétálok egyet. (mellesleg az ilyen kezecskéket szívesebben látom máshol...)
Hi ! Szép lett. miből csináltad a dobozt ? Vagy kész volt a doboz és "csak" beleraktad ?
Sziasztok!
Hozzáfogtam a "propeller clock" készítéséhez, próbapanelon a bázisáramkör-videomotor "párosítás, illetve a feszültségátvitel a forgórészre szuperul működik. A TV távirányítóval volt némi gondom ezért megépítettem Vicsys féle távirányítót. Ez egyenlőre csak próbadarab, ha minden összejön elkészítem a végleges változatot is amit pedig a képen az áramkör mögötti kis dobozba fogok építeni.
P76 műszerdoboz elemfedéllel, legalábbis a Lomex-nél így nevezik.
Mármint nyáklapokból raktad össze a dobozt? :eek2:
Sziasztok! Ez hülye kérdés lesz de nem tud valaki valami tippet adni hogy mit csináljak? Valami érdekes cuccra fáj a fogam, esetleg valami hasznosra, de végignéztem már ennek a topicnak a felet majdnem de nem talaltam semmi (erőstirő, hangfal, táp és hasonló már megvalósitva) Pedig úgy csinálnák már valamit...
Tanulj meg PIC-ezni.
En egy ultrahangos radart szeretnek csinalni, amelyik jobbra-balra forog es felterkepezi a kornyezet korvonalait. Az idomeresek PIC-ben, aztan a felkoriv nyers adatait PC-nek passzolni, ami kirajzolja. Kocsiba szeretnem tolatoradarnak, mert ezek a sipolos/tavkijelzos vackok hasznalhatatlanok. Ketto lenne a ket hatso sarkon. Ido hianyaban nem leszek ra kepes...segithetnel. De mondjuk irhatnal valamit arrol, hogy mennyire es mihez ertesz. Aztan en pl. szeretem, ha a dolgok megmozdulnak, tehat kulonfele actuatorok (stepperek, sima motorok, elektromagneses szelepek) mukodtetesebe is beleashatnad magad. Az erositoktol egyebkent nekem is elmegy az eletkedvem...mintha az elektronika masbol sem allna, mint hangtechnika...
Gondolkoztam egy távirányitós autón, de abban több a mechanikai munka mint az elektronika A radar nagyon komoly, mit neked tolatasjelző
Unazkozó milliomos...bahh...
Idézet: „végignéztem már ennek a topicnak a felet majdnem de nem talaltam semmi” És mindezek után nem tűnt fel, hogy rossz topikba írod az óhajaidat?!?!?!?!?
Majd hamarosan rakok fel képeket a kész kompresszoromról Holnap cserélem kis vascsőre a gumicsövet+rakok rá vízleválasztót Igaz a gumi cső is bírta 10bar-t is Márcsak valami relé is kéne h beköthessem a nyomáskapcsolót..Vagy valami ami pár mp után kikapcsolja az indítókondit
Idézet: „Vagy valami ami pár mp után kikapcsolja az indítókondit” Erre való az inditórelé
Tudom....Csak azabaj h elég drága :S
Mindegy előbb még kikell próbálnom h az anno hidrofor nyomáskapcsolót betudom-e úgy állítani h pl 3bar-nál bekapcsoljon és 8nál ki
|
Bejelentkezés
Hirdetés |