Fórum témák
» Több friss téma |
Ha úgy van akkor az oprendszert már valószínűleg nem fogod tudni helyreállítani, a fájlokat viszont egy másik HHD-re telepített getdataback szoftverrel vissza tudod nyerni. Ebből a szempontból ki nem állhatom ezeket az agyonbonyolított újabb oprendszereket. Egy win98-at átmásolt az ember egy másik meghajtóra, utána ha gond volt az oprendszerrel akkor csak format c, utána sys c parancs, fájlok visszamásolása és működött minden, nem kellett telepítgetni.
Lehet hogy ezekkel is meg lehet ezt valahogy tenni, de én olyan mélységben nem értek hozzá.
Ezzel is meg lehet tenni, csak több a partíció.
Már találtam ilyen programot. Egy óra beolvasás után kijelzett tizen valahány partíciót.
Azokat valahogy vissza lehet állítani? Gondolom a rendszernel szüksége van mindre. Nem tudom, mennyire számít, de SSD-n van az újrapartícionált rendszer. Ha valaki le tudná írni lépésről lépésre, hogy mit kell csinálnom, azt nagyon megköszönném! A hozzászólás módosítva: Dec 27, 2018
Nem tudom hogy mire kell annyi partíció, de ha annyit talált akkor biztos annyi is van, volt. Én csak egyszer használtam ezt a programot így annyira nem ismerem, de szerintem nem képes partíciót visszaállítani. Arra jó, hogy a tévesen törölt, vagy más módon elveszett fájlokat megtalálja ha közben nem kerültek valahogy felülírásra. Nekem egy tévesen törölt könyvtáram volt, azt megtaláltam vele és át tudtam másolni másik HDD-re.
A fájlolat most mentem le. Lehetséges, hogyha mégis újratelepítés kell, hogy a régi beállítások, programok maradjanak újratelepítés után?
A hozzászólás módosítva: Dec 27, 2018
Sikerült a komplett C fájljait visszállítanom, viszont rendszerindításkor azt írja ki a gép, hogy "BOOTMGR missing.".
Hogyan tudnám ezt a probl3mát kiküszöbölni?
Üdv!
Buta kis rendszer informatikus lévén kaptam egy használt vga-t postaköltségen amin előtte még játszottak de vettek egy jobbat így megkaptam! A problémám az volna hogy g31m-s2c alaplapba szerettem volna használni a vga típusa GT430 2 giga ddr3 nincs külső tápcsatlakozója, mégis ha behelyezem szépen a gép nem érzékeli holott a hűtője pörög szépen, mit lehetne elkövetni hogy működésre bírjam vagy egyáltalán megtalálja a telepítő szoftver a gpu-t, lehetséges hogy bios frissítést igényel? Köszönök előre is minden segítő hozzászólást és utolag is boldog karácsonyt! ipi A hozzászólás módosítva: Dec 28, 2018
Eddig milyen GPU volt a gépben? Ha az integráltat használtad, a BIOS-ban le kell tiltani, és akkor észreveszi a kártyát.
Működnie kellene, a kártya nem lépi túl a PCIe 1.0 max terhelehetőségét (75W). Az integrált kártyát tiltsd le. Nem biztos, hogy képes az automatikus átkapcsolásra.
Nos, akkor most jön a saját problémám.
Kéretik nem kinevetni... Kérdésem a következő: két gépet (laptopot) össze lehet-e kötni egy router közbeiktatásával, anélkül, hogy a netre kóricáljon a két gép? Ha igen, akkor kérem nagyon-nagyon szájbarágós stílusban elővezetni a megoldást. Heroes of Might and Magic 2-vel szeretne játszani egy ismerősöm multiban. Köszönöm!
Letíltja a net csatlakozást, Kihúzza a bejövő netet, Letiltja cím alapján...
Valami nem kerek, biztos rosszul fejeztem ki magam.
A két gép egyike sincs a neten, ez a poén benne! Van egy router közöttük, azon keresztül kellene látniuk egymást
Ha jól emlékszem, a HOMM2 még NullModem kábellel is ment
![]() Amúgy meg csak annyi, hogy bedugod az UTP kábelt mindkét gépbe, meg a routerbe, netet meg nem dugsz rá. A DHCP-t meg vagy bekapcsolod, vagy a gépeken állítasz fix címet. A hozzászólás módosítva: Dec 28, 2018
Ez az! Szóval jól gondoltam!
![]() Ha sikerül, hálám örökké üldözni fog! (Az illető már a véremet szívta ezügyben... ![]() A hozzászólás módosítva: Dec 28, 2018
Jaa, ez zavart meg:
Idézet: „anélkül, hogy a netre kóricáljon a két gép” Feltételeztem, van a routeren net. Ha nincs net hozzácsatkaoztatva, és be sincs állítva, hogy keresse a net csatlakozást, akkor is mennie kell a hálózatnak, csak net nélkül, max írja, hogy nincs internetszolgáltatás a hálózaton vagy mit a win. Ha rendesen be vannak állítva a dolgok, DHCP, gépeken a hálózat, akkor mennie kell. Játékon belül passz, mit kell még állítani.
