Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Rendeltem nálatok tegnap este és a tl434 ic beszálitás alat mikkora várható igy a csomagom.
Rendelési számom H18/2883424
Esetleg az ügyfélszolgálatot kellene megkérdezni róla! (Vajon minek a lap tetején a sárga keretes rész, ha nem olvassák?!!))
Nekem lejön. Szerintem Te is belefutottál olyan rejtélybe, mint én a 12V-os LM2940-nél. Az adatlapja nekem nem jön le, csak tényleg a fejléc, de az Androidos telefonon igen...
(módosítás) Ez jó! Így (az írásodból kimásolva) lejön, de a hestore oldalról indítva tényleg nem! https://www.onsemi.com/pub/Collateral/MUR1520-D.PDF A hozzászólás módosítva: Jan 6, 2019
Köszönjük az észrevételt, a cikkadatlapot illetékes kollégánk javította!
Én viszont ma vettem át, de decemberben rendeltem és nem volt benne
December 28-ig (azaz az év utolsó munkanapjáig) kerültek a feladott csomagokba.
De ha írsz az ügyfélszolgálatnak, akkor biztos tudnak még adni
Köszönöm, megpróbálom. Bár az megint hogy jut el ide? Nem tudom mikor lesz a következő rendelésem, járni meg nem járok arra felé mostanában,ezért meg szerintem nem érdemes postázni az ügyfélszolgálatnak.
Nem leszek vele szegényebb, de a gyereknek biztos tetszene.
Sziasztok! Valaki rendelt már idén hestore-ból? Hétfő reggel rendeltem cuccokat, de még mindig csak a ,,jóváhagyva" felirat fogad. Elvileg a rendelés idején mindenből volt raktáron, így elvileg az sem hátráltató tényező, fizetés-átvétel a hestore-ban. Ennyire sok a rendelés, vagy valami más galiba van a rendszerben?
Folyik a rendelések feldolgozása. Kicsit sajnos valóban van a rendelések számának megugrása miatt a vártnál nagyobb várakozás, hiába dolgozott dec. 27-28 is a raktár teljes létszámmal.
Köszi a visszajelzést, hamarosan visszaáll minden a normál kerékvágásba, addig pici türelmedet kérem.
Örülök, hogy ti vagytok csúszásban, nem én toltam el valamit! Hajrá, csináljátok ahogy tudjátok, én várok türelemmel.
Sziasztok!
Az itt árult potméterre azt írják hogy "22k B lineáris", Ne kövezzetek meg ha én tudom rosszul, de a B az nem logaritmikus, és A lineáris? Felülről a 2. termék. A hozzászólás módosítva: Jan 9, 2019
Számomra ismeretlen oknál fogva az A és B jelentését felcserélték a gyártók. Régen valóban a B volt a logaritmikus, ma már lineárist jelent.
Akkor jól tudtam, de ha ez van akkor ez van. Köszönöm.
Kb. 10 napja rendeltem, mivel semmi mozdítás, megnéztem hol jár és az alkatrészek között 1 darabnál valami kék jelzés látható, nincsen raktáron. Egy 6 forintos tétel, 1 darab kondenzátor, ezt hogyan lehet levenni a rendelésből, ha esetleg 1 hónapig nem lesz raktáron, akkor addig nem kapok meg semmit sem a csomagból.
Egy e-mailban küldjed el a vevőszolgálatnak, a rendelési szám feltüntetésével, hogy a várakozó tételeket töröljék a rendelésedből és azok nélkül küldjék. Nincsen ebben semmi különös, én is voltam már így. Ő számukra a rendelésed kötelező érvényű, és egészen biztos, hogy nem fogják elküldeni hiányosan, még akkor sem, ha az a hiányzó tétel csak 1 forint.
Ezt gondoltam csak a menetét nem tudtam, hogyan lehet.
Köszönöm.
Köszönjük az észrevételt, az cikkadatlapot illetékes kollégánk javította.
Lenne egy érdésem?
Megvettem és meg is érkezet a mini pc PQ150P. Az volna a kérdésem hogy honnan lehet ehez drivert letölteni.
Ha írsz az ügyfélszolgálatnak megadva a cél operációs rendszert, akkor elküldik a sokmegás driver csomagot.
De egyébként az adott interfész saját drivere való hozzá, amit akár a Realtek, Intel, stb. oldaláról is le tudsz tölteni. Realtek RTL8111E, Realtek ALC662, Intel HD driver stb.
Anélkül, hogy írnál operációs rendszert bajosan tud bárki is segíteni.
Hali!
A Ni-Mh akkuknál a szűrés nem teljes, (vagy én bénázok valamit). Ha feszültségre szűrök 8,4-9-9.6 v (műszerbe nézek akkut) nem szűr le pár elemet.A másik dolog ITT a el van írva a feszültség 1,2v. A hozzászólás módosítva: Feb 20, 2019
Köszönjük az észrevételt, a cikkadatlapot és a szűrőt illetékes kollégánk javította!
Ennél a terméknél mely adatok az igazak?
A bekeretezett mezőben lévők, vagy ami fölötte van?
Mindkettő. Kapcsolóüzemű áramgenerátorról lévén szó, az üzemi áramszint 750mA körüli, de ha impulzus jelleggel, rövidzárlat esetén tranziens jelleggel 2.5A-t is elvisel (erre vonatkozik a max. jelzés). Ez utóbbi dinamikus paraméter egy kapcsolóüzemű áramgenerátornál.
Bocsánat, nem részleteztem az előbb, mire gondolok.
Idézet: „Kimeneti feszültség 12V DC Kimeneti áram 750mA Tápfeszültség 12V AC/DC” Ebből az jön le, hogy ez egy 12V-os 750mA-es egyenirányító. Ha áramgenerátor, akkor a kimeneti feszültségnél kellene egy "max." jelzés. Idézet: „Kimeneti feszültség 12VDC Bemeneti feszültség 230VAC Kimeneti áram [max.] 2.5A” Ezk az adatok pedig egy 12V 2,5A-es kapcsoló üzemű tápra utalnak. Távol álljon tőlem minden kötekedési szándék, de szerintem nem mindkettő, hanem egyik sem.
Az is gyanús, hogy mi történik, ha valaki ezt valaki ráköti a 230V-os hálózatra...
Inkább valami ilyesmi lesz az igazság, 12VDC be, a kimenet meg 750mA, max 12V környéke...
A szememet ki nem bökte a kérdésed lényege.
Igen, a 230V az téves paraméter. A bemeneti csatlakozója is MR16-os 12V-os spotlámpa lábak, és nem GU10, hogy 230V-os legyen. Abszolút igazak a meglátásaid. Összességében tehát: 12V-os bemenetű (MR16-os lábakkal) rendelkező 750mA-es LED áramgenerátorról van szó. |
Bejelentkezés
Hirdetés |