Fórum témák
» Több friss téma |
Ez mondjuk nincs sehol a lapjukon; linkség!
De ott van pár sorral alatta, hogy + ennyi és ennyi postaköltség!
A tégelyes kiszerelésnél igen sok elmehet a levesbe felhasználáskor.
Ezt írja :
Vásárlási feltételek Idézet: „Hol van a boltotok? Nekünk nincs a klasszikus értelemben vett boltunk. Pont ennek köszönhetoen tudunk ennyire jó árakat biztosítani.Személyes átvétel esetén is elobb meg kell rendelni, majd kollégáink jelentkezése után tudod átvenni a csomagot.”
Ez egy román webshop gmail-es email címmel: Bővebben: Link
Nem állítom, hogy átb***ós kamu, mert lehet teljesen legális és tisztességes és satöbbi is. De ha netán mégis átb***ós kamu, akkor bőven többe kerülne bármilyen eljárás ellenük, mint amit esetleg visszakaphatsz. Ebay-en érdemes lehet szétnézni megfelelő kulcsszavakkal, ha csak kevés kell, akkor van az ebay-en negyedáron a hestore-hoz képest, igaz mennyiségben csak 14%: Bővebben: Link A szállítás kb. ugyanannyi lehet, de ha elég ez a mennyiség, akkor szállítással együtt kb. 40%-os áron megkapod. De érdemes ebay-en kiválasztani helyként Europe-ot, és rákeresni a soldering paste, best soldering paste, bst-506, stb. kifejezésekre. Aztán máris itt van ugyanaz egy 120k tranzakciós, 99,6% minősításű angol eladótól olcsóbban, mint a román gmail-es webshop-ból: Bővebben: Link
Szia!
Benne lehet a zsákba amit írsz (rizikós). Mi adtunk ötletet, és van az ellenérved is. Valamint a Te ötleted. Ezután döntsön rockersrac.
Ja, no offense, tök jó ötletet adtatok. Épp ebből a boltból kitúrt a kódra kerestem rá ebay-en, ebből lett a komment második fele.
Az első fele egy figyelmeztetés (?) akart lenni ezzel a bolttal kapcsolatban, ez részben a kommentedre válasz, bár nyilván nem Neked szólt. A másik része pedig némi ebay-es keresgélés volt, mert én inkább vennék valamit akár drágábban is egy "pedigrés" ebay eladótól, mint egy noname webshop-ból. Persze ez az én véleményem, ha valaki máshogy gondolja azzal sincs semmi problémám. És persze döntsön rockersrac, és számoljon is be a tapasztalatáról, legyen az akár pozitív, akár negatív. A hozzászólás módosítva: Feb 3, 2019
Hali!
Itt nincs szállítási költség.
Megtaláltad a tuti helyet.
Ez a biztos, és ver mindent.
Épp azért néztem EU-s eladókat, mert onnan rendelve reálisan 4-5 munkanap alatt házhoz szállítják. Ez nem sokkal hosszabb idő, mint amit a magyar webshop-ok "tudnak", persze még mindig több, mint beugrani a sarki kisboltba és ott megvenni
Sziasztok!
2x16-os LCD-hez találkozott már valaki előlapi kerettel hazai üzletben? Valami Bővebben: Link ilyesmire gondolnék... A hozzászólás módosítva: Feb 5, 2019
Ez jó?
Bővebben: Link
Nem rossz de inkább egy szolidabb sima rápattintós keret ami érdekelne. Felfoghatatlan hogy még kínából sincs, pedig filléres cucc lenne. Ha lenne...
Sziasztok! A képen látható kapcsolót keresnék. Szélessége 8-9mm,hosszúsága 13-14 mm. Ebay,ali linket kérnék,ha lehet. Köszönöm!
5 darabos a legkisebb tétel belőle, de így is occó.
Aliexpress
Miért csak Ali/Ebay jó? Itt van tőled pár km-re, a Hestore-nál, alig 200 pénzért...
13,8X9 mm kapcsoló
Ez igaz, de vesz egy db. ilyen kapcsolót (ha lehet egyet), és kifizet a szállítással együtt közel 1000 Ft-ot.
Nézted hogy hol lakik ? Az Alinál 5 db. sem kerül ennyibe. A hozzászólás módosítva: Feb 9, 2019
Valóban, most megnéztem, hol lakik. Hát, nem tudom, miért hittem azt, hogy Bp.-i...
Akkor neki az tényleg drágán jönne össze. Azonban: nézelődtem a neten a kávéfőző kapcsolója után, én is ilyen gondban voltam, drágább a postázás, mint a kapcsoló. Aztán eszembe jutott a vasbolt, ahol mindig szinte mindent kaptam (még gázharisnyát is), bementem, köszöntem, és kérdeztem: -Világítós kétáramkörös kapcsolót, ami 30X22-es lukba passzol, tartanak-é? -Pirosat vagy zöldet tetszik kérni? Tehát: a lekézenfekfőbb dolgok nem jutnak az ember eszébe először, annyira beetetik, hogy az internetes vásárlás mennyire praktikus... Amúgy meg: miért vegyen ötöt, ha (valószínűleg) csak egy kell? Nehéz vele gombfocizni... Idézet: „Amúgy meg: miért vegyen ötöt, ha (valószínűleg) csak egy kell?” A második mondatodban van a válasz. Még négyszer cserélheti, és így is jobban jön ki.
Szia!! Köszönöm a linket!! Nem baj,ha 5v.10 darabot adnak ennyiért!!! Olyan gyenge belsejük van,hogy el fog fogyni szerintem a többi is! Voltam üzletben is,de ilyen kicsi méretben nem tartanak,mert szinte ezt nem is keresik. Az egyel nagyobb méretű kapcsolónak meg nem akarom a helyét átfaragni.
Köszi neked is szs!
Szia!
Nincs mit , szívesen. Üdv- minden jót ........ janigel
Üdv!
Csupasz 1mm2-es rézvezetéket keresek. Ha lehet mindenféle lakk és szigetelésmenteset. Mint az MCu szigetelés nélkül. Kapható ilyen valahol?
Ilyen, vagy hasonló szalagkábelt keresek. Már 20 cm is elég lenne, tehát akár valamiből ki is tudnám bontani, de miben van ilyen, ami általában hozzáférhető. Már 6 ér is elegendő lenne.
A hozzászólás módosítva: Feb 11, 2019
20kV-os kábel árnyékolása,máshol még nem láttam.
Számítógépházakban is szokott ilyesmi előfordulni. Most találtam egy hasonlót egy lomos dobozban, 6 ér, 35 centi, egy előlapi nyomógomb és 2 LED volt ezzel bekötve. Ha pesti lennél felajánlanám, de postával együtt már nem biztos, hogy megérné Neked.
Illetve floppy kábel, vagy régi, párhuzamos ATA HDD kábelét is fel lehet használni, csak az sérülékeny.
Az IDE kábelből is több fajta van. A legrégebbinél egy ér több elemi szálból áll, jó minőségű, keresztmetszete nagyobb, mint az újaké. Az új kábeleknél az erek egy db. hajszálvékony eret tartalmaznak, könnyen törik. Nem szeretem... A régi kábelek meg már elfogytak.
Forrasztókrém ( lemgyel gyártmány ):Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Feb 12, 2019
|
Bejelentkezés
Hirdetés |