Eddig GTS 450 aminél nem csinál problémát abból hogy át dugom egyik helyről a másikra. Biosban választhatok hogy az integrált legyen az elsődleges vagy pci meg van valami harmadik.Ezt a kártyát jelenleg mivel rendes vga csatlakozója nincs csak dvi és hdmi, utóbbihoz konverterrel rátudom kötni a monitorom, de képet nem kapok és az eszközkezelőben sem látni hogy ismeretlen eszköz volna csatlakozva.
Ahhoz hogy routeren át összekösd egyszerűen be kell állítani kézzel neki DHCP-t mint mikor 2 gépet kábellel összekötsz, úgy meg kell kapják a routerből kiosztott ip címeket és a 2 gépnek illene látnia egymást, smc routeren nem is kellett hozzá semmi ha nem akartak netet kihúztuk a wan-t és a belső dhcp intézte a lan hálózatot!
Üdv
Nem hiba de annál idegesítőbb. win10 jobb oldalon egy kis ablakban jönnek a reklámok. Folyamat. Hogy lehetne megszüntetni? Egész zavaró tud lenni mikor teljes nézetben játszok aztán befagyok a reklámok miatt. ÉS ez online játék esetében elég hogy hamar a játékból kikerüljek.
Keresd meg melyik alkalmazás csinálja és uninstall neki. Nálam ilyen nincs egyik win10-es gépemen se...
Nemrég kezdte el a frissítés után. Már jó ideje nem lett telepítve a gépre semmi.
Viszont kattintgathattál a neten mindenféle marhaságra is. Ez többek közt weboldalak leküldős üzenetes reklámja is lehet.
Idézet: „Init Display First: Specifies the first initiation of the monitor display from the installed PCI graphics card, PCI Express graphics card or the onboard VGA. - PCI --> Sets the PCI graphics card as the first display. (Default) - Onboard --> Sets the onboard VGA as the first display. - PEG --> Sets PCI Express graphics card as the first display. Onboard VGA: Enables or disables the onboard VGA function. - Enable If No Ext PEG --> Activates the onboard VGA only if no PCI Express VGA card is installed. (Default) - Always Enable --> Always activates the onboard VGA, whether or not a PCI Express card is installed. If you wish to set up a dual view configuration, set this item to Always Enable.” Szóval állítsd PEG-re az elsőt és Enable-re a másodikat. Ha nem jelenik meg kép a berakott kártyán, de az alaplapin igen, akkor nem ismeri fel valami oknál fogva. A hozzászólás módosítva: Dec 29, 2018
Jó reggelt!
Aktiválnom kellene a windowst 10et mert nics cd key hozzá. volt régen egy aktivátorom ami jó hozzá csak nem lelem már le töltötem egy csomót de mindent letöltöt csak amit kéne azt nem.
Sziasztok. Van egy öreg asztali gépem. Tegnap standby módban a Windows felírat "lefagyott". Semmire nem reagált. Áramtalanítottam. Azóta ha áram alá helyezem, azonnal indul magától, minden led és az egér is folyamatosan világít. A monitor nem kapcsol be, és nem történik semmi. Csak áramtalanítani tudom. Hozzáértők ötleteit megköszönöm.
Win 10 nél rosszab rendszerel még nem találkoztam.
Bedugtam a külső meghajtót kérte hogy formázam és ez let belőle szét particiózta a külső merevlemezem.
Nekem is volt ilyen tápot le huztam az alaplaprol mind a 2 memóriákat kivetem és megtakaritotam az érintkezőket és másik sorendben raktam vissza utána táp vissza és utána elvileg jó nak kell lenie.
Köszönöm. Elfelejtettem írni, hogy öreg XP van rajta. Kipróbálom.
Akkor használj XP-t, vagy Linux-ot. Esetleg OSX-et. Tudom, az XP már majdnem nagykorú, a Linux bonyolult, az OSX meg fujj alma. Ne vedd magadra, a legjobb barátom is köti az ebet a karóhoz. Most kénytelen lett váltani, mert az új generációs procik és chipset-ek már nem mennek Win7 és 8 alatt. De még így sem tudom rábeszélni arra, hogy legalább a frissítéseket kapcsolja be, ha már legális a Windows a gépén. A Windows 10 már meglehetősen jó rendszer, az előzőkhöz képest. Nem kell szidni!
Ilyet önmagától biztosan nem csinál! Nem volt azon a HDD-n előtte valamilyen Windows 7, 8, vagy 10? Másrészt ne csodálkozz, ha nem legális módon használod. Ki tudja mit csinálnak ezek az aktiváló programok.
Szerintem nem vírus hanem a win10 egyik hasztalan szolgáltatása.
A hozzászólás módosítva: Dec 30, 2018
|
Bejelentkezés
Hirdetés |