Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Ha esetleg valakinek lenne felesleges, kidobásra ítélt zenélő, villogó karácsonyi fényfüzére szívesen fogadnám.
A hozzászólás módosítva: Nov 21, 2019
Válasz híján tárgytalannak veszem a kérést.
A Lidl-ben mától 2000.-ért. Villog, de nem zenél. Van elemes és hálózati is. Ezüst (hideg fehér), arany (meleg fehér) és színes. 10m a fényfüzér. Az elemes +2m. A hálózati +10m.
A hozzászólás módosítva: Nov 21, 2019
Sajnos a mai darabok már nem zenélnek. A zenélős füzéreket általában még az "izzós korszakban" lehetett kapni. Vásárokban, piacokon és persze a jobb minőségűeket boltokban is.
Megnézem a lomosban,lehet,hogy van! a hétvégéig türelmet kérek
Ha valakinek lenne TVGA9100D vagy 9200D ISA TRIDENT videokártyája. Plusz RAM van, de ha bele van dugdosva a 1M+ akkor még jobb. C-s nem jó
Előre is köszönöm!
Háááát?
Nekem ISA-s kártyában - csupán csak egy Sound Blaster Creative CT4520 sztereo hangkártyám van - valahol, ami akkor - még új korában saját 2x2,5W-os hangkimenettel rendelkezett. (valami TDA-s Philips IC-kkel) Ma azonban ISA sines alaplap már nem igazán létezik. És ami talán csakis EDO RAMM-os lehetett.
Biztos léteztek ilyen kártyák !? A 8900 meg 9000-es OK, meg a vesa local buszos 9200CXr is.
De amit te leírtál olyanról sosem hallottam ezidáig! Mutass róluk egy-egy netes linket... A hozzászólás módosítva: Nov 21, 2019
Nekem lehet, hogy van ilyenem, meg kell nézni, de csak hétfőn tudom. De ha van, akkor azért el kell jönnie valakinek Bp. Lágymányosra.
(Az biztos, hogy volt Trident, meg a TVGA is ismerős. Még az is lehet, hogy RAM is lesz hozzá...)
Esetleg ha valakinek lenne elfekvőben, keresnék bármilyen szkóp CRT-t, ha lehet nem utángyorsítósat.
Úgy tudom Szeged mellett van egy fórum tag akinek 7 csöve is van. Nem sikerült a nyáron érte menni. Azt hiszem Bordányba lakik.
Pontosan mi az igény? Tudok talán segíteni.
Én egy DG7-132-t szeretnék de ugyanez kint van az apróba is.
Tekerj el Szegedre! Hátha megvannak még.
Köszönöm mindenkinek, előtaláltam egy 8900C-t, igaz ez nem tudja a true-colort 800x600-ban, de sikerült ezt a régi vackot életre kelteni Ettől függetlenül, ha valaki fiókjában leledzik, akkor szólhat. Sajnos nem vagyok mobil
Sziasztok!
Magnó gumi szíjakat keresnék PIONEER CT-3A, CT-301, CT-506, és SONY TC-FX35, TC-FX211 kazettás deckekhez. Conradnál akadnak még szíjak, de azok nem OK-sak. Általam (fehér cérnával, alk. tollal pontozva) mért méretek ---ez a kiterített hossz 1. méret. Ebből számítva a körátmérő--- "D" 2. méret. CT-3A azt hiszem = CT301 Lapos szíj: szélesség = 4-5 mm vastagság=0,5-0,6 mm cérnahossz=276 mm valószínű gumihossz (hogy feszűljön) 270mm számolt átmérő D=80-85 mm Négyszög (vagy kör keresztmetszetű) szíj: 1,2x1,2 vagy 1,5x1,5 mm 1.: cérnahossz=175 mm valószínű gumihossz=170 mm D=50-54 mm 2,: cérnahossz=75 mm valószínű gumihossz=70 mm D=20-24 mm CT-506: Lapos szíj: szélesség =5-7 mm vastagság= 05-0,6 mm cérnahossz=290 mm valószínű gumihossz = 280 mm számolt átmérő D=85-92 mm Négyszög: 1,2x1,2 vagy 1,5x1,5 mm 1,: cérnahossz=150 mm valószínű gumihossz=142 mm D=42-48 mm SONY TC-FX35 Lapos szíj: szélesség: 4-5 mm vastagság 0,5-0,6 mm cérnahossz: 247 mm valószínű gumihossz=240 mm D=70-78 mm Ha valakinek vannak ilyen gumijai, vagy bármilyen felesleges (BRG szíj vagy kuplung dörzsgumi (idler) vagy a szalag "nyomógörgő" idler az mind érdekel. NEM CSAK AJÁNDÉKBA!!! Reális ár jöhet! Sziasztok: Laci A hozzászólás módosítva: Nov 23, 2019
Van kidobásra ítélt karácsonyi fényfüzérem kettő is, de nem zenél és nem villog: egy 40 és egy 100 izzólámpás, trafós, kültérre is alkalmas.
Köszönöm a felajánlást!
Azonban nekem zenélő kellene, mert az igazat megvallva gyűjtőm őket.
HQ Elektronikában nézted már? Ott szinte minden ilyesmi szerkezethez van ékszíj. Meg más is.
Bp. 13. Kerekes u. 15.
Én a ledes fény füzérekre vagyok rá állva. Nem kell hogy zenéljen.. Hibás is lehet.
Ha valaki selejtez ilyesmit rám gondoljon első sorban és ne pedig a hulladék lerakó udvarra..
PP végfokhoz keresek PCL86 csövet. Ha nincs elfekvőbe akkor meghirdetem az apróba. A fél oldal már meg van de szeretnék tartalékot eltenni. Előre is köszönet.
Sziasztok.
Lenne egy nagy kérésem. Ismerősöm gyerekének részére szeretnék kérni egy labortápot. Amolyan karácsonyi ajándék gyanánt. Nagyon érdeklődik az elektronika iránt és pár "komolyabb" elektronikát megépített/javított. Nem kell egy nagyon szép nagyon erős. Csak működjön. Sajnos nekem nem engedi meg jelenleg az anyagi helyzetem hogy vegyek neki egyet. Köszönöm hogy elolvastad.
Adok néhányat, aztán kiválasztod, melyik a jobb.
Ilyen és ehhez hasonló van, kék és fehér fénnyel. Szalagszerűen vannak felfűzve, de elvágva egyesével is használhatók. Ha érdekel írj privátban légyszíves.
Hogy juttatod el hozzám? Egy jó ideig nem futunk össze.
Köszi de nem ilyet keresek. Hanem a közismert egyszerű kül meg beltéri karácsonyi (?) füzéreket.
Amúgy mi volt ez? Nézem a fotót. de nem ismerem fel csak a ledeket rajta. Még nem láttam ilyet..
Majd elküldöm, ha jön a fuvaros. Szentesig elvihetem e hét végén, de tőled az is messze van.
Megyünk Szentesre?
Vagy külön utas dolog... A hozzászólás módosítva: Nov 25, 2019
Üdv mindenkinek!
Ha lenne valakinek H7 izzóhoz való ilyen adapter, örömmel elfogadnám |
Bejelentkezés
Hirdetés |