Fórum témák
» Több friss téma |
Nem azt mondtam, hogy felejtsd el hanem, hogy próbálj egy olyan image-el bootolni amelyik direkt i686-ra van.
A teszteken és egyéb forumokon utána olvastam és ott elég jó dolgokat írtak róla. De úgy tűnik fizetett hírek voltak. Mx 4 és a Nth1 amit ki akarok probálni..De sürgös volt a csere emiatt nem tudtam várni napokat.
pont ezért nem hiszek az ilyen tesztes oldalaknak....
Az MX-4 eddig jól teljesít, ismerős is ajánlja. Ki se szárad, jól terül, stb
Tipikus esete annak, hogy egy túlárazott cucc több kárt okoz, mint hasznot.
Nem akarlak lebeszélni az AMD-ről (csak egy kicsit ezekről a mindenféle pasztákról), nekem is volt és raktam is össze sokat. Ha most kellene összerakni egyet, én Ryzen alá semmiképp nem adnám. Ezek állítólag már jók, de én már nem fogom megtudni, még egyszer nem lesz AMD-m. A mostani gépem egy használt Dell Optiplex 9020-as negyedik generációs i7-es procival és egy Quadro K2000-es videókártyával. Ebben nincs semmi extra hűtés, meg extra paszta. A hűtőszekrényem, de még az oszcilloszkópom is hangosabb nála.
Nem csak a tesz oldalakat bújtam. Fórum oldalakat is olvastam. Ott is jókat írtak.
Eddig jó az mx2 is. Ha elfogy akkor váltok majd mx4 és Nth1 re teszt jelleggel. Vagy vagy ![]() eSDi: Igen ez igy van több kárt csinált mint hasznot. Fene sem gondolta. Neves termék Magyar és külföldi fórum is jókat írtak róla. Megnézem hogy támogatja e az alaplap. asrock n68-vs3 ucc. Gyerekek mellet csak éjszaka tudok játszani vagy filmezni. És éjszaka az egerem gombja is akkorát szól mint egy 90mm ágyú ![]() A hozzászólás módosítva: Dec 19, 2018
Én már évek óta azt csinálom, hogy a hűtőn gyárilag lévő taknyot eltávolítom, és a tranyók alá is használt fehér színű pasztával kenem meg helyette. Tökéletes, annál jobb nem kell. Lassan 10 éve hogy vettem ezt a 20 köbcentis tégelyt, és most kezd csal elfogyni.
Ne is nézd, nem támogatja. A Ryzen már az AM4 foglalatba illik bele.
akkor keresek AM3 foglalatos procit.
CPU Support List Ezeket támogatja. Az a baj, hogy hiába teszel bele gyorsabbat, a melegedéstől nem fogsz megszabadulni. Ha jól tudom a Ryzen már jobban sikerült e téren.
Tudod hogy jobban melegszik. A cpu támogatást is nézem természetesen. De fejből nem tudhatom hogy jó e egy cpu nekem. Nagyobb bordával és egy jó pasztával lekezelem majd.
Nekem egy 4 magos 3500 ketyegő Am3 procim van Phenom valami és ugyan nem játszom de max . 55 fokig melegszik egy nem drága hőcsöves hütövel a tetején és csendes.A tápegység ventije hangosabb mint a proci hűtőé.És sima fehér paszta van alatta.Előtte Am2+ 6400 volt az sem ment feljebb 60 foknál még videószerkesztésnél sem ugyan azzal a hütővel.
Nem kell bántani az Amd-ket és 15 éve használom őket és soha semmi bajom se volt velük.3 havonta szétkapom a gépet kitakaritom újra pasztázok mindent,és boldog arcal használom tovább.- A hozzászólás módosítva: Dec 19, 2018
Jó reggelt.
Nemrég elindítottam a win10 és azt írta ki hogy : Resume form hibernation(talán jól írom.) Csak az a baj hogy elvileg nem hibernálásba raktam el. Az ssd miatt ki is van kapcsolva. A gombokról és a menüben sincs a hibernálás. Csak az alvó mód(ha valaki tudja hogy kell kivenni az jó lenne) Tegnap volt egy frissités. Talán az kavart be?
Ha jól megnézed a beállitásoknál alapból hibernál kikapcsolásnál a gyors inditás érdekében. a Win.10
Az ssd miatt ki van direktbe kapcsolva a hibernálás.
Én úgy tudom nem lehet kikapcsolni.De lehet tévedek.
Ez az alapbeállítás. Win10 tudja, hogy SSD-re lett telepítve, nem kell semmit ki-be kapcsolgatni ez ügyben. Egyedül a lapozófájlt szokták emlegetni, de azt is fölösleges bántani. Sokáig havonta megnéztem egyszer-kétszer, hogy eddig mennyi írás történt, de érdemi változást nem láttam (nekem csak a rendszer van az SSD-n és a fixen használt programok).
Ha van a C gyökérben rejtett hyberfil.sys akkor nincs kikapcsolva!
Csak admin parancssorban lehet kikapcsolni (powercfg.exe /hibernate off) . Te gondolom csak az energiagazdálkodási menüben próbáltad ami nem kapcsolta ki valójában. Leállítás helyett így hibrid alvást +hibernálást használ.. ![]() A hozzászólás módosítva: Dec 21, 2018
Idézet: Ez is egy olyan maradék megszokás, mint annó a telefonoknál, hogy 16 órán át kell tölteni. Több esetben az SSD-k tovább bírják, mint a HDD-k, felesleges túlaggódás az egész. Az egész netovábbja az, amikor csak a rendszer van azon, minden más HDD-n. Ezzel éppen a lényeg veszik el, a gyors hozzáférés a fájlokhoz. „Az ssd miatt ki is van kapcsolva.”
Hagyományos lemezről lett klónozva a rendszer. Ezért keleltt nekem manuálisan átállítani ssd barátra.
Idézet: Nincs. Megnéztem. A parancssort lefuttattam már korábban is. „Ha van a C gyökérben rejtett hyberfil.sys akkor nincs kikapcsolva! Ha van a C gyökérben rejtett hyberfil.sys akkor nincs kikapcsolva!” Idézet: „Ezzel éppen a lényeg veszik el, a gyors hozzáférés a fájlokhoz.” Ha beindulok akkor elég sok adatot tudok megmozgatni óránként. Főleg ha játszom. Óránként akár 50-60gb is megmozgat. És akkor csak játszadozok néha.
Ha korábban kikapcsoltad volna akkor nem írta volna hogy "Resume form hibernation"...
Parancssorban: "dir c:\ -h" megmutatja.. A hozzászólás módosítva: Dec 21, 2018
Sziasztok!
Laptopba keresek megoldást külső RAM bővítésre. Yoga 12 PRO az áldozat, 8GB van benne. 16GB-t szeretnék, de csak egy foglalata van a gépnek. Külsőleg megoldható valahogy?
A fájl nem található azt írja ki.
Na mindegy. Megint egy szellem a gépben hiba. Szeretem a win 10 et ![]()
Íme amit láthatsz.. (csak így nincs hyberfil.sys)
A hozzászólás módosítva: Dec 21, 2018
Ha valaki pedig használná a hibernálást (hibrid alvást) (jellemzően asztali gépen v hddvel) annak ezt a kikapcsolást helyettesítő vackot kell kikapcsolnia (kivenni a pipát) mielőtt adatvesztést okozna (pl hardvercserekor mert azt hiszi ki van kapcsolva a gépe)
A hozzászólás módosítva: Dec 21, 2018
Üdv!
Kb egy hónapja az asztali gépemre lementettem, és le is töröltem mindent a telefonomról. Most, hogy kellett volna pár kép, nem találom a mappát. A napokban rendezgettem a fájlaimat, lehet, letöröltem véletlen. Rendszervisszaállíttással visszajönnének a dolgok? Ha igen, és visszaállítom fél hónappal ezelőttre és lementem a dolgokat, akkor vissza tudom állítani a mai\tegnapi állapotra? Win7-et használok. Előre is köszönöm! A hozzászólás módosítva: Dec 26, 2018
Ha közben nem volt defragmentálva a HDD, akkor van rá esély. Abból is gond lehet, ha a meghajtón lévő swap fájlt a Windows kezeli, és nincs a mérete fixen beállítva. Akkor ugyanis simán felülírja a már "üres" területet. Egy próbát megér.
Nem. Inkább keress rá az egész gépeden egy ismert fájl nevére.
Most véletlen betettem egy win10-es rendszerjavító cd-t a win7-es rendszerű gépbe, az óta azt írja ki, hogy operating system wasn't found. Mit lehet most vele csinálni, hogy bebootoljon?
A hozzászólás módosítva: Dec 26, 2018
Úgy néz ki, hogy újra partícionálta a C-t. Úgy már sehogy se nyerem vissza az adatokat?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |