Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Rendeltem nálatok tegnap este és a tl434 ic beszálitás alat mikkora várható igy a csomagom.
Rendelési számom H18/2883424
Esetleg az ügyfélszolgálatot kellene megkérdezni róla! (Vajon minek a lap tetején a sárga keretes rész, ha nem olvassák?!!))
Nekem lejön. Szerintem Te is belefutottál olyan rejtélybe, mint én a 12V-os LM2940-nél. Az adatlapja nekem nem jön le, csak tényleg a fejléc, de az Androidos telefonon igen...
(módosítás) ![]() ![]() https://www.onsemi.com/pub/Collateral/MUR1520-D.PDF A hozzászólás módosítva: Jan 6, 2019
Köszönjük az észrevételt, a cikkadatlapot illetékes kollégánk javította!
Én viszont ma vettem át, de decemberben rendeltem és nem volt benne
![]()
December 28-ig (azaz az év utolsó munkanapjáig) kerültek a feladott csomagokba.
De ha írsz az ügyfélszolgálatnak, akkor biztos tudnak még adni ![]()
Köszönöm, megpróbálom. Bár az megint hogy jut el ide? Nem tudom mikor lesz a következő rendelésem, járni meg nem járok arra felé mostanában,ezért meg szerintem nem érdemes postázni az ügyfélszolgálatnak.
Nem leszek vele szegényebb, de a gyereknek biztos tetszene.
Sziasztok! Valaki rendelt már idén hestore-ból? Hétfő reggel rendeltem cuccokat, de még mindig csak a ,,jóváhagyva" felirat fogad. Elvileg a rendelés idején mindenből volt raktáron, így elvileg az sem hátráltató tényező, fizetés-átvétel a hestore-ban. Ennyire sok a rendelés, vagy valami más galiba van a rendszerben?
![]()
Folyik a rendelések feldolgozása. Kicsit sajnos valóban van a rendelések számának megugrása miatt a vártnál nagyobb várakozás, hiába dolgozott dec. 27-28 is a raktár teljes létszámmal.
Köszi a visszajelzést, hamarosan visszaáll minden a normál kerékvágásba, addig pici türelmedet kérem.
Örülök, hogy ti vagytok csúszásban, nem én toltam el valamit!
![]() ![]() ![]()
Sziasztok!
Az itt árult potméterre azt írják hogy "22k B lineáris", Ne kövezzetek meg ha én tudom rosszul, de a B az nem logaritmikus, és A lineáris? Felülről a 2. termék. A hozzászólás módosítva: Jan 9, 2019
Számomra ismeretlen oknál fogva az A és B jelentését felcserélték a gyártók. Régen valóban a B volt a logaritmikus, ma már lineárist jelent.
Akkor jól tudtam, de ha ez van akkor ez van. Köszönöm.
Kb. 10 napja rendeltem, mivel semmi mozdítás, megnéztem hol jár és az alkatrészek között 1 darabnál valami kék jelzés látható, nincsen raktáron. Egy 6 forintos tétel, 1 darab kondenzátor, ezt hogyan lehet levenni a rendelésből, ha esetleg 1 hónapig nem lesz raktáron, akkor addig nem kapok meg semmit sem a csomagból.
Egy e-mailban küldjed el a vevőszolgálatnak, a rendelési szám feltüntetésével, hogy a várakozó tételeket töröljék a rendelésedből és azok nélkül küldjék. Nincsen ebben semmi különös, én is voltam már így. Ő számukra a rendelésed kötelező érvényű, és egészen biztos, hogy nem fogják elküldeni hiányosan, még akkor sem, ha az a hiányzó tétel csak 1 forint.
Ezt gondoltam csak a menetét nem tudtam, hogyan lehet.
Köszönöm.
Köszönjük az észrevételt, az cikkadatlapot illetékes kollégánk javította.
Lenne egy érdésem?
Megvettem és meg is érkezet a mini pc PQ150P. Az volna a kérdésem hogy honnan lehet ehez drivert letölteni.
Ha írsz az ügyfélszolgálatnak megadva a cél operációs rendszert, akkor elküldik a sokmegás driver csomagot.
De egyébként az adott interfész saját drivere való hozzá, amit akár a Realtek, Intel, stb. oldaláról is le tudsz tölteni. Realtek RTL8111E, Realtek ALC662, Intel HD driver stb.
Anélkül, hogy írnál operációs rendszert bajosan tud bárki is segíteni.
Hali!
A Ni-Mh akkuknál a szűrés nem teljes, (vagy én bénázok valamit). Ha feszültségre szűrök 8,4-9-9.6 v (műszerbe nézek akkut) nem szűr le pár elemet.A másik dolog ITT a el van írva a feszültség 1,2v. A hozzászólás módosítva: Feb 20, 2019
Köszönjük az észrevételt, a cikkadatlapot és a szűrőt illetékes kollégánk javította!
Ennél a terméknél mely adatok az igazak?
A bekeretezett mezőben lévők, vagy ami fölötte van?
Mindkettő. Kapcsolóüzemű áramgenerátorról lévén szó, az üzemi áramszint 750mA körüli, de ha impulzus jelleggel, rövidzárlat esetén tranziens jelleggel 2.5A-t is elvisel (erre vonatkozik a max. jelzés). Ez utóbbi dinamikus paraméter egy kapcsolóüzemű áramgenerátornál.
Bocsánat, nem részleteztem az előbb, mire gondolok.
Idézet: „Kimeneti feszültség 12V DC Kimeneti áram 750mA Tápfeszültség 12V AC/DC” Ebből az jön le, hogy ez egy 12V-os 750mA-es egyenirányító. Ha áramgenerátor, akkor a kimeneti feszültségnél kellene egy "max." jelzés. Idézet: „Kimeneti feszültség 12VDC Bemeneti feszültség 230VAC Kimeneti áram [max.] 2.5A” Ezk az adatok pedig egy 12V 2,5A-es kapcsoló üzemű tápra utalnak. Távol álljon tőlem minden kötekedési szándék, de szerintem nem mindkettő, hanem egyik sem.
Az is gyanús, hogy mi történik, ha valaki ezt valaki ráköti a 230V-os hálózatra...
Inkább valami ilyesmi lesz az igazság, 12VDC be, a kimenet meg 750mA, max 12V környéke...
A szememet ki nem bökte a kérdésed lényege.
![]() Igen, a 230V az téves paraméter. A bemeneti csatlakozója is MR16-os 12V-os spotlámpa lábak, és nem GU10, hogy 230V-os legyen. Abszolút igazak a meglátásaid. Összességében tehát: 12V-os bemenetű (MR16-os lábakkal) rendelkező 750mA-es LED áramgenerátorról van szó. |
Bejelentkezés
Hirdetés |