Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Hali!
A cucc.jpg-n lévő cuccra jelentkeznék
Holnap este kiszedem a kupacból az elektrós témájúakat, és külön lefényképezem. A nálam levő képen kinagyítva látszanak, de itt nem.
Viheted.
De merlingerin már lefoglalt belőlük ezt-azt.
Üdv.
Valamelyik szokásos helyre elviszem, csak még nem tudom mikor merre megyek. Majd megírom.
Hálás köszönet!
Ha nem a fényképre kattintasz, hanem az alatta levő megnevezésre, akkor külön ablakba nyílik meg és nagyítható.
Szép napot ,a képen látható lcd panel még megvan? nekem
IMG_20190730...jpg IMG_20190730...jpg pont ez kellene köszönöm .
Üdv!
Magyari tranzisztor atlasz illetve Kovács Csongor digitális elektronika könyvre valamint 1db kb egyben lévő 230V-os fúróra jelentkeznék. ( Elhozással viszont bajban vagyok, xviii. kerület nagyon kiesik nekem. ) A hozzászólás módosítva: Jan 3, 2020
Másfelé is járok, ha oda tudsz jönni értük, amikor ott vagyok, akkor elviszem magammal.
De csak hétfő estére tudom meg a menetrendet. A könyv viszont jelenleg Rockersrácnak van fenntartva, ha nem kell neki, akkor elviheted. A tranzisztoratlasz kicsit "lapraszerelt" állagú.
Hali!
még a gép2.jpg-n lévő fekete skil furó, és az alatta lévő kék akkus furó is érdekelne, ha még más nem jelezte
Rendben.
Írj kérlek ha tudod mikor merre jársz, hátha megyek arra én is abban az időpontban. Nem baj ha nem tökéletes az atlasz. Köszönöm.
Szia!
Egy routerre és egy DVD lejátszóra (ha van távirányító is) jelentkeznék, ha működőképesek. Köszönettel janigel
Máshonnan adok akkor olyanokat. Meg a régebbi dolgokat sem felejtettem el, de az év végére összegyűlt sok tennivalóm.
Szia. A mobiltelefonokra (mtel.jpg) szeretnèk jelentkezni. Köszönöm.
Szia Zeller!
A video és dvd kupacból érdekelne pár darab. Hétfőn vagy kedden tudnék menni. Írok pr-t. Köszi. Üdv.
Viheted, majd megírom mikor vagyok a szokott helyen.
Üdv. Este 7 után csak. A kedd az lehetséges, de még nem tudom a pontos menetrendemet a jövő hétre. Majd írok, mikor jó.
Szia!
A routerekre/modemekre jelentkeznék. Nem gond ha hibás, javítani, Linux tanulásra tökéletes lenne. Megadott időben érte tudok jönni. Köszi!
Üdv.
Sok közülük működőként lett leselejtezve, csak már összekeveredtek a hibásakkal. Táp viszont egyikhez sincs. Vasárnap jöhetsz értük, ha ráérsz. Vagy hétköznap este 7 után.
Ez a panel meg van még ? pont ez kellene nekem , nagy segítség lenne köszönöm. CV9203H-Q42 11 160122
A hozzászólás módosítva: Jan 4, 2020
Köszönöm, a táp a legkevesebb. Ma délután (17 környékén) el tudok jönni ha megfelel, de előtte mindenképpen hívlak. Közben egyeztettem "ronin75"-el, el tudom vinni neki az általa kért mobiltelefon pakkot is. Illetve ha még megvan, akkor az egerek közül a Microsoft érdekelne.
Köszi!
Már nincs meg.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |