Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Lakótelepen osztatlan sikert aratna a láncfűrész
![]()
Gondolom arra hogy ha több ablaknál lehet ügyet intézni, akkor pl a levélfeladást és mondjuk a csomag feladást más-más ablaknál csinálják. Tehát ha utánad bejön valaki és ő a 3019-es sorszámot kapja, de csomagot akar feladni,te meg levelet, akkor lehet hogy őt hamarább szólítják mint téged,mert az ő ablakánál éppen nincs senki. Na ezt lehet hogy bonyolultan sikerült leírni
![]()
Konkrétan nem tudom, de ha jó időszakot fogsz ki (a tél nem az), elviselhető. A napi 8 óra biztos.
![]() ![]()
Az első számjegy a "funkciót" határozza meg, a következő 3 pedig sorszámot jelent. Nyilvánvalóan az 1-essel kezdődő csekkbefizetést nem keverném egybe a 6-ossal kezdődő csomaggal (stb.). De szerintem ha a 3015 után a 3016, majd a 3017 következik, az teljesen logikus, és ekkor éppen a hívási sorrendet jelöli a szám.
Az jelent némi kavarodást, amikor 1-1 ügyintéző (ablak) többféle feladatot is kiszolgál, de ekkor következetesen időrendben történik a behívás. Tehát rend van itt, és igazságos is az ügyintézési sorrend, csak a szöveget érzem zavaróan hibásnak.
Lehet,bár én ezen nem szoktam gondolkodni. Azt viszont tudom,hogy mikor orvoshoz megyek idő pontra, mindig azt hívják be elsőnek, akinek a beutalója legfölül van
![]()
Illetve azt aki a borítékot is mellékeli a beutalóval együtt...
Lakótelepre van zsebfűrész. A fenyő telepek meg nem lennének ha nem kellene karácsonyfa. Ráadásul éppen olyan helyen van ahol max legelő lehetne. 10 év után van kisebb lábnyoma a műfenyőnek mint egy élőnek. Addig meg nem biztos hogy tart. És persze olyan helyen van általában ami másra nem alkalmas.
Ez mint a nyúl lakomás dolog, jajj szegény nyuszika, megöltétek. Jó helyen jól volt tartva, ha nem ettük volna meg sem születik. 10-12 éves koromba már nyúztam, tudom manapság szakhatóság jönne... Haragszik unokatesóm ezért. Ebédhez 2 nyúl volt, ő 4 kis nyulat szeretett túl, azok meg lettek nyomorgatva és belepusztult az összes. Elég nagy képmutatásnak tartom ezt a nagy természetvédő hype ot. Közben meg a többi fronton megy minden tovább. Idézet: Vagy éppen új frontokat nyitnak, lásd pl. Kongó, kobalt. „Közben meg a többi fronton megy minden tovább.”
Az már asztalra nem jó
![]() Új technikát főnököm mondta, még a tartóit ismerem. Ha hozna friss vadat megnézem azt hogy kell.
Közben visszanyerés nincs. Baj.
Pocséklás van mindenhol.
Az is szokott kiírva lenni, hogy "nem kell mindenhez tépni külön sorszámot, mert átirányítanak" (posta). Mert több ügyfélsor/típus van.
Amióta a vizitdíjas hiszti volt, azóta gyakorlatilag eltűntek a sorok a rendelőben, tapasztalatom szerint. Én legutóbb, akkor ültem rettenetesen sokat, amikor egy öreglány rácsapta az ajtót a dokira. Az maradt a táblán, hogy "Kérem várjon, ne kopogjon!" ![]()
Különbözőek vagyunk. Az biztos, ha a kutya sem hederít a természet pusztítására - nem is lesz változás.
Igen ez nekem is ismerős. Okmányiroda illeték befizetés húzzak sorszámot. Csekk megkap befizet és mikor visszamentem én voltam a következő akit hívtak.
A statisztika miatt is kellhet, nem csak szórakozásból. Vagy biztonságtechnikai okokból.
Ezt kifejtenéd?
A kapott számom nem változott mikor visszaértem.
Akkor ezek szerint félreérthettem a szituációt ami veled történt?
A hivatali ügyintézők úgy oldották meg hogy ne legyen nagy sor a jogosítvány és egyéb ügyintézésnél (2-3 fajta ügyet lehetett elintézni) hogy elküldtek mindenkit sétálni kb 1 km
![]() Na ez nekik elég idő volt hogy elővegyék a szükséges papírokat és végezzen az aki előtted van.
Szia!
Ebből kéne 2 garnitúrát venni, itt, és borítékban feladni. A hozzászólás módosítva: Dec 30, 2019
Jó reggelt! Le lehet tiltani, tiltatni egy másik felhasználó üzenetküldési lehetőségét? Ha igen,hogyan?
Persze. Bele mész a vele váltott üzenetekbe és ott felül lesz egy lefele mutató nyíl. Ha arra rákattintasz, akkor le tudod tiltani és nem fog tudni neked üzenetet küldeni.
Sziasztok!
Milyen vágókorongot ajánlanátok fémhez- 0,5mm-es lemez- ami strapabíró és nem kopik el 2-3 cm után. Minidrillhez kellene, de a gyári amit adnak hozzá, az semmit érő.
Az rendben is van, de ha olyan helyen kell kivágnom egy darabot, ahová egyik sem fér be, azok felejtősek. Tudom hogy ki is lehet furkálni,meg kireszelni, de kisebb vágó korongal egyszerűbb lenne.
Ez sem rossz,de nekem mégsem jó. Van egy 5 literes söröshordóm, amiből a sört már régebben eltávolítottam
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |