Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ezt az alkatrészt honnan bontsam ki? (miben találunk ilyen alkatrészt)
Témaindító: bbb, idő: Ápr 17, 2008
Ez: Tüskesor aljzat? Csak jót tudok mondani róla.
Nem férnek bele a lábak.
2.2mm szélesek. Pont most találtam itt a fórumon egy ilyesmi csatlakozót: Ennek a hüvelyeit keresném
Azt hittem elírtad és a 2.2 mm a lábak belső távolságára utalt...
Szia!
Ha csak egy kell, valamilyen próbálkozáshoz, akkor szerintem bonts szét egy tüskesor aljzatot (hüvelysort) elemeire (csak a fém elemek összekötő műanyag nélkül), told rá a trafó lábaira, és úgy forraszd be. Tüskesorban elérhető olyan, amibe 1mm vastag láb is belefér, de szerintem neked kisebb kellhet, tüskesorhoz való.
Nyákból kiforrasztott trafók tesztelésére kellene.
Ritkán visszatérő feladat, de akkor elég sok darabot kellene átnézni. Ezért nem igazán preferálom a tüskesoros megoldást, mert eleve vastag a láb és a forrasztóónból is marad rajta... Az a líra alakú, amiről képet betettem maximális lenne, de még mindig nem találok olyat
Esetlag Kontakta DS 121 Csatlakozókból? ezek ugyan késes csatlakozók, de hátha.
Amerikai szabványú konnektor?
Igaz hogy az névlegesen 1.5mm, de talán lehet rajta annyit feszegetni.
Szia!
HQ, Lomex soros csatlakozó között kutakodj. Esetleg PC alaplapból kártyacsatlakozó megműtve? Üdv.
Köszönöm mindenkinek, a kontakta DS bontott érintkező lett a nyerő
Üdv mindenkinek.
Van nálam egy Seamless gyártmányú USB 3.0 Sharing Switch amiben letérdelt két ic. Az ic-ket megpróbáltam megkeresni az Alldatasheet.com oldalon, abban a reményben hogy a beszerezhetőségére is fény derül, de nem találtam semmit. Sajnos a képek nem a legjobbak, nem találtam meg azt a szöget ahonnan olvashatóbban lehet fotózni az ic-t, nagyjából ez szerepel rajta: FE1.1s USB 2.0 HUB ME38801B16318C Azt szeretném megkérdezni, hogy tudja-e valaki hogy honnan lehet ilyen ic-ket bontani, vagy vásárolni? Még valami a harmadik képen látható kijelző szalagkábele, ami a vezérlő elektronikáról megy az LCD panelra kontakt hibás lett. A kérdésem ezzel kapcsolatban az lenne, hogy a gyártók mivel illetve hogyan forrasztják, esetleg ragasztják ezt a kábelt a panelra?
Üdv!
Olyan alkatrészt keresek, mint egy tüskesor foglalat. Olyan "Y" formájúra gondolok amibe, az Y formába csak bele kell húzni a vezetéket. Lehetőleg 1 raszteres legyen. Létezik ilyen alkatrész? Azért kérdezem a tisztelt egybegyűlteket, mert tapasztaltabbak vagytok ilyen téren mint én! Köszi! A hozzászólás módosítva: Nov 8, 2019
A barkácsboltokban sokszor vannak egész dobozok mindenféle rugokkal. Ott biztosan találsz megfelelöt.
De ezt meg lehet csinálni gumifelfüggesztéssel is, az csendesebb és hulladékbol is megoldhato ( kerékpár belsö stb).
Felénk a barkácsboltban csak ágyrugó van, az túl erős. Gumira én is gondoltam már. Nem sürgős, előbb utóbb csak szembejön a megoldás.
Golyóstollból? Lehet többet kell használni.
A videóban ott a rúgókészítés: csinálj!
Kerékpár bowden külső hüvely, csak le kell nyúzni a műanyag borítást, majd kissé szét kell húzni a meneteket.
Köszönöm szépen a segítségeket. Gumiszalagos lesz, abból van. Egy keretet csinálok, hasonlóan, mint ami a mikrofonokat fogja. Kb.
Sziasztok!
Lehet hogy hülyén hangzik a kérdés, de miben találhatok nagy eséllyel 100 Ω/5 W- os ellenállást? Sűrgősen kellene 1 db, de a környékbeli egyetlen bolt zárva van, rendelni meg nem éri meg. Elég nagy lomtárral rendelkezem, de gőzöm sincs hogy merre felé keresgéljek.
Régebbi TV tápegység / sorkimenő környéke?
Köszönöm, megnézem. Van 2-3 régi tv panelem, hátha akad benne.
Sziasztok!M41T81 ic-ét keresek smd tokozásút
TME.
A hozzászólás módosítva: Júl 29, 2022
2023.ban lessz csak
|
Bejelentkezés
Hirdetés |