Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   3097 / 3614
(#) kameleon2 válasza SALáta hozzászólására (») Dec 27, 2019 /

Lakótelepen osztatlan sikert aratna a láncfűrész . Ezt az OBI-ban az erdélyi szakmunkás 2db baltával megoldotta. Én meg műfenyővel, mert nem nézem jó szemmel a fák kivágását.
(#) Remci válasza Alkotó hozzászólására (») Dec 27, 2019 /

Gondolom arra hogy ha több ablaknál lehet ügyet intézni, akkor pl a levélfeladást és mondjuk a csomag feladást más-más ablaknál csinálják. Tehát ha utánad bejön valaki és ő a 3019-es sorszámot kapja, de csomagot akar feladni,te meg levelet, akkor lehet hogy őt hamarább szólítják mint téged,mert az ő ablakánál éppen nincs senki. Na ezt lehet hogy bonyolultan sikerült leírni
(#) granpa válasza Zsolt32 hozzászólására (») Dec 27, 2019 / 1

Konkrétan nem tudom, de ha jó időszakot fogsz ki (a tél nem az), elviselhető. A napi 8 óra biztos.
(#) Alkotó válasza Remci hozzászólására (») Dec 27, 2019 /

Az első számjegy a "funkciót" határozza meg, a következő 3 pedig sorszámot jelent. Nyilvánvalóan az 1-essel kezdődő csekkbefizetést nem keverném egybe a 6-ossal kezdődő csomaggal (stb.). De szerintem ha a 3015 után a 3016, majd a 3017 következik, az teljesen logikus, és ekkor éppen a hívási sorrendet jelöli a szám.
Az jelent némi kavarodást, amikor 1-1 ügyintéző (ablak) többféle feladatot is kiszolgál, de ekkor következetesen időrendben történik a behívás.
Tehát rend van itt, és igazságos is az ügyintézési sorrend, csak a szöveget érzem zavaróan hibásnak.
(#) Remci válasza Alkotó hozzászólására (») Dec 27, 2019 /

Lehet,bár én ezen nem szoktam gondolkodni. Azt viszont tudom,hogy mikor orvoshoz megyek idő pontra, mindig azt hívják be elsőnek, akinek a beutalója legfölül van
(#) mineral válasza Remci hozzászólására (») Dec 27, 2019 /

Illetve azt aki a borítékot is mellékeli a beutalóval együtt...
(#) SALáta válasza kameleon2 hozzászólására (») Dec 27, 2019 / 5

Lakótelepre van zsebfűrész. A fenyő telepek meg nem lennének ha nem kellene karácsonyfa. Ráadásul éppen olyan helyen van ahol max legelő lehetne. 10 év után van kisebb lábnyoma a műfenyőnek mint egy élőnek. Addig meg nem biztos hogy tart. És persze olyan helyen van általában ami másra nem alkalmas.
Ez mint a nyúl lakomás dolog, jajj szegény nyuszika, megöltétek. Jó helyen jól volt tartva, ha nem ettük volna meg sem születik. 10-12 éves koromba már nyúztam, tudom manapság szakhatóság jönne...
Haragszik unokatesóm ezért. Ebédhez 2 nyúl volt, ő 4 kis nyulat szeretett túl, azok meg lettek nyomorgatva és belepusztult az összes.
Elég nagy képmutatásnak tartom ezt a nagy természetvédő hype ot. Közben meg a többi fronton megy minden tovább.
(#) kowi válasza SALáta hozzászólására (») Dec 27, 2019 /

11 éve él velem egy nyúl. Ez horror volt
(#) Bakman válasza SALáta hozzászólására (») Dec 27, 2019 /

Idézet:
„Közben meg a többi fronton megy minden tovább.”
Vagy éppen új frontokat nyitnak, lásd pl. Kongó, kobalt.
(#) SALáta válasza kowi hozzászólására (») Dec 27, 2019 /

Az már asztalra nem jó , megmenekült. Az anya meg a bak is megmenekült nálunk anno, bár volt amelyik anya megbolondult. Igen, horror volt a 4 kisnyúl. Amikor lucernát dobott a süldőknek az nekem volt horror, szerencsére nem lett baj belőle mert szinte azonnal kirántottam a szénaetetőből.

Új technikát főnököm mondta, még a tartóit ismerem. Ha hozna friss vadat megnézem azt hogy kell.
(#) SALáta válasza Bakman hozzászólására (») Dec 27, 2019 /

Közben visszanyerés nincs. Baj.
Pocséklás van mindenhol.
(#) Gafly válasza Alkotó hozzászólására (») Dec 27, 2019 /

Az is szokott kiírva lenni, hogy "nem kell mindenhez tépni külön sorszámot, mert átirányítanak" (posta). Mert több ügyfélsor/típus van.

Amióta a vizitdíjas hiszti volt, azóta gyakorlatilag eltűntek a sorok a rendelőben, tapasztalatom szerint.

Én legutóbb, akkor ültem rettenetesen sokat, amikor egy öreglány rácsapta az ajtót a dokira. Az maradt a táblán, hogy "Kérem várjon, ne kopogjon!"
(#) kameleon2 válasza SALáta hozzászólására (») Dec 27, 2019 /

Különbözőek vagyunk. Az biztos, ha a kutya sem hederít a természet pusztítására - nem is lesz változás.
(#) antikzsolt válasza Gafly hozzászólására (») Dec 27, 2019 /

Igen ez nekem is ismerős. Okmányiroda illeték befizetés húzzak sorszámot. Csekk megkap befizet és mikor visszamentem én voltam a következő akit hívtak.
(#) Kovidivi válasza antikzsolt hozzászólására (») Dec 27, 2019 /

A statisztika miatt is kellhet, nem csak szórakozásból. Vagy biztonságtechnikai okokból.
(#) SALáta válasza kameleon2 hozzászólására (») Dec 27, 2019 /

Ez a szép benne.
(#) antikzsolt válasza Kovidivi hozzászólására (») Dec 28, 2019 /

Ezt kifejtenéd?
A kapott számom nem változott mikor visszaértem.
(#) Kovidivi válasza antikzsolt hozzászólására (») Dec 28, 2019 /

Akkor ezek szerint félreérthettem a szituációt ami veled történt?
(#) antikzsolt válasza Kovidivi hozzászólására (») Dec 28, 2019 /

A hivatali ügyintézők úgy oldották meg hogy ne legyen nagy sor a jogosítvány és egyéb ügyintézésnél (2-3 fajta ügyet lehetett elintézni) hogy elküldtek mindenkit sétálni kb 1 km
Na ez nekik elég idő volt hogy elővegyék a szükséges papírokat és végezzen az aki előtted van.
(#) mnyugger hozzászólása Dec 30, 2019 /

Srácok!

Van e valaki itt Vácról?
(#) Gafly válasza mnyugger hozzászólására (») Dec 30, 2019 /

Mit kell elhozni?
(#) mnyugger válasza Gafly hozzászólására (») Dec 30, 2019 /

Szia!

Ebből kéne 2 garnitúrát venni, itt, és borítékban feladni.
A hozzászólás módosítva: Dec 30, 2019
(#) Legoleg hozzászólása Dec 31, 2019 /

Jó reggelt! Le lehet tiltani, tiltatni egy másik felhasználó üzenetküldési lehetőségét? Ha igen,hogyan?
(#) Remci válasza Legoleg hozzászólására (») Dec 31, 2019 /

Persze. Bele mész a vele váltott üzenetekbe és ott felül lesz egy lefele mutató nyíl. Ha arra rákattintasz, akkor le tudod tiltani és nem fog tudni neked üzenetet küldeni.
(#) Legoleg válasza Remci hozzászólására (») Dec 31, 2019 /

Köszi!
(#) Remci hozzászólása Dec 31, 2019 /

Sziasztok!

Milyen vágókorongot ajánlanátok fémhez- 0,5mm-es lemez- ami strapabíró és nem kopik el 2-3 cm után. Minidrillhez kellene, de a gyári amit adnak hozzá, az semmit érő.
(#) Bakman válasza Remci hozzászólására (») Dec 31, 2019 /

Lemezvágó olló, karos olló.
(#) Remci válasza Bakman hozzászólására (») Dec 31, 2019 /

Az rendben is van, de ha olyan helyen kell kivágnom egy darabot, ahová egyik sem fér be, azok felejtősek. Tudom hogy ki is lehet furkálni,meg kireszelni, de kisebb vágó korongal egyszerűbb lenne.
(#) Gafly válasza Remci hozzászólására (») Dec 31, 2019 /

(#) Remci válasza Gafly hozzászólására (») Dec 31, 2019 /

Ez sem rossz,de nekem mégsem jó. Van egy 5 literes söröshordóm, amiből a sört már régebben eltávolítottam . Nos ebből akarok egy perselyt készíteni. Tehát a tetején egy kb 30mm x 4-5mm-es, az alján pedig egy 50mm x 50mm-es lyukat kell vágnom. Az elsőn bedobom a pénzt, a másodikon meg kiveszem ha úgy adódik,persze lesz rajta egy kis zárható ajtó. Ahhoz hogy a lyukak széle,vagyis a vágás szép legyen, így ezt minidrillel gondoltam kivágni,de a hozzá adott vágó korongok igen gyorsan kopnak. Ezért gondoltam hogy hátha tud valaki javasolni egy bevált korong tipust.
Következő: »»   3097 / 3614
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem