Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Akkumulátor töltő
Ha már lúd.., vagyis nyomtatás... Azt hogyan lehet megoldani, hogy a .pdf ne egy A4-es lap közepén landoljon, és mégis megtartsa a méretét ? ( HE-storból származó A/5-ös lapjaim vannak, eddig még mindenhez elég volt a mérete)
Köszönöm szépen !
Felragasztod az A4 oldal közepére, így arra fog kerülni a nyomat.
Azt viszont nem tudom hogy a pénzragasztó nem teszi-e tönkre a lézeres hőhengerét.
Tönkreteszi azt is.
A hozzászólás módosítva: Okt 31, 2019
Általában minden tervezőprogramban be lehet állítani a nyomtatás helyzetét és méretét a papíron.
A tiédben nincs erre lehetőség?
Az sokat segít általában, ha megmondod előre mit szeretnél. Nekem egy ujjmozdulat lett volna A4 helyett A5-re állítani, vagy akár arra is elfért volna kettő is belőle.
Hívod a festőt, mutatod a szobát, aztán megcsinálja a festést. Majd mikor készen van, akkor mondod neki, hogy Te nem zöldet, hanem sárga falat szerettél volna.
Akkor használja a Technokol Rapid -ot..
de csak az egyik végén A hozzászólás módosítva: Okt 31, 2019
Attól félek, hogy ezt tényleg viccesnek tartod.
Te hogy oldod meg? Egy olyan nyomtatóval ami NEM kezel se A5 se A6 se A7 se A8 méretű papírt..?
Érdekes lehet egy olyan nyomtató, ami nem tud fekvő A5 méretű papírra nyomtatni.
Első körben A4 méretű papírt szereznék. Nulladik, hogy én nem vennék olyat.
De ha úgy kapod, nem Te tervezted ? Az Eagle-ben be tudom állítani, de most az erről az oldalról elkért rajzokról lenne szó .
Az a baj hogy ezzel nem segítettél Cara -nak. És még csak a pdf-et se alakítottad át neki méretarányosan.
Hm !! Az jó lett volna. Nem tudtam hogy lehetek ennyire szemtelen !
Mindegy ! Alkatrészekre vár ! Majd jövő héten... Köszönöm szépen !
Szerintem meg nem baj, mert segítettem, legalábbis a körülményekhez képest: megírtam, hogy pénzragasztóval tönkre lehet tenni egy lézernyomtató több alkatrészét.
Utólag is elnézést kérek a kollégától, hogy a halaszthatatlan egyéb dolgaim miatt nem merültem bele a problémájába. Nem volt időm kibarkochbázni, kinyomozni, milyen nyomtatója, operációs rendszere van.
Sokszor az egyszerűbb jobb és tartósabb mint a fölöslegesen túlbonyolított.Összedobtam és elégedett vagyok.
Üdvözlet !
A BYW29 helyett esetleg behelyettesíthetek DSA6-12F -et (1200V 10A 30miliohm) ?
Nem lehet, de az eredeti olcsobb 200 Ft plussz érte, vagy posta. Az eredeti gyors kapcsolo, amivel helyettesitenéd sima dioda.
A hozzászólás módosítva: Nov 1, 2019
Akkor van MUR1560G-s még a fiókban.
Arra azt írja az adatlap "ultrafast switchmode power rectifiers". Esetleg ?
Hello! Jó lesz. A sebesség itt nem számít, csak az alacsony nyitófeszültség és a hűthetőség, a melegedés miatt.
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy ezzel csinálhatok olyat hogy elkezdek tölteni vele egy gyenge akksit és közben ráteszek kipróbálni, 1-2 órát hallgatni egy fejegységet? Nem vágja tönkre a töltőt? Esetleg nem is kell az akku, ráköthetem közvetlen a fejegységet a töltőre? Köszönöm!
Szerintem aksi nélkül semmiképpen, de lehet hogy azzal se ajánlatos.
és Inkább a fejegységet félteném a helyedben. Persze vannak itt nálam okosabbak, várd meg az Ő véleményüket is. A hozzászólás módosítva: Nov 10, 2019
Ha jól gondolom,ez egy okos töltő.Ez nem használható szerintem arra,amire akarod. Neked egy 12V-os hagyományos tápegységre van szükséged.
Nem ! Egyébként a töltő vágná haza a fejegységet. És töltés közben sem tanácsos, mert a gyenge , szulfátos akku feszültsége nagyon megnőhet. Csak akkuról hallgassál zenét. Vagy egy megbízható 12V-os tápegységről.
Szerk.: igen, valószínű "okos" töltő, de kérdés, hogy milyen tanuló volt... A hozzászólás módosítva: Nov 10, 2019
Ezt a választ nem nekem akartad írni, - ugye ?
Hiszen én ezt írtam : Inkább a fejegységet félteném a helyedben. A hozzászólás módosítva: Nov 10, 2019
Mellényúltam, bocsánat ! Természetesen meszi_1985-nek szántam...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |